Tuhat päivää bloggailua

Tilastoista tykkäävä mieheni ilmoitti minulle jokin aika sitten, että blogini täyttää 21.11. tuhat päivää. Niistä tuhannesta ei ole kulunut päivääkään, hihi, kirjaimellisesti, ettei blogi olisi mielessä! Tuhat kuulostaa ja näyttääkin lukuna kovin juhlavalta ja majesteetilliselta: 1000! Ajattelinpa pyöreiden kunniaksi kertoilla teille vähän lisää tilastoista tuhannen päivän ajalta.

– Blogin historian aikana Blogger on rekisteröinyt 10849 kommenttia. Sitä en tiedä, laskeeko Blogger omia vastauksiani, mutta luultavasti kyllä.

– Sivunkatseluita on Evitan aika mukaan laskettuna reilut 1 700 000. Evitan jälkeen, eli elokuun alusta lukijamäärä on kasvanut 33%. En muuten todellakaan pidä itseäni ”suurena” blogina, vaan todella marginaalina tiukkaan rajatun aihepiirin ja ehkä ikänikin puolesta.

– Blogia luetaan vähän siellä täällä, myös muista maista. Siksi olen välillä yrittänyt kirjoittaa englanniksi, mutta useinmiten se unohtuu…

– Suosituimmat postaukset tuhannen päivän aikana ovat olleet Lyhyet hiukset, Huivin sitominen, Aikuisten naisten blogeja, Kerro minulle sekä Effie-hobo.

– Blogiin löydetään eniten sen nimen kaikilla variaatioilla, mitä vaan saattaa keksiä. Muita suosittuja hakuja ovat tietenkin ne lyhyet hiukset, tekokuusi (!), tyyliblogeja aikuinen nainen, värianalyysi ja huivin sitominen, eli ne katsotuimmat. Välillä ihmettelen, miten hassuilla asioilla blogiin on löydettykään, olisi pitänyt melkein niitä ylös kirjoitella!

– Mieluisinta postaustakin olen miettinyt. Vaikea nimetä yhtä, mutta kyllä päivän asut ovat mukavimpia tehdä, sillä oman tyylin blogina aloitin ja sellaisena jatkankin. Kävijämäärissäkin näkyy, jos on asukuvaa tarjolla.

– Viikonpäivistä ahkerimmin vieraillaan sunnuntaina, ja nimenomaan illalla. Hiljaisinta on heinäkuussa.

– Postauksia on kertynyt 778. Yhtään luonnosta ei ole tällä hetkellä odottamassa. Muutenkin teen postaukset aika tavalla hetkessä.

– Tunnustan, että olen itkenyt blogini takia, tärissyt innosta, menettänyt yöunet, iloinnut lukijan hyvistä uutisista, ollut pahoillani huonoista, jännittänyt hirvittävästi, ja tehnyt useita Bridget Jones-tyylisiä päätöksiä muiden blogien vaikutuksille alttiina!

Kuva viime kevättalvelta

Parasta? Tätä mietin pitkään – ihmiset, uudet kokemukset, kuten Messut, ihanat kommentit… Mutta jos ihan perusteisiin mennään, niin parasta on Se Tunne, kun painan julkaise-kuvaketta! Koskaan ei tiedä, mistä postauksesta tykätään. Välillä on hiljaisempia päiviä, välillä saan kommentteja postauksiin, joihin en olisi uskonut niitä saavani. Jokainen päivä yllättää jollain tasolla.

Vaikeinta? Ajan löytäminen! Niin kivaa ja koukuttavaa kuin tämä onkin, bloggailu tulee vasta työn ja muun elämän jälkeen.

Muuttunutta? Varmaan monikin asia. Olisinko kolme vuotta sitten laittanut nahkahousuja jalkaan? Lakkaan kynsiäni! Olen huomattavasti paksunahkaisempi kuin aloittaessani. Mutta ihmisenä en ole muuttunut blogin ansiosta tai vaikutuksesta miksikään muuksi, kuin mitä en olisi jo ollut. Joululaulun sanoin: On rankkaa olla tonttu! ; )

Mikä minua blogeissa viehättää? Se, että kauniiden kuvien ja sukkelannokkelan tekstin takana on persoonia, jotka heijastuvat blogeihinsa – joku enemmän, toinen vielä enemmän. Kun luen blogeja, pääsen hetkeksi muihin maisemiin: Sumuisten vuorten gorillojen luo, gaalailtoihin, kurkkaamaan showroomien tarjontaa, ällistelemään upeita, upeita kuvia. Olen oppinut uusia asioita purjehtimisesta, suklaanteosta, ihonhoidosta, liikunnasta, huonekalujen tuunaamisesta ja valokuvamisesta; saanut vinkkejä nahkahousuista, kirjallisuudesta, Marseille-saippuan monipuolisuudesta ja pöydän kattamisesta. Jokainen päivä blogistaniassa on omalla tavallaan hauska ja uusi. Ihminen blogin takana on kiinnostava.

