Brittiläisiä nettikauppoja

Tämä postaus on kauan hautunut mielessä. Omissa suosikeissani on pitkä lista nettikauppoja, joita joskus selailen ja joista on tullut jopa joskus tilattuakin. Tässä oma top kutonen brittiläisistä kaupoista, joista löytyy omaan makuuni mukavia juttuja. Jätin pois nyt tarkoituksella Mulberryn, Net A Porterin jne, jotka ovat ehkä niitä tunnetuimpia.Ennen kuin klikkaa tilauksen menemään, suosittelen lukemaan toimitusehdot tosi tarkkaan, sillä edelleen aika monessa brittikaupassa palautus toimii omakustannehintaan, valitettavasti. Myös brittikoossa on vähän pureksimista. Olen huomannut, että yleensä kokoni (EU 32-34, XS) on brittikoossa 8. Kengänkokoni (EU37) on brittikoossa 5. Kokotaulukoita kannattaa tietenkin tarkastella. Koot saattavat heitellä hieman, esim. Burberryn trenssini ovat kokoa 4, mekkoja olen sovitellut koossa 6. Mutta siis bleiseri ja mekko, jotka olen tilannut Hobbsilta ja LK Bennettiltä ovat kokoa 8.Mutta nyt Top Six:

The White Company – ah, mikä ihanuus! Valikoimissa on vaatteita, sisustustavaraa, liinavaatetta ja kodintekstiilejä. Täältä olen tilannut neuleen, ja ollut siihen tyytyväinen.

All Saints on rokahtavan pukeutujan suosikki. Nahkavaatteet ovat upeita ja kengät aika….rrrrräyh!!

Harrodsia ei tarvinne esitellä: ikonisen tavaratalon huippumuotia ja upeita merkkejä. Brittisuunnittelijat hyvin esillä.

Hobbsilta saa kolmea mallistoa: juhlia varten Hobbs Invitation, työgarderobiin Hobbs London ja nuorekkaampi NW3. Täältä on tilattu viininpunainen jakku. Toimitus toimi hyvin.

LK Bennett on klassisien työpukeutumisen ja laadun mainio kauppa. Upeita (ja hinnakkaita) jakkuja, takkeja ja varsinkin mekkoja. Kengät ovat myös todella kauniita.

Reiss on aivan huippuihana kauppa, jonka moderneja vaatteita myös herttuatar Catherine suosii. Tsekkaan usein laukkuosaston, joka on mielestäni tosi kiva.

Tsekkaapa myös nämä:

Monica Vinader (koruja)

The Pretty Dress Company (aika päheitä mekkoja)

Jack Wills (ihania tweed-bleisereitä ja kivoja t-paitoja)

Country Attire (Barbouria ja muuta englantilaiseen maalaiselämään sopivaa)

Dune (kenkiä)

Tuleeko mieleen omia suosikkejasi? Lisäähän kommenttiboksiin vinkkejä! 

My top 6 favourite British web shops!

(Ps. Tämä postaus sisältää linkkivinkkejä, ei mainoslinkkejä!)

Share:

6 Comments

 1. PauMau
  03/02/2014 / 2:53 pm

  Tuli muuten brittikaupoista sellainen mieleeni, että kannattaa aina tarkistaa missä osoitteessa kauppa toimii. Jos sijaitsee Kanaalisaarilla, eivät ne kuulu EU-tullialueeseen ja tilatuista tavaroista joutuu tietyn rajan ylitettyä maksamaan arvonlisäveroa ja valmisteveroa. Jos taas kauppa sijaitsee manner-Britanniassa, ei näitä tarvitse maksaa. Itse opin tämän, kun aikoinani tilasin brittiläisestä kosmetiikkanettikaupasta reilummin hajuvesiä ja hämmästyksekseni jouduin niitä tulliselvittämään Vantaalle (aikana ennen nettitullausta).

 2. Marjukka
  04/02/2014 / 7:04 am

  Hyvä pointti, kiitos!

 3. Pipsa♥
  04/02/2014 / 12:41 pm

  Joskus tilaan Nextistä, jolla on ilmainen toimitus kotiovelle; sieltä löytyy lapsille, miehille ja naisille kaikenlaista. Lapsille nyt olen enemmänkin tilannut rentoja vaatteita arkeen, mutta löysin yhden takin sieltä yllättäen itselleni. Asos nyt on ihan must, sieltä on tullut tilattua kenkiä, vaatetta ja kosmetiikkaa, posti tuo kotiin, mutta palautus oli maksullista, muistelen (eipä ole tarvinnut palautella;)).Kosmetiikkaa tulee hankittua välillä Escentualista, Beauty Baysta, LookFantasticista, Feel Uniquesta ja mm. The Garden Pharmacysta. Viimeisimmästä saa myös Chanelin kosmetiikkaa… Useimmissa on ilmaiset tai pienet postarit, mutta voihan sitä tehdä kimppatilauksenkin ja jakaa kulut. Huomaan, että olen todella siirtynyt kotiäitinä ollessani verkkokauppojen suosijaksi ja taitaa olla sama linja nyt, kun palaan taas työhöni. Kätevyys ja ajan säästö, ainakin tuttujen tuotteiden suhteen on plussaa. Toki kokopolitiikka on välillä hankalaa, mutta kunnon nettikaupoissa on tuotteissa mittataulukko, joiden perusteella osaan ostaa oikean koon.

 4. Hanna
  04/02/2014 / 8:51 pm

  all saints on kyllä kiva 🙂

 5. Marjukka
  05/02/2014 / 5:45 pm

  Mulle tuo kosmetiikkaostaminen on ihan vierasta, mun pitää saada tuoksutella tai mallailla niitä voiteita itse. Toisaalta – jos suosii jotain, mitä ei kotimaasta saa, niin siihenhän sitten nettikauppa on hyvä. Asos on mulle tuttu, myös Amazon.co.uk on tuttu muutamien dvd-sarjojen ja kirjojen kautta. Kivoja vinkkejä laitoit, kiitos!

 6. Marjukka
  05/02/2014 / 5:45 pm

  ON!!!

Vastaa