Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

13.2.2014

Kanssasi-kampanja rintasyöpää vastaan

Tänään, päivää ennen ystävänpäivää, kampanjoin hyvän asian puolesta ja haastan teidät osallistumaan:

Joka kahdeksas suomalainen nainen sairastuu rintasyöpään jossain elämänsä vaiheessa. Se tarkoittaa, että lähes 5 000 naista saa vuosittain rintasyöpädiagnoosin, joka pysäyttää elämän. Nyt alkava Kanssasi-kampanja muistuttaa, että toivoa on aina ja kerää samalla tukea rintasyöpäpotilaille. Kampanjaan voi jokainen osallistua.


Rintasyöpädiagnoosi on potilaalle järkytys. Kohdennettu täsmähoito on tehokas ja myös potilaalle paremmin siedetty vaihtoehto. Yksilöity hoito on potilaan näkökulmasta hyvää hoitoa ja voi tuoda hänelle lisää laadukkaita elinvuosia.

Rintasyöpään sairastunut tarvitsee hoidon rinnalle myös muuta tukea. Tieto sairaudesta luo alakuloa ja saattaa masentaa. Vakava sairaus voi tuoda mukanaan myös taloudellisia huolia. Sairastunut kaipaa apua ja ymmärrystä. Keskustelu läheisten kanssa antaa voimia ja auttaa selviytymään vaikeista hoitojaksoista, mutta moni toivoo myös henkistä tukea muilta saman kohtalon kokeneilta.

Kanssasi-kampanja haastaa kaikki mukaan tukemaan rintasyöpäpotilaita. Kampanjaan osallistutaan lähettämällä postin kautta rintaliivit Kanssasi-keräykseen. Kerätyistä liiveistä syntyy tilataideteos, jolle luovat muodon rintasyöpään sairastuneet naiset. Tilataideteos kiertää Suomea kesän ja alkusyksyn ajan. Samalla kerrotaan rintasyövästä ja kuinka jokainen meistä voi tukea sairastunutta sekä muistutetaan naisia rintojen säännöllisen tarkkailun merkityksestä.


Kampanjan tuoton saavat toimintaansa varten kaksi rintasyöpään sairastuneiden naisten tukitoimintaa järjestävää tahoa: MC Siskot – Rintasyöpäkuntoutujat ry ja Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry.

Kanssasi-kampanjassa ovat mukana MC Siskot – Rintasyöpäkuntoutujat ry, Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry sekä Roche Oy.


Kanssasi-kampanjan vaiheet:
Helmikuu: Rintaliivien keräyskampanja alkaa. Liivit voi lähettää maksutta postitse.

Kevät: Liiveistä syntyy tilataideteos. Tilataideteoksen toteutus alkaa.

Kesä ja syksy: Rintasyöpään sairastuneet naiset rakentavat liiveistä tilataideteoksen eri puolilla Suomea. Loppusyksy: Varat ohjataan rintasyöpään sairastuneiden tukitoimintaan.

Rintaliivit lähetetään postin vastauslähetyksenä. Lähetys on maksuton. Kuoreen merkintä:
Roche Oy
INFO KANSS
TUNNUS 5006103
00003 VASTAUSLÄHETYS

Lisätietoa myös täältä. Lähde mukaan!

24 kommenttia:

 1. Kävipä tuuri, olin juuri tänään heittämässä pois kahdet, vähän kulahtaneet, ei enää niin istuvat liivit. Nytpä tiedän, mitä teen niille!

  Samalla kiitän kivasta blogista, jota olen seurannut jo toista vuotta, vaikka tämä taitaa olla ensimmäinen kommenttini. Itse olen kolmen lapsen jälkeen taas opiskelija, vaikka ikäni puolesta sovinkin blogisi lukijaksi ;) Omat vaatteeni ovat jumittuneet farkut ja trikoo-/villapaita -linjalle, mutta on silti kiva nähdä aina-tyylikkäitä asukokonaisuuksiasi ja kurkistus ihan erilaiseen elämään :) Tykkään myös viimeistellyistä kuvistasi ja teksteistäsi. Mukavaa keväänodotusta! T. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Päivi tosi ilahduttavasta kommentistasi! Aika mahtavaa, että opiskelet fab forty-ikäisenä, jaksamista ja intoa siihen! Kyllä se farkku-villislinja on joskus ihan paikallaan, ja sitä paitsi sehän sopii opiskelijaelämään!

   Tämä on aika mahtis kampanja. Näistä teksteistä kiitän kyllä ihan pressitiedotetta.

   Poista
 2. Hienoa, että kirjoitat tärkeästä asiasta ja haastat lukijoita mukaan. Mitä enemmän rintasyövästä puhutaan, sitä parempi. Täällä elävä esimerkki naputtaa kommenttia ja iloitsee elämästä. Kiitos, että postasit aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me, jotka emme ole käyneet läpi sitä mitä sinä, emme voi varmasti täysin aavistaakaan kokemaasi. Olen iloinen ja onnellinen, että olet nyt terve!

   Poista
 3. Ehdottomasti mukana, hienoa että pääsee osallistumaan näin tärkeän asian edistämiseen.
  Heti löytyi kolmet liivit! Jännä seurata missä tilataideteos liikkuu ja tottakai pitää mennä katsomaan sitä.

  VastaaPoista
 4. Messissä! Kolme sairastunutta kolmen kk sisällä lähipiirissä on vähän liikaa :(. Siksi tämä on erityisen tärkeä asia minulle juuri nyt.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti mukana! Hieno kampanja ja todella tärkeä!

  VastaaPoista
 6. Tästä kampanjasta jo kuulinkin aiemmin - ja ehdottomasti mukana. Viime viikolla viimeksi ystävältä poistettiin toinen rinta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä läheisen sairaus pistää ajattelemaan. Voimia ja jaksamista ystävällesi ja sinulle myös!

   Poista
 7. Ehdottomasti olen mukana - kiitos, että kirjoitat tärkeästä asiasta ja hyvästä kampanjasta!

  Aurinkoista ystävänpäivää!

  t. Tupuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että minut pyydettiin mukaan kampanjaan. Hyvää ystävänpäivää sinullekin, Tupuna!

   Poista
 8. Ihanaa ystävänpäivää!
  Sinua odottaa pieni haaste blogissani - toteuta jos tahdot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti toteutan, oli todella kivoja kysymyksiä. Otahan rennosti masusi kanssa!

   Poista
 9. Liiveissä löytyy. Pitänee pistää paketti postiin. Olin itse melko nuori sairastuessani 35 vuotta sitten. Jos en olisi ollut tormakas ja vaatinut tutkimuksia, niin tuskin tässä keikkuisin. Hoidot ovat niistä ajoista kehittyneet, mutta omien rintojen tutkiminen on edelleen tärkeätä, sillä ajoissa huomattu syöpä on helpompi hoitaa.
  Terveisin Riti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, onneksi olit jämäkkä ja osasit vaatia tutkimuksia. Kyllä, oma seuranta on tärkeää ja mammografiassa käynti myös.

   Poista
 10. Ehdottomasti mukana. Tärkeä asia meille kaikille. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 11. Kiitos sinulle Marjukka tästä postauksesta. Itse olen juuri rintasyövän sytostaattihoitorumbassa... Kuljen kaljuna, puhun syövästäni kaikille tutuille ja "kylänmiehille" viestittääkseni sitä, että rintasyöpä ei ole vain vanhusten sairaus vaan siihen voivat sairastua myös nuoret ja keski-ikäiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi koskettavasta kommentista. On varmasti hyvä, että puhut asiasta. Toivon sinulle voimia ja jaksamista taistelussasi!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.