Rennosti kaupungilla

Kävin tänään kaupungilla vähän kauppoja kiertelemässä. Tungos ei ollut mitenkään hirmuinen, koska olin jo kymmeneltä tikkana paikalla. Reitti oli sama vanha COS-Filippa K-Stocka. Vaihtelevasti sitten ja jaksamisen mukaan otan reitilleni Nectarinen, nyt myös Neufin sekä joskus Kampin keskuksen. Kävin Sokostakin katsomassa, sinne on tullut kivoja uusia merkkejä, mm. Morris, jonka sähäkkää sinistä pikkujakkua ihailin tovin.Leikin myös vähän talvea, ja olin taatusti lämpimimmin pukeutunut tapaus. Tänään teki mieli hautautua villaan ja lämpimiin vaatteisiin, tallustella rennosti eikä kylmissään, ja juu, takin sai riisua joka kerran sisätiloihin tullessa. Meillä oli aamulla täällä pellon reunalla nimittäin asteita -2 ja stadissa +4, kun sinne pääsin. No, mieluummin liikaa kuin liian vähän päällä!Nyt on se aika, että omat kokoni kaikista aletuotteista tuntuvat menneen. En kyllä etsinytkään mitään. Olen nimittäin vähän murroskohdassa tyylini kanssa. Entistä enemmän alkaa vaihteeksi viehättää tummemmat värit, erilaiset paitikset ja paidat jännine yksityiskohtineen, neuleiden epäsymmmetriset helmat jne. Olen joskus kirjoittanutkin täällä, että tykkään niin monenlaisesta, että oma tyylikin on suloinen sillisalaatti vähän sitä sun tätä fiiliksen mukaan! Ja uuden vuoden alkaessa voi aloittaa myös uuden vaate-elämän: vähemmän, parempaa! No, tyyliasioita ei pidä kuitenkaan ottaa liian vakavasti, sillä se veisi hommasta kaiken hauskuuden, eikös vaan.


Yritän tänään työstää erään lukijan toivetta: alelöytöjä koossa 40-42. Kiitos haasteesta!

Mukavaa perjantaita!

My outfit today: jeans Filippa K, knit Benetton, shoes Panama Jack, coat Lexington, scarf & hobo bag Mulberry

Share:

4 Comments

 1. Laapa
  03/01/2014 / 4:46 pm

  Ihania sävyjä sun asussa! Tuo Mulberry juuri tuolla värimaailmaltaan on mielestäni erityisen kaunis huivi.

 2. Anonyymi
  03/01/2014 / 5:39 pm

  Haluan vain kiittää tästä ihanasta blogista! Päivityksesi ovat ihan parasta. Hieman huvittaa,että itsekin matkailun Menorcalla viime kesänä (sinusta tietämättä) ja nyt työn alla ' central parkin oravat ovat surullisia maanantaisin'-joululahjaksi saatu. Mutta näitä vaatebloggauksia odotan aina innolla.

 3. Marjukka
  03/01/2014 / 5:50 pm

  Kiitos! Niin on, olen pitänyt sitä ihan valtavasti!

 4. Marjukka
  03/01/2014 / 6:47 pm

  Kiitos kovasti kommentistasi! Hih, meillä on sitten samanlainen maku! : ) Vaatejutut ovat kyllä suosittuja, kävijämäärät piikkaavat aina, kun on päivän asua tai muuta. Itsekin tykkään rustailla kaikkea vaatteisiin liittyvää eniten. No, omaa naamaa ei ole kiva näyttää, mutta menkään kaupan päälle… ; ) Central Parkin oravat oli niiiin hyvä!! Oli vähän työlästä siirtyä toiseen ranskalaiseen, Emile Zolaan, mutta hyvin on Naisten Paratiisikin lähtenyt käyntiin. Mukavia lukuhetkiä sinulle ja laitahan kirjasuosituksia, jos sulla on sellaisia! : )

Vastaa