Neufin parhaat

yhteistyö

Oletteko jo tutustuneet loppukeväällä ovensa avanneeseen Neufiin, Helsingissä, Annankatu 13:ssa?

Liikkeen omistaja, Laura, otti yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen varsinaista avaamista yhteistyön merkeissä. Kun pääsin vihdoin tutustumaan Neufiin, tykkäsin valikoimasta todella paljon. Ideoimme Lauran kanssa yhdessä tämän postauksen, eli valikoin kuviin muutamia kivoja komboja. Oli kiva huomata, että pieniä kokoja oli myös saatavilla.

Laura on tuonut palasen Pariisia Neufin valikoimiin. Se koostuu ranskalaisista merkeistä, mm. vähän hinnakkaampi Manoush, IKKS, la fée maraboutée ja Anti-flirt. IKKS oli minulle ennestään tuttu, ja sen valikoima Neufissa onkin hyvä: farkkuja, neuleita, paitoja, mekkoja…

Valikoin muutaman vaatekappaleen, jotka sopisivat omaan tyyliini. No niin, esitellään nyt se suurin ihastus alkuun: IKKSin nahkamekko, joka oli niin täydellisen kokoinen, pehmoista nahkaa ja laadukkaan oloinen, että en olisi sitä halunnut laskea yltäni ollenkaan… Trikoopaita myös IKKS.

Rento, ihana IKKSin nahkatakki sai myös suosioni, samoin täydellisesti istuvat farkut ja suloinen, ohut villatoppi, joka on kivan löysä. Harmaa vyö ei katkaise linjaa, IKKS.

Manoushin suloisessa pörröneuleessa on kauniit applikoidut kuviot. Reisitaskuhousut IKKS.

Pikkumusta hurmasi leikkauksillaan. Jos ei juhlafiilis nouse tässä mekossa, niin ei sitten missään! Mekko la fée maraboutée.

Nappailin vielä kivoja yksityiskohtia liikkestä.

Tämä Manoushin mekko on esiintynyt aika monessa lehdessä tänä syksynä. 

Minusta on upeaa, että Laura lähti reippaasti toteuttamaan unelmaansa – hatunnosto! Neufissa kannattaakin pistäytyä tutustumassa valikoimaan ja liittyä postituslistalle. Asiakasiltoja kivoine alennuksineen ja täkyineen on ollut pitkin syksyä, mm. Chanelin edustaja kertoilemassa meikkivinkkejä asiakkaille.

Kiitos Lauralle mukavasta kuvaussessiosta!

Pictures from Neuf, Annankatu 13, Helsinki, a shop with french labels. My favourite was a black, soft leather dress. Well – I loved every piece I wore…

Share:

9 Comments

 1. Mapsi
  22/12/2013 / 7:14 am

  Oi, taas yksi tutustumisen arvoinen kohde Hesassa! YYh…miksei me saada Turkuun tälläisiä kivoja liikkeitä?Nahkamekko on aivan perfect sun päällä, wau! Ja ihanan pehmeät hiukset vain korostavat tuota mekon "kovuutta",näyttää tosi kivalta! Ja tuo pikkumusta, oh la laa, vous etes tres chic 🙂 (heh, tais mennä väärin, mutta menköön ;)) Ja jos en vielä sanonut, sun hiukset on tosi kivat!

 2. Anonyymi
  22/12/2013 / 8:26 am

  Kiitti vinkistä. Kun seuraavan kerran olen kulmilla, niin täytyypä käydä katsastamassa tuo liike. Upea toi nahkamekko sulla :). Sopii täydellisesti!-jaana-

 3. Marjukka
  22/12/2013 / 8:34 am

  Äläs ny, Turussakin on kivoja liikkeitä! Mut hei, tästä saadaan nyt tekosyy sille, että tuut joksikin lauantaiksi tänne päin, kierrellään ja käydään syömässä jne… Say yes!Kiitti, minustakin hiukset ovat kivat kiharrettuina.

 4. Herttarouva
  22/12/2013 / 9:00 am

  Tosi ihania vaatteita. Sattuneesta syystä katselin erityisen tarkkaan tuota nahkamekkoa 🙂 Tuntuu, että tuolla tavalla trikoopaidan ja matalien saappaiden kanssa se kävisi muuallekin kuin bilemekoksi.

 5. Marjukka
  22/12/2013 / 9:30 am

  Ole hyvä. Kantsii käydä, oli kaikenlaisia kivoja juttuja.

 6. Marjukka
  22/12/2013 / 9:31 am

  Juu, ja pehmeä villatakki päälle tai jotain muuta villamateriaalia, niin tulee kiva kontrasti Mä en osaisi tätä edes bilemekkona ajatella. Mekkoja oli vielä kaksi jäljellä.

 7. maiju
  22/12/2013 / 9:45 am

  Mullekin tulee aina noita Neufin mainoksia sähköpostiin. On se kumma, että vaikka asuu Helsigissä, niin ei mitenkään koska ehdi tapahtumiin. Ihania vaatteita ja näyttää kyllä NIIN mun näköisiltä. Pitänee poikeata jossain vaiheessa – ehdottomasti.

 8. Marjukka
  22/12/2013 / 10:36 am

  No niinpä, teillä stadilaisilla on kaikki siinä jalkojen juuressa, täältä meiltä pitää aina lähtemällä lähteä! Mut juu, työpäivän jälkeen on aina vähän tekeminen siinä lähtemisessä, vaikka se olisi niin tosi kivaa kuitenkin! On sun näköisiä vaatteita, mene ihmeessä kokeilemaan!

 9. Mapsi
  22/12/2013 / 11:29 am

  Jes jes! Sounds like a plan 🙂

Vastaa