Suomeen on myös muodostunut uusi ammattikunta: bloggaavat nuoret naiset, jotka ovat yrittäjiä, brändänneet oman bloginsa. Tälle minä sanon: hyvä hyvä! Blogi on monelle mediakäyntikortti, jossa voi näyttää taitonsa valokuvaamisessa, kirjoittamisessa, yrittämisessä. Suositut bloggaajat napataan nopeasti mediataloihin. Nuoret bloggaajat perustavat jopa oman portaalin! Vau, sanon minä!

Nykypäivän koulussa tieto- ja viestintätaitoja sisällytetään moneen aineeseen. Medialukutaito on tärkeää – myös meille aikuisille. Oman genreni, siis muoti- ja lifestyleblogien tehtävä on antaa hyvää mieltä arkipäivään, vinkkejä ja pieni parin minuutin pakopaikan arjesta. Pinnallista? Ehkä, mutta kuka jaksaa koko ajan olla syvällinen? Kuka määrittää pinnallisuuden? Eikö blogistania olekin tavallaan jokaisen omassa mielessä, hyvinkin subjektiivinen, yksityisesti koettava asia, jonka määrittelyyn vaikuttavat (jokaisen blogeja seuraavan tai kirjoittavan) omat, henkilökohtaiset kokemukset ja asenteet.

En siis ollenkaan usko, että bloggailu ihan hetkeen on passé. Vaan muuttuuko bloggailun muoto – videobloggaushan on jo kovin suosittua. Tuleeko portaaleja enemmän, vai muuttuvatko blogit jälleen itsenäisiksi? Sepä on mielenkiintoista nähdä, on sitten bloggaaja tai lukija.

Näin on taaperrettu siis tuhat päivää, ja nyt annan ison virtuaalihalin teille kaikille mukana kulkeville! Ja erityisterkut Norpalle, jonka blogi on tänään 1010 päivää!

Toiveikasta torstaita!

My blog is today 1000 days old!

 

Ps. ”Julkaise”. Eli bloggauksen se jännin hetki on nyt.

Share:

52 Comments

 1. Riina
  21/11/2013 / 1:17 pm

  Hienolta kuulostaa 1000 päiväinen blogitaipaleesi, mukava on ollut seurata. 🙂 Kiva postaus oli tämä, pitäisikin joskus katsoa omia vanhoja tilastoja. Ihan 1000 päivään saakka ei oma bloggailu kestänyt. Mukavaa loppuviikkoa!

 2. Hekku
  21/11/2013 / 1:19 pm

  Woohoo, onnea tuhatpäiväiselle! Olen niin monesta kirjoittamastasi asiasta ihan samaa mieltä, että niitä on turha erikseen luetella, toteanpa vain, että "näin on"! Ja mielenkiintoista muuten, että lukijamääräsi on kasvanut blogin itsenäistyttyä, olisi voinut ajatella sen menevän toisinpäin – todistaa myös tuottamasi sisällön vetovoimasta.

 3. Marjukka
  21/11/2013 / 1:43 pm

  Blogger ei ole ihan niin tarkka tilastoija kuin Analytics, mutta kieltämättä kivoja lukuja sieltäkin saa. Kiitos samoin, jäin ikävöimään omaa blogiasi. : )

 4. Sissi
  21/11/2013 / 1:43 pm

  Onneksi olkoon! Mielenkiintoisen kirjoituksen heitit tähän 1000-postaukseen:) Seuraan aika läheltä just tähänkin toimintaan soveltuvan teknologian uusimpia juttuja ja kyllä mä veikkaan että nuoremmat hoitavat tämän "bloggaamisen" hyvinkin pian ihan eri tavalla 🙂 Ja perustuen tähän arveluun en myöskään usko portaalien tulevaisuuteen sillä niiden rakenne on aivan liian monimutkainen mutta kylläkin siihen että uuden teknologian myötä isommat mainostajat ja rahat tulevat kuvioihin mukaan ja bloggaajat kuuluvat ennemminkin omiin "talleihinsa" vähän niinkuin formuloissa. Tästähän on jo viitteitä nyt netissä ja mun nuorempi poika on kovasti kiinnostunut tuosta uudenlaisesta sosiaalisesta mediasta niin ja sellainen "bloggaajien" anonyymius katoaa kokonaan. Kaikki kehittyy:) Odotas vaan;) Tälläkin hetkellä muuten nuoret seuraavat enemmän instagramia kuin blogeja tai facebookkia. Se mikä kiinnostaa sitä kehitetään:)

