We love nude shoes!

Nudet kengät näyttävät upeilta, oli kysymyksessä sitten ballerinat tai korkokengät. Miksei saappaatkin! Nude sopii kaikkien värien kanssa. Se keventää tummansinisen ja mustan, ja tuo jotenkin hienostuneen vaikutelman.Huomasin, että yhteistyökumppanillani Zalandolla on nyt nuden väristen kenkien valikoima parhaimmillaan kokojen suhteen. Hivenen lämpöä ja auringonpilkahdus, niin koot häviävät suit sait…Pretty Ballerinas-valikoima on Zalandolla erinomainen, ja värejä löytyy niin kuin eläinkuosejakin, jos nudesta ei välitä. Yhdet upeat nilkkurit oli pakko laittaa kollaasiin mukaan…

1. täältä 2. täältä 3. täältä 4. täältä 5. täältä

Nudet käyttöavokkaat puuttuvat omasta kaapistani. Suosikkini ovat ehdottomasti numero kolmoset!

1. täältä 2. täältä 3. täältä 4. täältä

1. täältä 2. täältä

Tykkätkö nudeista kengistä?

Share:

6 Comments

 1. Sara
  26/01/2014 / 4:12 pm

  Business Womanilla oli upeasti yhdistetty punainen mekko ja nudenväriset kengät. Väri totisesti sopii melkein kaikkeen!Itse omistan tasan yhdet nudet kengät: peep-toe Unisat, jotka ovat upeat, mutta sittenkin liian kapeat jalkaani. Ehkä kenkä venyisi, jos saisi aikaiseksi käyttää kenkiä, mutta ei, siellä ovat hintalappujen kera laatikossaan. Ehkä korkokin on platoosta huolimatta vähän liian korkea. Haaveissani olisivatkin n. 5-6 cm korkokengät, joilla olisi hyvä kävellä myös arkena. 🙂 Täytyypä mennä kurkkimaan lisää Zalandon valikoimia.

 2. Marjukka
  26/01/2014 / 4:23 pm

  Niin sopii kyllä! Zalandon valikoimat ovat kyllä hyvät ja hintahaitari jokaisen kukkarolle sopiva!

 3. Mapsi
  26/01/2014 / 5:19 pm

  Nudet korkkarit ne puuttuu täältäkin. Mutta jos ostan ne, se johtaa siihe, että pitää ostaamyös samansävyinen cluth…joo, mä vaan olen sen verran kaavoihin kangistunyt, että jotenkin vaan tykkään, että laukku ja kengät tai edes vyö ja kengät rimmaa keskenään. Nykyään se ei kai enää olisi niin tarkkaa..? Hih, mutta kyllä ne vissiin kuuluis munkin vaatekaappiin, mustien kapeiden housujen kaveriks, jee!Kiitos, kun viitsit koota näitä kollaaseja, helpottaa hakemista huomattavasti :)Nuo nilkkurit on ihanat, mutta sellaiset mulla jo on, joten avokkaisiin kallistuu..ehkä nelonen voisi olla työkäyttöön sopiva.

 4. Romantic Lady
  26/01/2014 / 5:41 pm

  Nudet kengät ovat ihan kivat esim. keväällä ja kesällä. Niitä vaan pitää hoitaa hyvin, jotta ei tule naarmuja. Aika helppo saada rumat jäljet kenkiin, kun sopivasti pyöräyttää työtuolia. Minulla on Aran kenkiä, koska tarvitsen hyvän kengän jaloilleni: kapea lesti, mutta leveä kärki, jossa varpaille sopivasti tilaa. Minulla on samanlainen jalka kuin porolla 🙂

 5. Marjukka
  26/01/2014 / 5:59 pm

  Jee, liputan mustien housujen kaveriksi sulle töihin nelosia. Kiitti, mä tykkään tehdä kollaaseja. Itsekin jäsentää tarkemmin juttuja. Plus mä fiilistelen ihan haukkana muiden kollaaseja ja haen inspistä!

 6. Johanna h
  26/01/2014 / 10:08 pm

  kyllä, nude-kengät on upeat, semmoiset "kate middleton"-kengät kun saisi hankittua!

Vastaa