Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.2.2014

Elegantteja korkkareita

Laukkukuumeen lisäksi vaivaa korkkarikuume. Yhteistyökumppani Zalandolla oli taas muutamia ihania pareja. Suosikeikseni nousevat tietenkin Guessin slingbackit, mutta kaksiväriset kengätkin ovat aika makeet. Minulla on vain yhdet teräväkärkiset korkkarit, joten kesää vasten tekisi mieli sellainen musta tai nude pari.

Ylhäällä: Guess, Lodi
Alhaalla: Guess, Michael Michael Kors (monia värejä)

Ylhäällä: Eden (monia värejä), Eden
Alhaalla: Buffalo (monia värejä), Tamaris

Mukavaa keskiviikkoa!

*linkit mainoslinkkejä

8 kommenttia:

 1. Voi kun kivaa, kun teräväkärkiset kengät palaavat taas maisemaan! Jotenkin niissä on sellaista naisellista menoa, mitä ei pyöreäkärkisissä ole..samaten slingbackit! Omistan yhdet jo monta, monta vuotta vanhat mustat Tamariksen slingbackit ja ne alkavat jo olla vähän kärsineet. Nuo Guessin mustat voisivat olla uusi pari niiden tilalle! Ihana kunnon stilettokorko ja tarpeeksi korkeatkin, wau!
  Myös nuo kaksiväriset, toispuoleist ovat aika chic!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat jo palanneet, ja tämä mattimyöhänen taas hoksaa sen vähän jäljessä...;) Nuo Guessit ovat aivan ihanat, luulenpa, että jonkunlaiset Guessit löytävät tiensä luokseni tänä keväänä.

   Poista
 2. Guessit ovat kivat - itseltä löytyy paritkin slingbackit terävällä kärjellä, joten ihan akuuttia tarvetta ei ole - paitsi nudeille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole koskaan ollut slingbackejä! Juu, nudet, kannatetaan!

   Poista
 3. Kiva postaus, kiitos vinkistä. Nuo Lodin kaksiväriset yläkuvan oikealla ovat omaan makuuni aivan ihanat! Sopisivat garderobiini mainiosti. Pian pärjää kevyemmin kengin (mutten sanoisi sentään kevytkenkäisenä ;). Sitä odotellessa, ihmetellään tätä loskaista talvilomasäätä vielä vähän painavin askelin. Mukavaa tiistaita!
  http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tosiaaan muista tällaista viikko kasia kokeneeni! Kevyempiä kelejä todella odotetaan!

   Poista
 4. Nyt tuntuu hyvältä että ihan kaikkea ei ole tullut hävitettyä. Täältäkin löytyy kaapista muutamat teräväkärkiset ja parit slingbackit...,muistuu vaan mieleen että millaista oli kävellä näillä teräväkärkisillä jos vähänkin pidempään oli seisoskellut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllähän varvasparat ovat aika kovilla teräväkärkisissä...

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.