Lumene-arvonnan voittaja sekä villasukkajuttu

Kiitos kovasti blogini kolmivuotisarvontaan osallistuneille ja kiitos myös onnitteluista! Tänään blogi täyttää kolme vuotta ja vielä porskutetaan…Random.org arpoi voittajan, ja hän on – tadaa:

Onpa ihana palkinto; ehdottomasti osallistun!-Aada-

Sinulla, Aada, olikin sähköpostiosoite mukana, joten laitan vielä viestiä henkilökohtaisesti. Onnea!

*****

Vaatehuoneeni lattialla majailee tärkeä, tärkeä säilytysjuttu, pehmoinen ja mukautuvainen virkattu kori. Sen on tehnyt minulle työkaverini. Tilasin näitä bokseja kaksi, ja toinen saa toimia säilytyspaikkana rakkaille villasukilleni. Korin mitat ovat n. 40x40ncm. Tykkään hirmusti noista bokseistani ja vaihtelen sisältöä tarpeen mukaan. Toisessa korissa on pieniä pyyhkeitä.Villasukat ovat käytössä kesät talvet, ja rakastan niitä yli kaiken. Pisimmät villasukat ulottuvat yli polven, ja ne on tehnyt kultainen anoppini. Muistan, kun ennen villasukat parsittiin, jos ne menivät rikki. Itse en taitaisi osata niin tehdä.Villasukat ovat nytkin jalassa, pöydällä inkivääriteetä. Ilta kuluu rauhallisesti kotosalla, sillä vielä pienet lämmönjämät vaivaavat tätä naista.

  

Laitan vielä blogikirppikselle kaksi Boomerangin paitaa ja yhden Marc By Marc Jacobsin käsikorun, käykää kurkkaamassa!

Mukavaa tiistaita, aurinkokin vähän näyttäytyy!

Share:

4 Comments

 1. Mapsi
  25/02/2014 / 5:02 pm

  Kiva idea noi boksit vaatehuoneessa ja villisten säilytyspaikkana 🙂 Mulle kans ihana äitini kutoo tilauksesta villasukkia, mutta eilen ostin sukkalankaa ja puikot ja ajattelin opetella sukan kutomisen kantapäineen ihan itse. Muuta kaikkea teen, mutta sukkaset on jääneet opettelematta. Villasukat on ihan parhaat, tosin portaissa saa olla vähän varovainen 🙂 Kivaa iltaa!

 2. Reetta Niemi
  25/02/2014 / 6:37 pm

  Voih, osaisinpa kutoa sukat, mutta ei… Kaulahuiveja vaan, ne kun ovat niin helppoja, suoraa pötköä vaan 😉

 3. Marjukka
  25/02/2014 / 7:10 pm

  Juu, ja osaava voi kutoa eri kokoisia vaikka kylppäriin tai kodinhoitohuoneeseen. Jee, kantapää, hyvä Mapsi!

 4. Marjukka
  26/02/2014 / 10:11 am

  Sama täällä. Ehkä tuubihuivi voisi onnistua!

Vastaa