Kirkkaita päiviä ja niitä näitä

Nyt taitaa olla sellainen talvi, jota olemme odottaneet. Liikaa lunta ei ole, mutta huikean kauniita, kirkkaita päiviä, kimmeltäviä puita ja aurinkoa! On aika syödä kuumia keittoja, juoda lämmintä teetä ja herkutella runebergintortulla tai laskiaispullalla. Anteeksi, JA laskiaispullalla. En ole talven fani ollenkaan, mutta jopa tällainen pakkasenvihaaja tunnustaa luonnon uskomattoman kauneuden. Kameran linssin takaa saa onneksi muistoksi näitä kauniita hetkiä.Pukeutuminen sen sijaan… Huoh. Asukuvat eivät ole pahemmin innostaneet, kun päällä on vain farkkua ja villapaitaa, paksua parkatakkia tai vanhaa kelsiturkkia. Ai niin, ja tietenkin toppatakkia. Villakangastakilla en edes yritä pärjätä. Päivän pipo on palmikkoa tai mustaa helmineulosta, päivän kengät mustat talvisaappaat tai karvavuoritöppöset. Ihana ystäväni Mapsi on pyytänyt minulta postausta talvityylini perusteista, ja jossain vaiheessa sellainen on tulossakin! Jo ehkä ennen kuin talvi on ohi, haha…Viikonlopuksi olisi luvassa pienenpieni irtiotto. Saapa nähdä pääsemmekö, sillä siippa oli juuri vatsataudissa. Nyt elän toivossa, että se ei tarttunut minuun… Voisiko niin onnellisesti käydä? Olen myös inventoinut urakalla vaatehuonetta ja laittanut armotta kampetta kirppis-pinoon. En tiedä, kannattaako minun alkaa kuvaamaan niitä blogikirppikselle. Vai olisiko teissä lukijoissa XS/34-kokoisia, joita kiinnostaisi? Tarjolla on mekkoa, takkia, hametta… Ajattelin viedä ne johonkin second hand-liikkeeseen myyntiin. Vinkatkaapa minulle hyviä alan liikkeitä? Sain jo vinkin Kaunis Veera- ja Hilda Viola-liikkeistä, toinen on Punavuoressa, toinen Kalliossa. Olisin kiitollinen vinkeistä!
Mukavaa talvipäivää!

Share:

8 Comments

 1. Lady of The Mess
  22/01/2014 / 10:52 am

  Kaunista on todellakin – vielä kun saa ikkunan takaa nauttia:) Pakkasesta en niin perusta, mutta valo antaa toivon!Aurinkoista talvipäivää sinullekin!

 2. Anonyymi
  22/01/2014 / 11:09 am

  Tää on ihan parhautta, aurinonpaisteinen, ei liian luminen (lumitöitä ei ol pihalla vielä tarvinnut tehdä) pakkasen puraisema talvi. Minä tykkään! 2nd hand -vinkki: kurkkaapa http://www.lugnetlifeandliving.com Itse olen myynyt siellä vaatteitani. Kannattaa vaikka laittaa ensiksi meilia tai soittaa. Ovat avoinna pe, la ja su.-jaana-

 3. Mapsi
  22/01/2014 / 5:35 pm

  Tänään onkin ollut upea keli! Harmi vain kun olen flunssassa ja sängyn pohjalla, niin ei ole päässyt nauttimaan :(Ihania maisemia!

 4. Marjukka
  23/01/2014 / 9:14 am

  Kiitos! Huh, oli vain niin kylmä, että kauan ei pihalla viitsi olla…

 5. Marjukka
  23/01/2014 / 9:14 am

  Kiitos vinkistä, Jaana!

 6. Marjukka
  23/01/2014 / 9:15 am

  Voi ei! Pikaista paranemista, ja pianhan me nähdäänkin, hauskaa!

 7. Anonyymi
  23/01/2014 / 3:32 pm

  Ainakin yksi lukija kokoa 34. Mutta ehkä yhden takia ei kannata… Toivottavasti meitä on muitakin:)

 8. Marjukka
  23/01/2014 / 4:33 pm

  Teitä on, ja olen jo ryhtynyt hommiin… 🙂

Vastaa