Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

31.1.2014

Filippa K:n kevät 2014

Jipii, tänään tupsahti sähköpostiin ilmoitus Filippa K:n kevätkokoelmasta. Jopa sitä ehdin odottaakin! Singahdin heti katsomaan, ja vitsit, että siellä onkaan kivoja juttuja tulossa! Viime kevään jutut eivät innostaneet, mutta näissä on vaikka mitä, joista innostun. Oli pakko vielä laittaa toinen juttu tänään. Kyllä yksinkertainen vain inspiroi, ei voi mitään...

Pidän kovasti pitkistä paitiksista joten vasen paita on kovasti mieleeni. Keskimmäisen kuvan housut ovat tosi kivat, samoin siniset satiinihousut.

 Vaalea kietaisumekko on ihan erityisen kiva, samoin pieni takki.

  
Alimman kollaasin leveät housut ovat ihanat, samoin mekko.
  

Mitä tykkäätte?

Kuvat lainattu Filippa K:n kotisivulta.

7 kommenttia:

 1. Ei ei ei, ei tälläisiä saa postata! Visa huutaa jo armoa ;) Filippa K on ehdottomasti mun suosikkimerkki, ihanan yksinkertaisia, istuvia vaatteita eikä tämä kevät todellakaan tuota pettymystä.... kapeat housut viehättävät, samaten alarivin sininen paitis...ja ylärivin sininen toppi, alarivin valkoinen mekko...ai ai, tässä meneekin loppuilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, käydäänkö kurkkimassa parin viikon päästä...? ; ) Niin minunkin, niin minunkin!!

   Poista
 2. Kyllä, yksinkertainen on kaunista mun silmääni. Olen "löytänyt" Filippan vaatteet vasta viime vuosina ja tykästyn jatkuvasti enemmän. Tykkään myös ylärivin pitkästä paittiksesta ja alarivin molemmista housuista.

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi yksinkertaisuuden nimeen vannova. Vaikka oma garderoobi ei sitä aina olekaan;)
  Kietaisumekko on kaunis. Eikä tuosta setistä löydy yhtään vaatetta, josta en tykkäisi. Kauniita perusvaatteita, jotka taipuvat ihan mihin vain. Voih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, löytyyhän minullakin kukkatakki! Nainen tarvitsee välillä kukkaisia vaatteita. Just, kauniita perusvaatteita, mii laiki, mii laiki!

   Poista
 4. Kauniita vaatteita (mutta eivät pääse mielestäni oikeuksiinsa näissä kuvissa, koska mallin alipainoisuus kiinnittää liikaa huomiota). Haluaisin itselleni tästä kevään mallistosta sen valkoisen mohairneuleen, pääsisi käyttöön heti.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.