Zara pea coat

Torstain Zaran alennusmyyntien jämistä löytyi tämä suloinen musta kipparitakki. Ihan uskomaton löytö, alea oli kuutisenkymmentä prosenttia! Silmissä vilisti kaikki yhdistämismahdollisuudet, mutta ennen kaikkea väljät Replayn farkut, outlet-löytö nekin aikoinaan, saivat nyt just sopivan kaverin. Samoin muutkin väljät housuni, sillä väljät näyttävät hauskoilta lyhyen takin kanssa.Takin alle sopii palmikkoneule tai raitapaita. Ja pikkuisen konjakinruskeaa korostusväriksi.

Huomasin heti, että vaateharja saisi kulkea vaikka mukana, mutta olkoot…


Raidat ovat se ensimmäinen fiilistely keväästä, joten julistan tämän postauksen myötä FFS:n virallisen kevään odotuksen alkaneeksi!

Tänä aamuna kuuluikin sellainen ääni, ettei koko talvena: lumiaura meni tuolla jossain. Kiva kun lauhtui vähäsen…

This little black pea coat from Zara is a great sale catch. I´m going to wear it with my wide Replay jeans and striped shirts. Stripes are the first sign of spring in my wardrobe, and although it´s still cold, I begin to dream of it right now!

Leppoisaa lauantaita!

Share:

10 Comments

 1. SatuTalo
  25/01/2014 / 11:43 am

  Hyvännäköinen kokonaisuus! Kieltämättä tuli itsellekin keväisempi fiilis tuota settiä katsellessa:)http://satutalo.blogspot.com

 2. Ansku
  25/01/2014 / 2:54 pm

  Ai ai tuskin maltan odottaa että pääsee taas raitakauden aloittamaan! Minulla on sama takki vähän pidempänä mallina. Se olikin blogissani takkipostauksessa joku aika sitten 😉 Voi kevät kyllä täällä jo odotellaan!

 3. Marjukka
  25/01/2014 / 3:09 pm

  Kiitti, raidat on tosiaan sellainen kevään ensi tuulahdus!

 4. Marjukka
  25/01/2014 / 3:10 pm

  No kyllä. Mulle riittäis talvi ihan nyt justiinsa.

 5. Mapsi
  25/01/2014 / 3:17 pm

  Hihii, mä arvasin, että se on tuo takki! Sovitin itse just samaa Turun Zarassa, mutta koska mulla 7n melkein samanlainen, jäi ostamatta, mikä vähän nyt harmittaa.Oih, raita on niin raikasta! Nappasin tänään mukaan mustavalkoraidallisen mekon Kappahlin Southamptons-mallistosta! Ne kun loppuu kuitenkin, jos jää liiaksi odottelemaan 😉 Tekisi jo mieli pukea päälle…sukkisten ja saappaiden kanssa! Raita, ruutu ja jossain määrin myös pallo houkuttelee ja vetää puoleensa aina vain, vuodesta toiseen. Ja nyt hokasin, että raidan kaveriksi sopii myös tuo konjakki kivasti, tulee sellainen preppy-meininki.Kenenkäs tuo raitapaita muuten on? Näyttää niin laadukkaalta.

 6. anneaulikki
  25/01/2014 / 3:37 pm

  Upea löytö ! Ja kiitos kevään julistuksesta , odotan jo niin !

 7. Marjukka
  25/01/2014 / 3:40 pm

  Raitis on Marc O'Polon ja Necciksestä ostettu alkusyksystä. Se on muuten ihan loistolaatuinen. Tuo on varmaan sellainen malli, jota on aina tarjolla vuosittain.

 8. Marjukka
  25/01/2014 / 3:41 pm

  Kyllä lämpö olis niin tervetullutta…

 9. Ansku
  25/01/2014 / 7:36 pm

  Kappahlin SouthHamptons mallisto sai minut jälleen ko. myymälän asiakkaaksi 😉 Täytyy käydä tsekkaamassa jos kevätvaatteita jo kerran näkyy. Lindexillä on myös kiva Holly&Whyte mallisto josta voi tehdä löytöjä!

 10. Marjukka
  26/01/2014 / 4:02 pm

  Juu, ne ovatkin kivoja mallistoja! Pitääpä tsekata uusi valikoima.

Vastaa