Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

23.1.2014

Kirsin työtyyliä

Muistattehan vielä Kirsin, joka on ollut muistaakseni kolme kertaa blogivieraanani?

Kirsi on opetuskonsultti ja ympäristökasvattaja ja elää kuten opettaa. Suurimman osan vaatteistaan hän löytää kirppiksiltä. Katsokaapa, mitä ihania yhdistelmiä kuvissa on! Kuvissa on myös suloinen Kille-koira, 8kk, jonka rotu on ruotsalais-tanskalainen pihakoira.

Fab forysomething Kirsi kehittää tyyliään vähän klassisempaan suuntaan, mutta vaatteissa pitää silti olla jokin juju ja kivoja yksityiskohtia. Kirsin jo vuosia tunteneena olen aina tykännyt hänen asuyhdistelmistään.

Kuvien asut ovat työvaatteita. Sandin minihame on löytö vuosien takaa, herkullisen värinen tunika jäähallin kirppikseltä.

Tara Jarmonin mekko on uskomaton löytö; kangas on laadukasta ja naisellinen mekko taipuu moneen. Kengät ja mekko Hilda Violasta.


Käärmekuosi tuo vähän räväkkyyttä Philosophy Blues Originalin silkkipaitaan. Sammarit löytyivät Kaivarin Kanuunasta, niiden juju on etuosan hauska nappirivi. Nahkaiset kengät Hietsun kirppikseltä. Kille puolestaan tuotiin viime kesänä Ruotsista, ja näin hänet pikku pentuna, voi söpöyttä!


Kiitos Kirsille kuvien käytöstä ja taas kerran inspiroivasta blogivierailusta! Huomenissa sitten pitkästä aikaa omaa asukuvaa.
Vilpoista talvipäivää!
Ps. Kirppisvaatteista on tullut muutama kysely, joten ensi viikolla laittelen sinne kuvia.

19 kommenttia:

 1. Ihailen ihmisiä, joilla on taito löytää kirppiksiltä hienoja vaatteita - ja vielä taito yhdistellä niitä toimiviksi ja kauniiksi kokonaisuuksiksi. Kirsillä on. Ja koira on itse suloisuus:)
  Oikein hyvää loppuviikkoa, Marjukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Kirsin tyyli on värikäs ja naisellinen. Kiitos sinulle myös, Lady!

   Poista
 2. Aivan ihana tyyli! Kunpa itsekkin taipuisi samaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten tyylit inspiroivat, vaikka edustaisikin itse erilaista tyyliä. Kirsi on kyllä oikea eye candy!

   Poista
 3. Todella hieno tyyli! Tässä sen juuri näkee että ei ole mitään väliä mistä vaatteensa ostaa, tyylitaju on ratkaiseva. Ja mikä koira, aivan valloittava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, tosin kirppareilla kiertäminen vaatii aikaa ja viitseliäisyyttä. Mutta jos sitä tosissaan harrastaa, voi löytää tosi helmiä! Mun on vaikea löytää kirppiksiltä kokoja, kun olen sen verran pieni.

   Poista
  2. Aivan ihana tyylitaju ja mahtavia löytöjä. Tuohon ekaan kuvaan oikein silmät liimaantuivat. Omat kirpparikäynnit ovat myöskin hyvin vähäiset - taidetaan olla nimittäin Marjukka aikas samikset koon suhteen : )

   Kaneli

   Poista
  3. Eka kuva on oma lempparini myös! Kille poseeraa hienosti.

   Poista
 4. Nimenomaan! Todella ihailen tällaista tyylitajua ja idearikkautta. Itselläni on myös ystävä, joka vaatettaa itsensä kauniisti lähes pelkästään (Pelastusarmeijan) kirppistavaroilla. Ainoastaan alusvaatteet, sukat ja juoksulenkkarit on yleensä kaupasta :) Olen saanut soittoja kirppisrekin ääreltä "täällä ois tällainen joku Tara Jarmon -farkkumekko, onko tää mitään" ja minä kiljun: "juu on!!" Lisäksi erityisterveiset Killelle! Minulla on ollut kunnia tuntea yksi suomen ensimmäisistä ruotsalais-tanskalaispihakoirista eli "Lillan", samoin kuin hänen ihastuttava emäntänsä, heidän kanssa tuli melkoinen määrä kisoja kahlattua läpi :) Ihana postaus Marjukka :) terv.ingrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksesta kiitokset Kirsille! Tuntevatkohan Kille ja Lillan toisensa? Kääk, mä en voisi mitään Tara Jarmonia viedä kirppikselle! Toisen hylkäämä on toisen aarre...

   Poista
  2. Lillan on jo edesmennyt, niin kuin oma koiruutenikin :) Emännät vaan porskuttaa vaikka toinen taitaa käydä jo 9:ää kymmentä. t.i

   Poista
 5. Opetuskonsultti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, suunnittelija ja kouluttaja Opetusvirastossa. Moninaisiin hommiin käy kasvattajien tie.

   Poista
 6. Upeita yhdistelyitä. Itsekin yleensä tykkään vaatteissa juuri niistä jujuista. Ihana on myös koiruus.

  VastaaPoista
 7. Hyvä ja persoonallinen kokonaisuus. Kauniisti yhdistelty.

  VastaaPoista
 8. Mitä löytöjä! Olen itse vasta löytänyt kirpparit pari vuotta sitten. Firman joulujuhlaan löysin ihanan pitsisen pikkumustan 6 euroa ja Clarksin korkkarit 5 euroa. Olin todella tyyväinen löytöihini, eikä kukaan varmasti arvannut, että kirpparivaatteilla olin liikenteessä. Pitääkö Kirsi omaa blogia? Kerro terveisiä, että täällä lukija ilmottautuu HETI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä - vielä - vaikka viime kesänä ohjeistin häntä Bloggerin käyttöön. Mä uskon, että hänen blogilleen olisi tilausta. Kirsin taidot taipuvat myös palstaviljelyyn, tuunaukseen ja ratsastukseen. Hei nainen, nyt blogi pystyyn siellä!!! ; )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.