Guessin punaiset korkkarit

yhteistyö, mainoslinkkejä

Olen ennenkin kehunut amerikkalaisbrändi Guessin kenkiä. Omistan yhdet mustat ballerinat, joiden lesti on muotoiltuine pohjine täydellinen. Fashionstoren sivuilla olen ihastellut Guessin hyvää valikoimaa. Tätä brändiä ei heti yhdistä nelikymppisiin, mutta kuten lähes kaikissa merkeissä, tälläkin on klassisesta tyylistä tykkääville monia helmiä. Moni ei tykkää Guessin logokuosista, en itsekään, mutta saappaat, nilkkurit ja korkokengät ovat upeita!

Olin siksi todella iloinen, kun Fashionstore otti yhteyttä yhteistyön merkeissä. Sain valita itselleni kaksi tuotetta kaupan valikoimista. Ensimmäinen valintani oli helppo, sillä olin jo aikaisemmin ihastunut palavasti Guessin Rolene 3 Decollette Pump-korkkareihin. Olen aina ollut vähän heikkona kiiltonahkaan! Lisäksi keksin heti monta kivaa yhdistelmää näihin korkkareihin. Ja tuleepa asuihikin vähän väripilkkua!

DAYn silkkipaidan ja Filippa K:n housujen kanssa komeilee vanha Mexxin liivi, jonka ikää en edes muista. Kengät piristävät asua juuri sopivasti.

Kengissä on yhdeksän sentin korko, takaosassa pieni G-kirjain. Suihkautin päälle erityistä kiiltonahkakenkiin tarkoitettua suoja-ainetta, ja kengät ovat valmiit käyttöön.

Oletteko tutustuneet Guessin kenkiin?

I love my new Guess heels! White silk shirt DAY, blue pants Filippa K, vest Mexx.

Share:

6 Comments

 1. Eilamari
  21/12/2013 / 3:16 pm

  Vau, mitkä kengät! Ja niiiin upea väri…En ole tutustunut Guessin kenkiin, mutta kiiltonahasta pidän minäkin.Nuo sinun kenkäsi on kerrassaan mahtavat.

 2. Herttarouva
  21/12/2013 / 3:29 pm

  Ihanat kengät 🙂 Minultakin löytyy punaiset kiiltonahkakorkkarit, mutta noin sähäkät ne ei ole.

 3. maiju
  21/12/2013 / 4:02 pm

  Vau … onpa upeat. Kengät näyttää hyvältä ja sinä myös 😉

 4. Marjukka
  21/12/2013 / 5:11 pm

  Mä tykkään hirmuisesti Guessin malleista. Kun vaatteet ovat suht simppeleitä, kengillä saa vähän viåinää asuun.

 5. Marjukka
  21/12/2013 / 5:12 pm

  Punainen taitaa olla aina sähäkkä!

 6. Marjukka
  21/12/2013 / 5:12 pm

  Ja hyvät jalassanin!

Vastaa