 5. Marjukka
  21/11/2013 / 1:45 pm

  Mä en tajua, miten ihmeessä se on kasvanut nimenomaan jälkeen. Tosin nyt on ollut paljon linkkauksia eri tahoilta, oli ne messut sun muut, joten olisikohan se vaikuttanut asiaan. Tiiätkö, välillä sitä on vähän pihalla, että millaistahan sisältöä sitä loppuviimeksi tuottaa, mutta pakko on vain luottaa itseensä. This is me – ota tai jätä.

 6. Marjukka
  21/11/2013 / 2:01 pm

  Joo, nuorten kanssa työskentelevänä olen huomannut somen olevan kyllä kovasti menossa mukana, samoin joukkochattailu kaverien kanssa. Ihme kyllä Fb roikkuu myös mukana, sen sijaan onko irkkailu jäänyt vähemmälle? Niinhän se menee, että nuoriso on edelläkulkija tällaisissa trendeissä, ja on mielenkiintoista nähdä, häviääkö nuoriso pikku hiljaa näistä perinteisistä blogeista ja blogistania jää "vanhoille". Kiitti mielenkiintoisesta kommentista!

 7. Romantic Lady
  21/11/2013 / 2:32 pm

  Onneksi olkoon tonnista! En minä varmaan blogiasi olisi seurannut, jos se olisi ollut siinä Evita-lehdessä, sillä en lue sen tyyppisiä lehtiä. Varmaan googlasin jollain aikusten naisten blogeja -jutulla ja jäin koukkuun sinun blogiin. Sitten messuilla halusin tavata sinut ja siitäpä se lukeminen sitten jatkuikin. Minusta nuo henkilökohtaiset tapaamiset ovat se tärkeä juttu kohdata lukijat.Niiden messujen jälkeen seuraan myös kahta muuta blogia.Mielenkiintoista tuo mitä some jatkossa tuo tullessaan. Uskon tuonan Insta juttuun ja myös videoblogiin. Yrityksissähän myös on näitä blogeja, ihan tarkoitan ns. miesvaltaisia aloja. Se on keino myös asiakkaille ja sidosryhmille viestiä, mitä yrityksessä tapahtuu. Mutta vielä kerran onnea!

 8. Dahlia
  21/11/2013 / 2:39 pm

  Onneksi olkoon! Blogiasi on ollut ilo seurata ja onneksi saan seurata jatkossakin 🙂

 9. Anonyymi
  21/11/2013 / 2:51 pm

  Onnittelut FFS-1000 "sertifikaatin" saaneelle taapertajalle:D! Tuohon lukuun onkin varmasti mahtunut kaikkea mitä tuossa edellä kirjoitit. Hieno juttu, on ollut kiva seurata ja jatkan mukana.T. Maija

 10. Anonyymi
  21/11/2013 / 3:44 pm

  Onnea tuhatpäiväiselle ja kiitos kivasta blogista! Kommentoin todella harvoin, mutta luen FFS:ää muutamia kertoja viikossa. En yleensä keksi mitään erityistä kommenttia tai sitten joku muu on jo kommentoinut juuri minun ajatukseni. On ollut mukava seurata blogiasi ja ihailla ajatonta ja klassista pukeutumistyyliäsi. Pidän myös kirjoitustyylistäsi, se on selkeä ja kirjoitat hyvää suomea. Samaa ei todellakaan voi sanoa kaikista bloggaajista, joista monet suosituimmatkin kirjoittavat todella huonoa äidinkieltä, mikä taas laskee uskottavuutta ja antaa kirjoittajasta jotenkin sivistymättömän vaikutuksen.Itse en jaksaisi vlogeja katsoa ja kuunnella, vaan pidän enemmän lukemisesta. Sen sijaan Instagram on todella kiva ja olisikin kiva nähdä sinutkin siellä. Toivottavasti jaksat blogata ja olla ilonamme vielä pitkään!- Tiina

 11. Tuija
  21/11/2013 / 4:03 pm

  Hieno saavutus. Sinun blogisi on kyllä päivien pelastus; ihanan aikuisen naisen ihana blogi.

