Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.2.2014

FLEYE - tanskalainen tarina

Viime viikon torstaina pääsin ilokseni osallistumaan tanskalaisen silmälasimerkki FLEYE:n eli Fine Looking Eye-merkin pressitilaisuuteen. Se pidettiin Tanskan suurlähetystössä, joten pääsin keskellä viikkoa hetkeksi käymään Tanskan maaperällä!

FLEYE:n takana on suunnittelijakaksikko Matilda Sundén Ringnér ja Annette Esto, joista jälkimmäinen esitteli tarinan kehysten takana. Inspiraatiota ammennetaan Tanskan luonnosta, pohjoismaisesta mytologiasta ja historiallisesta arkkitehtuurista. Kehykset valmistetaan asetaatista ja beeta-titaanista, jotka ovat allergiaystävällisiä ja nikkelittömiä materiaaleja. FLEYE on voittanut viime vuonna Red Dot Design-palkinnon säädettävien nenätyynyjen muotoilun ansiosta.

Uniikit väriyhdistelmät ja kekseliäät yksityiskohdat ovatkin FLEYE:n tunnuksia. Tanskan kruununprinssipari Frederik ja Mary ovat myös merkin suosijoita.

Juttelin tovin Anneten kanssa, ja kysyin minkä mallisia kehyksiä hän minulle suosittelisi. Nopeasti tämä optikko-suunnittelijatar haki kahdet kehykset, ja toden totta, ne sopivat todella hyvin. Kehyksieni ei tulisi olla liian tummia ja raskaita. Myös linjan tulisi olla ylöspäin, koska, kuten hyvin tiedämme, painovoima vetää ikäisieni kasvoja jo ihan toiseen suuntaan... Kehykset olivat päässä ihan superkeveät. Häpeillen tunnustin nykyisten lasieni olevan vuodelta 2007... Käytän niitä vain ajaessa ja telkkaria katsellessa. Nyt kyllä tuli sellainen tunne, että asialle pitäisi tehdä jotain, ja äkkiä.

FLEYE on tullut myyntiin Instrumentariumeihin tällä viikolla kautta maan.

Kuvat Marsaana.


Suunnittelijalla oli aikaa jutella kaikkien kanssa.


Tilaisuuden emäntä, Tanskan suurlähettiläs Jette Nordam.

  
Minäkin pohdin kehysasioita Anneten kanssa. Hyvin vakavissani, kuten näkyy.


Milläpä mallilla teidän silmälasiasianne ovat?

11 kommenttia:

 1. Pitää ehkä lähteä tutustumaan noihin kehyksiin. Sain ensimmäiset lasini viimekesänä ja ne ovat minusta aivan hirveät ;) itse ne kuitenkin valitsin ,höh. En käytä niitä kuin lukiessa jotain hyvin pientä tekstiä, ja toisia laseja maalatessaan akvarelleja.

  Saas katsoa josko jo viikonloppuna sais lähdettyä instruun niitä sovittelemaan

  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kehyksesi ovat mielestäsi hirveät, ne eivät varmaan sovi sinulle. Sitten vain uusia etsimään.!Mä kyllä tykkään vanhoista laseistani, mutta ovathan kehykset vähän yesterday...

   Poista
 2. Voi kuule - omat päivittäin pitämieni silmälasien kehykset ovat vuodelta 2006 ja kakkoskehyksetkin (joo - juurikin hiukan vielä enemmän linjaltaan ylöspäin olevat) vuodelta 2009. Kun ihanat ja kasvoihin täydelliset löytää, niin mitäpä sitä vain pelkästä vaihtamisen riemusta lähtisi uusia ostamaan : ) Toki olisi ihanaa, jos kehyksiä olisi vaikka enemmänkin, mutta budjettikin asettaa jo valitettavasti luonnolliset rajoitukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sullahan ovat asiat loistavasti! Lasit ovat kyllä aikamoinen investointi, ja siksi niissä tekisi mieli onnistua kerralla! Mun laseissa on kamalasti naarmuja...

   Poista
 3. Tanskasta löytyy muitakin kivoja merkkejä ja hyviä pokia Paul&Paula ja Carlottas Village. -minde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanskasta löytyy ihan mahtavia suunnittelijoita lajissa kuin lajissa!! : Kiitti vinkeistä.D Plus ihana kruununprinsessa siellä on myös.

   Poista
 4. Hyvällä. :) Kävin reilu viikko sitten silmien laserleikkauksessa ja olen lasiton! :) 19 vuotta lasillista elämää. Silmälasiliikkeeseen tieni vie kuitenkin, kun aurinkolaseja olisi tarkoitus lähteä etsimään. :) t. Kesää odotteleva Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, olosi on varmaan ihan mahtava! Sellaisen varmaan itsekin teettäisin, jos laseja pitäisi käyttää koko ajan!

   Poista
 5. Hei,
  Kiitos jutusta. Lasien uusiminen on ollut työlistallani jo tovin. Jonkun mainoksen noista FLEYE:ista näin ja sopivasti tuli tässä sinulta täydennystä,
  Laserointiakin olen välillä miettynyt, mutta runsaista miinusvahvuuksista huolimatta en lasejakaan ongelmaksi ole kokenut.
  Jotain uutta pirteyttä voisi kyllä laseistakin vaihdon yhteydessä etsiä.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!
  t. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laseilla saa kyllä asuihin särmää, ja monihan niillä korostaa persoonallisuuttaan, esim. Raili Hulkkonen. Mä tykästyin kehysten uskomattomaan keveyteen. Nyt omat vanhat Chanelit tuntuvat tosi vanhanaikaiselta...

   Poista
 6. Kävin tänään tilaamassa oman parini näitä laseja. En voisi muuta kuvitellakaan kun olin näitä sovittanut. Hinta oli aika kova, mutta sain Instrusta aurinkolasit kaupan päälle.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.