Cutrinin hiustuotteiden testausta

Sain ennen joulua Lumenelta mieluisan lähetyksen: Cutrinin hiustuoteuutuuksia kokeiluun. Paketissa tuli Shine-shampoo ja -hoitoaine, sekä erittäin mielenkiintoinen Premium Argan and Rose Oil Complex-öljyhoito.

Shampoo ja hoitoaine lupaavat kosteutusta, loistoa ja kiiltoa. Ne sisältävät meripihka- ja pohjoisen ruusunjuuriuutetta ja niissä on mukana myös UV-suoja.Shampoo vaahtosi hyvin. Tuoksu oli miellyttävän hento, ja se onkin mieleeni sillä en pidä voimakkaasti tuoksuvista hiustuotteista. Öljyhoitoa testasin mielenkiinnolla, sillä olin tykännyt Moroccan oilin vastaavasta tuotteesta. Pärjäisikö suomalainen tuote tälle hittituotteelle? Kyllä!Cutrinin öljyhoito on hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille, eli juuri minulle! Öljy oli sopivan kevyttä, ja laitoin sitä korvien yllä olevien hiusten latoihin, sinne, jossa ainakin minun kuivimmat hiukseni ovat. Öljyhoidon tuoksu oli aivan ihana, tuoksuttelin sitä kämmenselällä pitkään!Plussaa myös pakkauksien ajattoman yksinkertaisesta ulkonäöstä – öljypullo on sellaisenaankin kaunis.Suosittelen mielihyvin kiinnostuneille Cutrinin uutuuksia, minulla ei ole näistä tuotteista kuin hyvää sanottavaa. Kiitos Lumenelle tuotteista!


Mukavaa torstaita kaikille!

I love shampoo, conditioner and oil treatment By Cutrin. Cutrin is a finnish brand. This set seems to have everything I like in hair products: lightness, a pleasant smell and nice outlook.

Share:

4 Comments

 1. Anne Malia
  09/01/2014 / 4:04 pm

  Sain tuon saman seti ja minun on pitänyt myös postailla siitä. Olen ihan totaalisen ihastunut noihin tuotteisiin!! Voin tällä hetkellä sanoa, että paras shampoo ja hoitoaine jotka minulla on ikinä ollut. En myöskään ole kovin voimakkaiden tai ällöjen tuoksujen ystävä, näiden hienostuneet tuoksut saavat plussaa. Samoin myös tuotteiden koostumus ja vielä pullojen ulkonäkökin. Tuntuu että hiukset pysyvät paremmin puhtaana tuolla shampoolla kun millään aikaisemmin kokeilemallani. Ihan huipputuotteet!

 2. Marjukka
  09/01/2014 / 5:02 pm

  Just näin! Öljy varsinkin on lempparini, ja sitä voi hieroa vaikka käsiin. Ihana tuoksu tosiaan! Hyvä setti kertakaikkiaan!

 3. Anonyymi
  09/01/2014 / 5:53 pm

  Ihanan väriset vaaleanpunaiset pullot:) Oikein kutsuvat hiustenpesuun ja vaahdotukseen.T. Maija

 4. Marjukka
  09/01/2014 / 6:45 pm

  Juu, kauniin neutraalit ja kliiniset! ; ) Kantsii kokeilla! : )

Vastaa