 12. Minna
  21/11/2013 / 4:10 pm

  Tuhat päivää- wau :)! Onneaonnea! Samaa mieltä kuin muut, kiva seurata blogiasi Marjukka :)! On muuten ihana kuva tässä postauksessa!

 13. Marjukka
  21/11/2013 / 4:33 pm

  Kiitos! Mun blogi oli siis Evitan nettisivuilla, ja sitten Bonnier päätti lopettaa Evitan. Sääli, sillä se oli kiva lehti, ja olen iloinen, että sain olla hetken mukana.Lukijoita on todella mukava tavata, saada myös kommentteja ja sähköpostia. Kiitos siitä sinullekin!

 14. Marjukka
  21/11/2013 / 4:34 pm

  Kuin myös, ja olipa mahtavaa, kun pääsit parhaaseen kymppiin Indiedays-palkinnoissa!

 15. Marjukka
  21/11/2013 / 4:35 pm

  Kiitti! Ihana, kun seuraat, ja sinä olet myös yksi niistä upeista, joihin olen blogin kautta tutustunut!

 16. Marjukka
  21/11/2013 / 4:38 pm

  Kiitokset! Niin se tuhat päivää mennä humpsahti!

 17. Marjukka
  21/11/2013 / 4:39 pm

  Kiitos! : )

 18. Marjukka
  21/11/2013 / 4:42 pm

  Kiitos kommentistasi ja kauniista ja lämmittävistä sanoistasi! En mäkään oikein osaa kuvitella katsovani blogeja… Ajatuskin tuntuu oudolta! No kuulepa, kyllä mäkin tulen täältä vähän jälkijunassa nykyaikaan, sillä Instagramiin olen liittymässä piakkoin! Mulla on ollut puhelinkuume… Nykyiseen N9-puhelimeeni ei kaiketi ole Instagramia saatavilla, tutkittavana on Instago, joka on kaiketi yhteistyökumppani ko. sovellukselle. Muttamutta, uusi puhelin pitäisi tosiaan hankkia. Ja rillit. ; )

 19. Anonyymi
  21/11/2013 / 4:52 pm

  Kiitoksia niin monista illan piristyksistä! Blogisi lukeminen tuottaa minulle paljon iloa arkeen.t. Aino

 20. Marjukka
  21/11/2013 / 4:54 pm

  Kiitti itsellesi! Se on ilo kuulla.

 21. Anonyymi
  21/11/2013 / 5:17 pm

  Lämmin onnittelu, Marjukka! Illalla kirjoituspöydän ääressä kuluu paljon aikaa, jolloin blogisi lukeminen on ihanan piristävä ja inspiroiva hetki töiden lomassa. Sinulla on miellyttävä tapa kirjoittaa huumoria ja itseironiaa unohtamatta. Kieli on sujuvaa, mitä arvostan todella, kuvat estettisiä ja aiheet kiinnostavia. Kiitos blogistasi!Hyvää joulunalusaikaa tv. Tuija

 22. Eilamari
  21/11/2013 / 5:29 pm

  Lämpimät onnitteluni tuhatpäiväisestä blogista!Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja postauksesi aiheet ovat mukanvan monipuolisia, vaikka kerrotkin rajaavasi aiheita tarkasti. Ehkä sinun juttusi yksinkertaisesti vain kolahtaa itseni ikäisiin naisiin. Päivän asu -postauksetkin ovat tosi kivoja, niistä saa aina itsellekin jotain vinkkejä. Tässäkin postauksessa sinulla on mahtavan näköinen neule päälläsi. Väri ja malli ovat juuri minun makuuni.Jatka samaan malliin, vierailen sivuillasi joka päivä:-)

 23. Jaana
  21/11/2013 / 5:31 pm

  Onnea paljon! Tykkään aina käydä täällä! Piristää päivää 🙂

 24. maiju
  21/11/2013 / 5:38 pm

  Hienoa ja onnea. Kiva on katsella tilastoja, että mikä on kiinnostanut ja mistä ovat lukijat tykänneet. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti seuraavia tavoitteita 😉

 25. Marjukka
  21/11/2013 / 5:53 pm

  Voi kiitos, olet ymmärtänyt mut ihan oikein. Jos blogistani näkyy, etten ota itseäni turhan vakavasti, niin sitten olen saanut itseäni oikealla tavalla ilmaistua. Joo ja eipä ammatissani turha tärkeily tai nipoilu ole edes hyvä piirre, vaan pitää olla huumoria pelissä.Kuvaus on kyllä sellainen asia, johon pitää alkaa kiinnittää enemmän huomiota.Kiitos sulle myös mukavaa joulunodotusta!

