Outfit from Saturday

Terveiset pääkaupungista! Kotiuduimme vastikään aivan ihanalta ja arjesta irroittavalta minilomalta, josta kuvia ja juttua huomenissa.Oli kiva, että ilma lauhtui eilen. Kaupungilla oli mukava kuljeskella. Instagramia seuraavat saivat jo vähän vihiä missä kuljeksin… Olen muuten kunnostautunut senkin käytössä, joten liityhän seuraamaan! Muutenkin olen huomannut, että hakuja tulee edelleen tosi paljon Googlen kautta, ja jopa Evitan. Liityhän Blogilistalle, Blogloviniin tai Facebookiin, niin saat lempiblogiesi päivitykset kätevästi kaikki yhdellä saitilla.Mukava asu eilen oli simppelisti mustat vahapintaiset housut Zarasta, Gapin paitis ja Benettonin villis, kaulakorut Bud to Rose.My outfit yesterday: coated jeans Zara, white Basic shirt Gap and wool sweater Benetton.Mukavaa ja rentoa sunnuntaita!

Share:

4 Comments

 1. Mysterious M
  26/01/2014 / 12:33 pm

  Kaunis sävy tuossa neuleessa. Omassa blogissani on pieni arvonta menossa. Tervetuloa.

 2. Mapsi
  26/01/2014 / 3:46 pm

  Kiva rento, kodikas, mukava asu taas! Onko nuo vahapintaiset pökät muuten kovin hikiset tai jäykät päällä? Kokeilin eilen sellaisia espritin aletangosta, mutta koko oli väärä, joten en päässyt ihan kartalle niiden käytettävyydestä.Jos oikein näen, niin kivat tummat huulipunat rouvalla 🙂

 3. Marjukka
  26/01/2014 / 4:20 pm

  Kiitti, käyn kurkkaamassa!

 4. Marjukka
  26/01/2014 / 4:22 pm

  Eivät ole, ainakaan nää yksilöt. Matsku on puuvillaa, polyesteriä ja elastaania. Hirveän lämpimät nämä eivät ole. Malli on Zara Womanin, kivan muodokkaat päällä.

Vastaa