Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17.1.2014

Kelsi

Kirpsakkana pakkaspäivänä turvaudun vanhaan kelsiini, joka on ostos viime vuosituhannelta, Friitalan alesta vuonna äks ja yy. Se on vähän iso, mutta rento ja taatusti lämmin! Sitten vain pipo korviin ja menoksi.

Näin pakkasilla pukeutumisinto lopahtaa lämpimään villapaitaan ja saappaisiin. Onneksi sentään on valoa, se tekee jo paljon!
My outfit: lamb fur coat Friitala, knit Cos, pants Zara, boots K-Kenkä, scarf from Sokos, bag Mulberry

Viikonlopun ohjelmassa olisi matkamessut. Ihan hauska käydä, en ole muutamaan vuoteen käynytkään. Nyt aivot narikkaan ja telkkarin ääreen... Mukavaa perjantaita!

14 kommenttia:

 1. Hieno on takki vieläkin! Sopii hyvin uuteen hiusväriisi! Hienot ovat myös uudet kulmasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli talvi -99, ja repäisin kunnolla. Joka talvi olen tätä käyttänyt, kohtahan tää on vallan vintagee, hihi...

   Poista
 2. Voih, mä muistan miten mä joskus haaveilin tuosta takista.... Rahat oli vaan niin tiukilla kun opiskelin + oli 3 pientä lasta... Kaunis se on edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan jotain hyvin nostalgista! En tiedä valmistetaanko näitä enää.

   Poista
 3. Ohnoes! Nyt vasta tuli mieleen, että omistan itsekin (viime vuosituhannella hankitun) kelsiturkin. Oikein kivan mallisen vielä kaiken lisäksi - vähän ehkä laatikkomainen saattaa olla nykytyyliin verrattuna. Stockan alesta sen joskus aikoinaan hankin hyvällä hinnalla. Täytyykin käydä huomenna vähän penkomassa kellaria... :)

  Mutta siis aivan ihana - ja niinkuin näkyy, todella inspiroiva - asu sulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vanhassa vara parempi! Välillä tuskailin, että kelsi-parka on likaantunut, mutta kun sitä vähän harjaili, niin hyvältä näytti.

   Poista
 4. Oioi, näyttää tosi lämpimältä! Muistan joskus haaveilleeni krimiturkista! Ja joskus lainasinkin ystävältäni ko.vaatetta juhlakäyttöön. Se oli hänen äitinsä vanha, eli todellakin vintagea! Mutta klassikot eivät mene pois muodista koskaan! Kauniisti sopii tuo sinun takki hiusten ja laukun väriin!

  Kipakkaa pakkaslauantaita! Minä lähden salin kautta vähän shoppailemaan ja illaksi levynä sohvalle katsomaan Putousta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, isoäidilläni oli musta krimiturkki! Sellaisen kun löytäisi ja saisi vähän muodistettua!

   Hauskaa lauantaita! Milloin tuut tänne päin...?

   Poista
 5. Voi miten kaunis ja varmasti lämmin! Tuollaisen kun vielä jostain löytäisi, mikään ei ole tuon lämpöisempi takki. Ja sitäpaitsi vintage on muotia samoin tuollainen suuri malli..:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sulle. Joo, eiks tää oo ihan nykyaikainen...?

   Poista
 6. Mulla on lähes samanlainen turkki, hankin sen mieheni tädiltä 90-luvulla. Hän oli ostanut sen muistaakseni ulkomailta ja jäi häneltä lähes käyttämättä pienen koon vuoksi. Mutta siis ihan mielettömän lämmin ja tykkään tuosta konjakinruskeasta väristä ihan hirveesti. Mun takki on polvipituinen ja jossain vaiheessa olen haavellut juuri tuon pituisesta kuin takkisi on... pitänee viedä ompelijalle. Olen viimeaikoina katsellut uusia kelsiturkkeja ja voi miten kevyitä ne on ja jotenkin joustavia. Minun yksilöni on nimittäin vähän kankea ja melko raskaskin, mutta silti... ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polvipituinen se vasta lämmin on, sinuna en lyhentäisi! Mä olen kanssa kokeillut uusia kelsejä, ja kevyitä ovat tosiaan tähän verrattuna. Jos joskus vielä hankin kelsin, niin sitten pitkän... Näillä keleillä oikein mukava tämä on, eiks vaan!

   Poista
 7. Kiva on, ihan ajaton. Vaikka sitten pitäisi pari kertaa vuodessa kovilla pakkasilla vaan. Älä hävitä :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.