 26. Marjukka
  21/11/2013 / 5:54 pm

  Kiitos, ja kiitti ahkerasta kommentoinnista!

 27. Marjukka
  21/11/2013 / 5:55 pm

  Kiitos blogikollega! Seuraavat tavoitteet taitavat olla ne Instagram ja kameran säätöjen parempi hallinta.

 28. Marjukka
  21/11/2013 / 5:58 pm

  Kiitti itsellesi, kun luet, ja tää palaute on tietenkin hyvä juttu. Kun ei sitä osaisi kirjoittaa enempää tai toisin kuin miten elää ja kokee. Neule on muuten Hunkydoryn, eikä ihan niin hyvälaatuinen kuin olisin odottanut – tuppaa venymään. Mutta väri ja malli ovat kivat. : )

 29. TInkeri
  21/11/2013 / 6:54 pm

  Kiva kuulla, että lukijamääräsi on kasvanut noin paljon ja onnea tonnista! Kasvu voi johtua monesta syystä, mutta itse nelikymppisenä lukijana olen huomannut, että jostain syystä just tänä syksynä monet ikätoverini ovat innostuneet blogeista ja hoganneet mikä näiden blogien idea on.Tämän blogin ehdottomia plussia on monipuolisuus, tietty asiallisuus ja hyvä suomen kieli. Itsekin taisin löytää tänne hakusanalla "blogi aikuiselle naiselle" 🙂

 30. Mapsi
  21/11/2013 / 7:14 pm

  Onnittelut sinne, sinä ihana inspiraation ja hyvän mielen lähteeni! Tästä blogista se kaikki minullakin alkoi – sinun esimerkistä ja tähän aina pysähdyn, nytkin, vaikken omaa blogia enää kirjoita. Ihanaa, että sinä jaksat ja ehdit ja viitsit ilostuttaa meitä lukijoita kauniilla kuvilla, kivalla tekstillä j pirtsakalla olemuksellasi. You go girl!

 31. Vihreatniityt
  21/11/2013 / 7:16 pm

  Onnea blogille ja sen kirjoittajalle. Ehdotton suosikkini, mitä muotiblogeihin tulee. Täältä olen saanut vaikka mitä ideoita pukeutumiseen.

 32. Anonyymi
  21/11/2013 / 8:00 pm

  Onnittelut! Blogisi on kiva, sopiva sekoitus kaikenlaista. Sinun blogiisi palaan aina vaan ja se on vaihtelevan blogi-lukemistoni kiintotähti, vaikka välillä olen taukoa pitänytkin. Olet independent-blogina jotenkin vielä parempi. Suurkiitokset siis että jaksat tätä tehdä! :)-Marjuli

 33. Marjukka
  21/11/2013 / 8:09 pm

  Tosiaan, saatoitpa osua oikeaan! Myös tosiaan aikuisten blogeja on tuntunut syntyvän kuin sieniä sateella, siis tätä lifestyle-osastoa. Käsityö ja ruoka ovat tietenkin olleet jo kuvioissa kauan. Kiva juttu, jos näin olisi!

 34. Marjukka
  21/11/2013 / 8:11 pm

  Sinäkin olet kauan täällä kommentoinut, ja onneksi mekin ollaan blogimaailman ansiosta tutustuttu! Itsekin tuotat hyvää mieltä ihanilla kommenteillasi, kiitos!!

 35. Marjukka
  21/11/2013 / 8:12 pm

  Kiitos ja virtuaalihalit sinne vihreille niityille. Mulla asuu muuten Ennisissä ystävä, olisipa kiva visiteerata siellä.

 36. Marjukka
  21/11/2013 / 8:13 pm

  Kiitos! Evita oli mahtava keikka, mut kyllä mä itsenäisenä viihdyn mainiosti. Kiitos sulle, että luet tätä!

 37. Anne Malia
  21/11/2013 / 9:01 pm

  Onnea vain pyöreästä merkkipäivästä :)Ihana ihana postaus <3 Hyviä ajatuksia ja samanlaisia kuin itsellänikin.

