Päivän asu 30.12.2013

Eilen kotiuduimme joulukyläilyiltä. Koko pitkän automatkan luin ahnaasti Katherine Pancolin Central Parkin oravia. Trilogia joutui päätökseen ja loppu oli onnellinen, onneksi! En malta odottaa, että pääsen tarttumaan seuraavaan kirjaan. Lukeminen on mahtavaa, kun pääsee flow-tilaan, ei näe eikä kuule mitään muuta! Valitettavasti lukemaan ryhtyminen edellyttää, että sulkee itsensä somesta totaalisesti ulos. iPad ja kännykkä on paras olla kaukana lukunurkkauksesta… Kirjoista muuten myöhemmin, tein Kirjapörssistä muutaman mieluisan löydön reissullamme.

Tänään kahvittelen ystävän kanssa. Olen päättänyt, etten tälle talvelle osta mitään uutta, joten löytöretkiä tehdään ja inspiraatiota haetaan omasta vaatehuoneesta. Siispä päällä on tänään neule  Monkista ja hame Espritin aleista viime vuodelta. Kuvasin asun kanssa Guessin kengät  (adlink), jotka on saatu Fashionstorelta yhteistyön merkeissä. Kengissä on nahkaa ja mokkaa, ja ne ovat jalassa kuin tossut! Oikeasti laitoin jalkaan saappaat, sillä en raaski tuolla ravassa vielä näitä pitää. Korut ovat Bud to Rose.

Huomenna on sitten vuoden viimeinen päivä ja vuoden viimeinen postaus. Viimeinen päivä taidetaan kotoilla vain ja syödä jotain hyvää, ehkä nostaa lasi kuohuvaa uudelle vuodelle.

Mukavaa maanantaita kaikille!

My outfit: knit Monki, skirt Esprit, wedges Guess (giveaway), necklaces Bud to Rose.

Share:

8 Comments

 1. Eilamari
  30/12/2013 / 3:32 pm

  Voi, miten hyvin sinulle sopiikaan lyhyt, kapea hame!Olet niin äärimmäisen siro ja hoikka. Miten sinä pysytkin noin simpsakkana?

 2. Marjukka
  30/12/2013 / 3:55 pm

  Opetan musaa… ; ) Varmaankin osa on geeneissä, ehkä. Isä on hoikka, ja tulen ulkonäöltäni hänen sukuunsa. Lisäksi nyt, kun on jättänyt vehnän kokonaan ja sokeriakin olen syönyt oikeastaan ruokavalion muutoksen jälkeen vasta nyt jouluna, niin on saanut syödä tosissaan, että saa kalorimäärät täyteen. Ja mähän syön! Kaksi lämmintä ateriaa päivässä, aamiainen ja iltapala…

 3. Eveliina
  30/12/2013 / 4:19 pm

  Tein kaapeissani ja laatikoissani viime kesänä suurraivauksen. Tavaraa lähti melkoisesti kierrätykseen ja roskiin. Muutama huonekalukin lähti uuteen kotiin. Tuntui, että siivouksen jälkeen kotona voi hengittääkin paremmin. Silloin päätin, että kaikki hankinnat, olivatpa ne sitten vaatteita tai sisustusjuttuja, harkitsen entistäkin tarkemmin. Päätös on pitänyt, enkä suuremmin meinaa minäkään alennusmyynneissäkään vierailla. Omista kaapeistakin tekee edelleen löytöjä. 😀 Olisi kiva lukea tarkemmin ruokavaliomuutoksestasi sekä erityisesti sen tuloksista.Oikein hyvää uutta vuotta Sinulle, Marjukka!

 4. Marjukka
  30/12/2013 / 5:34 pm

  Sellainen suursiivous on kyllä niin puhdistavaa. Mä aion myös raivata lisää, mitenhän sitä saisi vielä mieheltä luvan päästä eroon älppäreistä, kaikki löytyy kuitenkin Sptifystä… Aion kyllä piakkoin kirjoitella ruokavalion muutoksesta, kohtahan on kolmisen kuukautta mennyt. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin, Eveliina!

 5. Sara
  30/12/2013 / 7:18 pm

  Minihame sopii sinulle upeasti. Shoppailu omasta vaatekaapista on kyllä hyvä idea. Eveliinan tavoin nautin minäkin, kun pääsee eroon turhasta tavarasta. Yritän itsekin ostaa nykyään harvemmin ja harkita ostokset tarkkaan. Se vaatii totuttelua, mutta onnistuu kyllä.

 6. Olennnainen
  30/12/2013 / 7:26 pm

  Oravien hallinta sängyssä oli vain niin mahdottomaan hankalaa – muistaakseni liki 900 sivua ja toistaiseksi vain kovakantisena:)

 7. Marjukka
  30/12/2013 / 7:59 pm

  Siihen on hyvä pyrkiä! Nyt voi taas tehdä hyviä lupauksia, kun uusi vuosi alkaa.

 8. Marjukka
  30/12/2013 / 8:01 pm

  Hihi, mua nauratti mahdottomasti sun kommentti! 😀 Juu, oravat kävi käsien päälle, samoin krokotiilit. Kilpikonnat luin pehmeenä, mutta haluaisin senkin kovakantisena.

Vastaa