Blogivuosi 2013

Vierotus koneen ääreen oli ilmeisesti kova muutaman päivän tauon aikana, sillä innostuin tekemään koosteen kuluneesta vuodesta. Selailin vuoden asua ja muistelin tapahtumia. Ihan perusarkea töineen olen elänyt, mutta ystäviä olisin toivonut näkeväni vielä enemmän. Ehkäpä siinä on ensi vuodeksi täkyä riittämiin!

Tammikuussa näkyi olleen lunta! Tiesin jo vuodenvaihteessa muuttavani blogini Evitaan, joten olin ihan huippujännittynyt asiasta. Talvisiin asuihin kuuluivat lähes joka päivä Lexingtonin parkatakki ja Mulberryn huivi. Fiilis oli selvästi vaalea ja optimistinen!

Helmikuussa sitten Evitaan muutto oli totta, ja mukaan tuli WordPress-alusta, jonka käyttöä jännitin aluksi kovasti. Bonnier-kuvio toi mukanaan uusia tuttavuuksia niin bloggaajista kuin mediatalostakin.

Maaliskuussa oli odotettu Nectarinen bloggaajailta, jossa tapasin teitä useita lukijoita. Olihan mahtavan hauska ilta! Voi, ihana Mapsi! Kuinka moni ikävöi Mapsin blogia? – minä ainakin. BW:n kanssa ollaan nähty usein, ja uskon meidän pysyvän ystävinä, vaikka blogimme jonain päivänä sulkeutuvatkin.

 Huhti-toukokuu oli töissä mukavaa aikaa, ja kesän odotus oli mielessä pitkän talven jälkeen. Nahkahousut olivat jalassa monta kertaa.

Kesä oli ihana ja niin lämmin. Tapasin ystäviä, sukulaisia ja yhden ihanan karvakuonon, Lennun.

Heinäkuussa lomailimme miehen kanssa Menorcalla, joka vei sydämen: pieni, idyllinen ja superrauhallinen saari! Heinäkuussa siirryin myös takaisin vanhaan blogiosoitteeseen kokemusta rikkaampana. Evita lopetettiin elokuussa. Kesä ei ole muuten lemppariaikaani asujen suhteen…

Elo-syyskuulla vaihdoin hiusten väriä ja aloin valmistautua I Love Me-messuille. Omppusato omista puista oli hyvä!

Huomasin muutenkin alkavani tähyillä vähän tummempia sävyjä. Hiusten värjäys tummemmaksi oli hyvä juttu, enkä taida enää blondiin palata. Riittää, että on sisäinen blondi!

Daniel Hechter-hamepostaus on yksi lemppareitani! Karvaliivi on kuuma, mutta ihana!

 I Love Me-messut olivat hieno kokemus. Syksy oli muutenkin blogin merkeissä aktiivista aikaa, oli Marielan brunssi ja Inspiration-bileet, joissa näin blogiystäviä.

Loppuvuodesta tunsin olevani pienen tauon tarpeessa, joten joulukuu oli blogissa aika hiljainen. Mutta eräs lemppariasuni on alla, kuvattu ennen joulua. Sävyt ovat alkaneet tummentua pikkuhiljaa niin hiuksissa kuin vaatteissakin. Kohti jotain uutta? Voi olla, olen huomannut itsessäni pientä muutoksenhalua.

Odotan innolla uutta vuotta. Se on jotenkin henkinen uusi alku, fresh start, vai mitä! Haluan sydämestäni kiittää teitä ihania lukijoitani kommenteistane ja sähköposteista. Kiitos, että olette kulkeneet mukana tämänkin vuoden. Toivotan teille ihanaa uutta vuotta 2014!

Share:

19 Comments

 1. Eilamari
  31/12/2013 / 12:24 pm

  Kiitos, Marjukka, ihanasta blogistasi ja siitä, että olet jaksanut ahkerasti sitä kirjoittaa.Toivottavasti jaksat vielä pitkään, sillä blogiasi on nautinto lukea. Aiheet ovat mukavan vaihtelevia terveydestä kauneuteen ja kaikkea siltä väliltä, kuitenkin pilke silmänkulmassa.Aion pysyä lukijanasi jatkossakin.Toivon uuteen vuoteesi terveyttä ja iloa sekä paljon onnen hetkiä!

 2. Mapsi
  31/12/2013 / 12:56 pm

  Byääh, mun tuöee itku, niin kivasti minusta puhuit! Voi kiitos ihana Marjukka! No, tulen pian Helsinkiin päin, niin tehdään sellainen yhteispostaus, niin pääsen "kuokkimaan" blogiisi ja moikkaamaan kaikkia 😉

 3. Anonyymi
  31/12/2013 / 1:02 pm

  Kiitokset täältäkin suunnalta sinulle aivan ihanasta blogistasi. Blogiasi on ollut todella ilo seurata mukanasi. Toivottavasti ensi vuonnakin jatkat blogisi kirjoittamista.Itsekin odotan suurella innolla ensi vuotta. Saa nähdä minkälainen siitä muodostuukaan? Oikein ihanaa uutta vuotta Sinullekin! -jaana-