 38. Marjukka
  22/11/2013 / 7:44 am

  Kiitti paljon! Hieno juttu, että on bloggaillut näin kauan.

 39. Anna-Maria / Secret Wardrobe
  22/11/2013 / 8:38 am

  Onnittelut huikeasta pyöreästä 1000 -postauksen luvusta! Blogisi on jo pitkään kuulunut säännölliselle lukulistalleni, ja on joka kerta yhtä inspiroivaa luettavaa <3 Ihanaa joulun odotusta!

 40. Marjukka
  22/11/2013 / 10:29 am

  Kiitos, sitä samaa! Persoonasi on koukuttanut ainakin minut blogiisi (ja tietenkin hyvät jutut ja kuvat), ihme ja harmi, että me ei olla vielä onnistuttu näkemää livenä! : )

 41. Pauska
  22/11/2013 / 1:53 pm

  Onneksi olkoon ihanalle bloggaajalle ja huippublogille, tuhannetta postausta odotellessa :)Mukavaa viikonloppua!

 42. Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE
  22/11/2013 / 1:57 pm

  Onnittelut täydestä tuhannesta! Käyn täällä ihan joka päivä hakemassa päiväannoksen 🙂

 43. ania
  22/11/2013 / 2:13 pm

  Onnittelut Marjukka! Tuntui pahalta lukea, että olet itkenyt blogisi takia. Toivon, että se oli enemmänkin jostain teknisestä harmitukesta kuin ikävästä henkilökohtaisesta. Ja kaikista mieluiten tietenkin, että itkit ilosta!

 44. Marjukka
  22/11/2013 / 2:29 pm

  Kiitti tuhannesti – hihi- kauniista sanoistasi! Kuin myös!

 45. Marjukka
  22/11/2013 / 2:30 pm

  Voi kiitos! Mä olen sulta oppinut bloggaamisessa – no, tiedän missä autoit, kiitos siitä!!

 46. Marjukka
  22/11/2013 / 2:32 pm

  Kiitos Ania! Kyynel on herkässä molemmin puolin meikäläisellä… : )

 47. Preferita
  22/11/2013 / 3:40 pm

  Ihana postaus! Sinut tavanneena voin sanoa, että se on juuri niin sydämellinen, herttainen ja tyylikäs kuin sinäkin olet. Uskon, että siinä on myös blogisi suosion salaisuus: sinä et yritä olla jotain muuta kuin olet. Nuorten naisten blogeissa olen joskus aistivinani liikaa yrittämistä ja lukijoiden kosiskelua, ja myös sitä, että kaikesta tekemisestä raportoidaan yksityiskohtaisesti. Pidän siitä, että sinulla on harkitut ja perustellut rajat. Onnea ensimmäiselle tuhannelle – kiitos, että olet.

 48. Marjukka
  22/11/2013 / 4:54 pm

  Kiitos ihanista sanoistasi. Kyllä olen monesti ajatellut, että jos otaisin vaikkapa sisustuksen mukaan blogiin, lukijoita saattaisi tulla paljon lisää. Mutta, kun se ei tunnu hyvältä. Rajat ovat hyvä juttu, kaikkea ei pidä kertoa… Nuorten nettikäyttäytyminen taitaa kuitenkin olla toisenlaista kuin meidän aikuisten.

 49. Rilla
  22/11/2013 / 8:53 pm

  Onnea tuhannesta täältäkin 🙂 Kovasti tuttuja tuntoja. Ja sinunlaisiasi bloggaajia soisin olevan enemmän. Rohkeita, tyylikkäitä, upeita, itsevarmoja aikuisia naisia. Pisteet myös siitä <3

 50. Marjukka
  23/11/2013 / 11:08 am

  Kiitos, ja kiitos itsellesi, että olit varsinkin aluksi mahtava vetoapu mulle! Blogisi on ihan top-lemppareitani, ja mahtavaa, että mekin ollaan tutustuttu blogin kautta!

 51. Lennu
  23/11/2013 / 6:39 pm

  Onnittelut Marjukka!Tyylikäs, kaunis ja aito blogi sekä sen kirjoittaja. Mukavaa viikonloppua!

 52. PauMau
  23/11/2013 / 8:17 pm

  Upea saavutus, lämpöiset onnitteluni tasaluvusta näin pari päivää jälkikäteen 🙂 Kiva oli lukea pohdintaasi aiheesta, sinun sujuvasanaista jutustelua ja kauniita kuviasi on mukava lukea ja katsella.

Vastaa