Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.1.2014

Päivän asu 11.1.2014

Kotiuduin juuri kaupungilta, jossa menikin mukavasti koko päivä. Eräs ystäväni tuli vastikään fab forty-ikään. Hän ei järjestänyt juhlia, mutta halusimme mieheni kanssa kuitenkin häntä muistaa. Brunssailimme ja juttelimme ensin reilut kolme tuntia Klaus K:ssa. Sieltä vein ystäväni hierontaan Siluetti Spahan, ja itse pyörähdin kaupungilla. Oli muuten ihan joulutunnelma, satoi lunta ja jouluvalot koristivat vielä Espaa...

Oli kyllä niin voimaannuttava päivä, ettei tosikaan. On upeaa käydä pitkiä keskusteluja asioista maan ja taivaan välillä, syödä rauhassa ja olla vaan.
My outfit: jeans Levis Demi Curve,  white shirt Filippa K, knit Gant, bleizer Lexingotn, shoes Stradford, belt Massimo Dutti.

Hyvä lupaus uudelle vuodelle voisi olla se, että muistaa olla kiitollinen ystävistään ja vaalii ystävyyttä. Vai mitä sanotte? Leppoisaa loppuiltaa kaikille! Ja nyt syömään taas, johan brunssista on mennyt viisi tunita...

6 kommenttia:

 1. Oikein oiva lupaus onkin - ja oiva on asusikin - tuolla kombolla ei vaan voi mennä pieleen!
  Hyvää viikonloppua, Marjukka!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta päivältä!
  Täällä on kans tehty hyvää ruokaa ja heitetty aivot narikkaan Putouksen ajaksi:)
  Päkvällä shoppailtu kevään ensimmäknen paita, ihana vaaleansininen esprit-paitis! Lumi ja valo sai jo mielen ihan keväiseksi vaikka tästä se talvi vasta kai alkaa?
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi taisi tulla ainakin viikoksi, sitten taas kai lämpenee...? Oi, ei mene kauan, niin voi tosissaan alkaa haaveilla kevätjutuista!

   Poista
 3. Kylläpä olikin oikein kiva lahja! Ja siinä samalla pääsee itsekin juhlistamaan ystävää. Toiselle tulee varmasti tästä hyvä mieli, vaikka päättikin olla juhlimatta. Joo, mielenkiintoista, kestääkö se talvi ennustetun viikon.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todettiin, että varsinaista tavaraa on jo ihan tarpeeksi, tällaiset lahjat ovat oikein mukavia. Hänkin on kahden pienen lapsen äiti, joten hemmottelu oli mielestäni varmasti mieluinen. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.