Elegantteja korkkareita

Laukkukuumeen lisäksi vaivaa korkkarikuume. Yhteistyökumppani Zalandolla oli taas muutamia ihania pareja. Suosikeikseni nousevat tietenkin Guessin slingbackit, mutta kaksiväriset kengätkin ovat aika makeet. Minulla on vain yhdet teräväkärkiset korkkarit, joten kesää vasten tekisi mieli sellainen musta tai nude pari.

Ylhäällä: Guess, Lodi

Alhaalla: Guess, Michael Michael Kors (monia värejä)

Ylhäällä: Eden (monia värejä), Eden

Alhaalla: Buffalo (monia värejä), Tamaris

Mukavaa keskiviikkoa!

*linkit mainoslinkkejä

Share:

8 Comments

 1. Mapsi
  18/02/2014 / 8:33 am

  Voi kun kivaa, kun teräväkärkiset kengät palaavat taas maisemaan! Jotenkin niissä on sellaista naisellista menoa, mitä ei pyöreäkärkisissä ole..samaten slingbackit! Omistan yhdet jo monta, monta vuotta vanhat mustat Tamariksen slingbackit ja ne alkavat jo olla vähän kärsineet. Nuo Guessin mustat voisivat olla uusi pari niiden tilalle! Ihana kunnon stilettokorko ja tarpeeksi korkeatkin, wau!Myös nuo kaksiväriset, toispuoleist ovat aika chic!

 2. Marjukka
  18/02/2014 / 8:46 am

  Ovat jo palanneet, ja tämä mattimyöhänen taas hoksaa sen vähän jäljessä…;) Nuo Guessit ovat aivan ihanat, luulenpa, että jonkunlaiset Guessit löytävät tiensä luokseni tänä keväänä.

 3. Lady of The Mess
  18/02/2014 / 9:04 am

  Guessit ovat kivat – itseltä löytyy paritkin slingbackit terävällä kärjellä, joten ihan akuuttia tarvetta ei ole – paitsi nudeille;)

 4. Tallessa maailma
  18/02/2014 / 9:58 am

  Kiva postaus, kiitos vinkistä. Nuo Lodin kaksiväriset yläkuvan oikealla ovat omaan makuuni aivan ihanat! Sopisivat garderobiini mainiosti. Pian pärjää kevyemmin kengin (mutten sanoisi sentään kevytkenkäisenä ;). Sitä odotellessa, ihmetellään tätä loskaista talvilomasäätä vielä vähän painavin askelin. Mukavaa tiistaita! http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

 5. Marjukka
  18/02/2014 / 7:26 pm

  Mulla ei ole koskaan ollut slingbackejä! Juu, nudet, kannatetaan!

 6. Marjukka
  18/02/2014 / 7:29 pm

  Enpä tosiaaan muista tällaista viikko kasia kokeneeni! Kevyempiä kelejä todella odotetaan!

 7. Ansku
  18/02/2014 / 7:47 pm

  Nyt tuntuu hyvältä että ihan kaikkea ei ole tullut hävitettyä. Täältäkin löytyy kaapista muutamat teräväkärkiset ja parit slingbackit…,muistuu vaan mieleen että millaista oli kävellä näillä teräväkärkisillä jos vähänkin pidempään oli seisoskellut…

 8. Marjukka
  19/02/2014 / 7:26 am

  Niinpä, kyllähän varvasparat ovat aika kovilla teräväkärkisissä…

Vastaa