Päivän asu 11.1.2014

Kotiuduin juuri kaupungilta, jossa menikin mukavasti koko päivä. Eräs ystäväni tuli vastikään fab forty-ikään. Hän ei järjestänyt juhlia, mutta halusimme mieheni kanssa kuitenkin häntä muistaa. Brunssailimme ja juttelimme ensin reilut kolme tuntia Klaus K:ssa. Sieltä vein ystäväni hierontaan Siluetti Spahan, ja itse pyörähdin kaupungilla. Oli muuten ihan joulutunnelma, satoi lunta ja jouluvalot koristivat vielä Espaa…Oli kyllä niin voimaannuttava päivä, ettei tosikaan. On upeaa käydä pitkiä keskusteluja asioista maan ja taivaan välillä, syödä rauhassa ja olla vaan.My outfit: jeans Levis Demi Curve,  white shirt Filippa K, knit Gant, bleizer Lexingotn, shoes Stradford, belt Massimo Dutti.

Hyvä lupaus uudelle vuodelle voisi olla se, että muistaa olla kiitollinen ystävistään ja vaalii ystävyyttä. Vai mitä sanotte? Leppoisaa loppuiltaa kaikille! Ja nyt syömään taas, johan brunssista on mennyt viisi tunita…

Share:

6 Comments

 1. Lady of The Mess
  11/01/2014 / 7:12 pm

  Oikein oiva lupaus onkin – ja oiva on asusikin – tuolla kombolla ei vaan voi mennä pieleen!Hyvää viikonloppua, Marjukka!

 2. Mapsi
  11/01/2014 / 7:22 pm

  Kuulostaa kivalta päivältä! Täällä on kans tehty hyvää ruokaa ja heitetty aivot narikkaan Putouksen ajaksi:)Päkvällä shoppailtu kevään ensimmäknen paita, ihana vaaleansininen esprit-paitis! Lumi ja valo sai jo mielen ihan keväiseksi vaikka tästä se talvi vasta kai alkaa?Kivaa viikonloppua!

 3. Marjukka
  12/01/2014 / 10:31 am

  Kiitos samoin!

 4. Marjukka
  12/01/2014 / 10:32 am

  Talvi taisi tulla ainakin viikoksi, sitten taas kai lämpenee…? Oi, ei mene kauan, niin voi tosissaan alkaa haaveilla kevätjutuista!

 5. Anonyymi
  12/01/2014 / 5:00 pm

  Kylläpä olikin oikein kiva lahja! Ja siinä samalla pääsee itsekin juhlistamaan ystävää. Toiselle tulee varmasti tästä hyvä mieli, vaikka päättikin olla juhlimatta. Joo, mielenkiintoista, kestääkö se talvi ennustetun viikon.T. Maija

 6. Marjukka
  13/01/2014 / 9:15 am

  Todettiin, että varsinaista tavaraa on jo ihan tarpeeksi, tällaiset lahjat ovat oikein mukavia. Hänkin on kahden pienen lapsen äiti, joten hemmottelu oli mielestäni varmasti mieluinen. : )

Vastaa