 4. Marjukka
  31/12/2013 / 1:17 pm

  Kiitos, Eilamari, ihanasta kommentistasi. Muutama kerta on tullut sellainen fiilis, että viitsinkö jatkaa, mutta se on mennyt aina ohi. Tässä jutussa on vain vedettävä omaa linjaansa, ja hyväksyttävä sekin, että jotkut ihmiset ymmärtävät minut väärin, eivät pidä persoonastani tai hyväksy ylipäätään mitään, mitä teen. Mutta sellaista se on! Olen tiukasti oma itseni jatkossakin, heheh, ja blogi jatkunee samanlaisena kuin tähänkin asti. Kiitos, kun luet tätä edelleen! Toivon sinullekin oikein hyvää uutta vuotta!

 5. Marjukka
  31/12/2013 / 1:18 pm

  Saat tulla mieluusti kuokkimaan, en ole varmasti ainut, joka sua kaipailee takaisin!

 6. Marjukka
  31/12/2013 / 1:19 pm

  Voi, toivon sydämestäni, että vuodestasi tulee hyvä, ja se, mitä toivot, toteutuu. : )

 7. Sarin vaatekomeron kätköt
  31/12/2013 / 4:30 pm

  Onnellista Uutta Vuotta 2014! Blogiasi on ollut ilo lukea ja seurata!

 8. maiju
  31/12/2013 / 6:14 pm

  Kiva on välistä käydä omaa vuottaan läpi. Itsekin kävin mielessäni, mutta en ehtinyt aiheesta kirjoittaa. Oli kiva tutustua sinuun tänän vuonna. Tämän puolen bloggaaminen on tuonut ihania uusia kohtaamisia ja uusia blogiystäviäkin. Hyvää uutta vuotta sinulle.

 9. Lady of The Mess
  31/12/2013 / 7:36 pm

  Kiitos, Marjukka, blogistasi! Joka postauksen luen vaikken aina ehdikään kommentoimaan. Onnea ja iloa uuteen vuoteen sinulle!

 10. Business Woman
  31/12/2013 / 9:03 pm

  Minä minä minä (vastaus kysymykseen, että kuka kaipaa Mapsia)!!Kiitos Marjukka monista mahtavista hetkistä, mitä ollaan yhdessä koettu vuoden aikana! Saapa nähdä, mitä kaikkea jännää ensi vuosi tuokaan mukanaan:) Kaikkea hyvää ja kaunista vuoteen 2014 Sinulle, ihanainen ystäväni:)

 11. Marjukka
  01/01/2014 / 9:09 am

  Kiitos samoin, toivotaan siitä meille oikein onnellista vuotta!

 12. Marjukka
  01/01/2014 / 9:10 am

  Kiitos samoin! Uudet ihmiset ja kohtaamiset ovatkin parasta tässä harrastuksessa!

 13. Marjukka
  01/01/2014 / 9:10 am

  Kiitos sinulle! Onnellista uutta vuotta myös sinne!

 14. Marjukka
  01/01/2014 / 9:12 am

  Hih, ei varmaankaan olla kahden tässä asiassa! Samat sanat, on ihana löytää kaltaisesi ystävä, ja hienoja hetkiä ollaan koettu niin blogin merkeissä kuin ihan muutenkin! Hyvää uutta vuotta sinullekin!!

 15. Rilla
  01/01/2014 / 2:57 pm

  Pikkiriikkisen jälkijunassa toivottelen täältä erinomaista tätä vuotta!!Monta mukavaa hetkeä takana ja aina parempia edessä. Asukuviisi liittyen, tuo teeppari/kauluspaita/bleiseri-kombo on jäänyt kummittelemaan mieleeni. Täydellinen! Kuten ne kaikki muutkin 🙂

 16. Marjukka
  01/01/2014 / 7:35 pm

  No mutta kiitos samoin! Kiitti, teeppari osoittautui ihan mahdottoman huonolaatuiseksi, kaulukset levisivät pesussa… Harmi, koska tuo lippu on kivannäköinen.

 17. Anonyymi
  01/01/2014 / 7:50 pm

  Kesäloma lähestyy. Jäin miettimään tuota lomaasi Menorcalla. Muistanko oikein, vuokrasitteko mökin tai missä yövyittekään. Pystytkö linkittämään tähän Menorca postauksen?

 18. Marjukka
  01/01/2014 / 8:07 pm

  Toki: http://fabfortysomething.blogspot.fi/2013/07/menorcan-hotellimme.htmlOtettiin lennot Finnmatkoilta, ja vuokrattiin hotelli Booking.comista, sillä matkatoimiston kautta ei enää ko. hotelliin voinut varata. Menorca-postauksia taisin tehdä kolme kaikkiaan. Suosittelen kyllä lämpimästi saarta, pieni, kotoinen, kaunis… jos ette ole mitään bilehileitä!

 19. Mapsi
  02/01/2014 / 6:19 am

  Kiitos tytsät! En ole kadonnut, vaan täällä ruudun toisella puolen hengessä mukana seuraamassa ihania blogejanne 🙂

Vastaa