Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Väripilkku

Mustat housut, harmaa takki, huivi ja pipo. Ihan kun marraskuun harmaissa ei olisi tarpeeksi sulattelemista! Käsineet sentään ovat oranssit, joten pieni väripilkku sentään asussani!

Eipä silti, harmaa on yksi suosikkivärejäni. Syysnaiselle sopivatkin hyvin murretut kellanharmaat, vihertävänharmaa, lämmin murrettu kivenharmaa, kuukivenharmaa, savenharmaa, savikivi, betoni, papyruksenharmaa sekä jäkälä (Lähde Face Factoryn värianalyysiviuhkan tekstit).

Mikä on sinun väripilkkusi syksyn harmaudessa?

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  7 marraskuun, 2013 / 7:50 am

  Hei Marjukka, aluksi kiitos mukavasta blogista:) Seuraan sitä säännöllisesti ja ihailen asuvalintojasi. Ajatella, että harmaallakin on nuin paljon sävyjä 😉 Ite olen musta-valkoinen tyyppi, mutta tänä syksynä olen hankkinut esim. punaiset housut, jotka mukavasti piristää harmajaa arkea, tosin tänne pohjoiseen tuli tällä viikolla talvi uudestaan ja olipas se vain mukavaa muutaman loskaisen päivän jälkeen, kun aamulla oli pikku pakkanen ja maa valkoisena, me like!terveisin Anne

  • Marjukka
   7 marraskuun, 2013 / 8:11 pm

   Voi kiitti, ihanaa kuulla teistä vakilukijoista! Oi, pieni valkeus tekisi aika hyvää tämän pimeyden keskelle!

 2. Anonyymi
  7 marraskuun, 2013 / 8:01 am

  Fuksianpunainen on mun väripilkku :).-jaana-

  • Marjukka
   7 marraskuun, 2013 / 8:12 pm

   Ihana väri. 🙂

 3. Jonna H.
  7 marraskuun, 2013 / 9:18 am

  Olen vaatteissa musta rakastaja, väripilkkuna käytän usein sitten punaista huulipunaa.

  • Marjukka
   7 marraskuun, 2013 / 8:12 pm

   Kynsissä myös aika makee, vai mitä!

 4. Sissi
  7 marraskuun, 2013 / 9:56 am

  Kiva asu!Täällä Berliinissä ihmiset pukeutuvat mustaan päästä varpaisiin, laukut, pipot, huivit, kaikki. Tunsin aamulla itseni kahvilassa väripilkuksi, suorastaan huutomerkiksi beigessä villakangastakissa ja luumunsävyisessä leohuivissani:) Muuten olin mustissa minäkin:) Tänä vuonna luotan luumun ja mustaherukan sävyihin omalla kohdallani, Tyttöjen vaatteissa murrettu oranssi näyttää olevan trendiväri ja mun tytöiltä sitä löytyy:)

 5. Matkatar
  7 marraskuun, 2013 / 10:45 am

  Kaunis asu! Minulla on veikeä punainen takki, jossa mustia kuvioita ja hauska hiippahuppu. Kutsun sitä Punahilkkatakikseni! 🙂

 6. Marjukka
  7 marraskuun, 2013 / 8:14 pm

  Beige ja luumu punainenovat omiakin syyssuosikkejani. Ohhoh, miksihän berliiniläiset ovat niin mustissaan? Suomalaiset ovatkin sitten aika värikästä kansaa!

  • Marjukka
   7 marraskuun, 2013 / 8:15 pm

   Ja edellinen kommentti oli Sissille… Matkatar: aika ihanan persoonallisen kuuloinen takki!

 7. Mapsi
  7 marraskuun, 2013 / 8:16 pm

  Mulla on tän syksyn nuttu ehdottomasti sekä fuksianpunainen, että tummempi ja astetta syvempi viininpunainen. Ah, varsinkin kynsissä kiehtoo tuo tumma, lähesmusta viininpunainen! Yhdistettyinä mustaan, harmaaseen ja jopa ruskeaan!

  • Marjukka
   7 marraskuun, 2013 / 8:24 pm

   Juu kyllä, huutaa tämä täältä! Lisään vielä Lumenen sävyn "pihlajanmarja" , joka näyttää kynsissä upealta, Viininpunainen on kyllä loistoväri kynsiin.

 8. Maati
  7 marraskuun, 2013 / 8:49 pm

  Pääosin kuljen mustassa, harmaassa ja beigessä, väriä sitten joskus ja juuri noita muidenkin mainitsemia, viininpunaista, luumua ja fuksiaa, juuri lakkasin kynnet mustaksi:)

 9. Lumikuningatar
  8 marraskuun, 2013 / 7:55 am

  Minun väripilkkuni on punaiset kengät. Ja jos/kun on hame, iloisen väriset sukkahousut. Vältän myös syksyllä mustaa takkia (talvella käytän), sitä on valitettavasi ihan riittämiin liikenteessä muutenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *