My outfit and a new period serie

Hyvää Runebergin päivää! Täällä heikko torttujen ystävä tunnustaa lankeamisen. Joulun jälkeen on ollut tosi tiukkaa tämä terveellisen elämän pitäminen, sillä kaikki megaherkut, runebergintortut, laskiaispullat ja blinit kummittelevat joka paikassa… Vatsa on silti voinut hyvin, sillä pelkästään lihatta oleminen ja perunan sekä leivänsyönnin vahtiminen auttaa kummasti.Sitten teeveevinkki: kuka huomasi eilen uuden brittisarjan Mr Selfridge? Se alkoi eilen YLE1-kanavalta, ja on periodidraama tavaratalon perustajasta Harry Gordon Selfridgestä. Eilen tuli osa 1/20. Se on tuolla minulla digiboksissa tallennettuna ja saa olla perjantaiherkkuni Naisten paratiisin loputtua. Ensimmäinen osa on myös Areenassa katsottavana, jos jotakuta kiinnostaa!Kaikenlaiset periodisarjat ovat meitsin lemppareita. Ne vaatteet…ne ovat kiehtoneet aina, ja brittisarjoissahan ne tehdään tunnetusti niin vimpan päälle. Muistan, kun olin lapsi, ja katsottiin äidin kanssa Hotellin herttuatarta. Se oli alun perin romaani, ja kas, löysin sen antikvariaatista paljon myöhemmin. Toinen mieleen jäänyt sarja oli Lillie, joka kertoi näyttelijätär brittinäyttelijätär Lillie Langtryn elämästä. Lillien elämä kiehtoi minua pitkään, ja minua kiusasi, kun en saanut hänestä selville kaikkea, mitä olisin halunnut tietää. (No, nythän on onneksi netti.)Historia yhdistettynä tositapahtumiin – sarja mieleeni!Päivän asu on eiliseltä, eli rennolla meiningillä mennään, kuten yleensä. Zaran mustat housut, Hunkydoryn valkoinen paita, joka on lempparini, Repeatin neule ja Primebootsit -varma, kiva kombo! Kaulassa on Mulberry Tree-huivi, jota olen käyttänyt aika vähän. Niinpä se on nyt esillä, ja pääsee kaulaan monen eri asun kanssa.

My outfit yesterday: Zara pants, Primeboots, Hunkydory shirt, Repeat knit and Mulberry scarf.

Are you familiar with a British period drama Mister Selfridge? It seems to be just my kind of tv-serie.

Mukavaa iltaa kaikille!

Share:

12 Comments

 1. annu
  05/02/2014 / 6:47 pm

  Jepjep! Uusi sarja koukutti jo. Ja muistan kyllä hyvin Lillie Langtryn sarjan. Siis muistan katsoneeni sen, mutten kyllä muista mistä se kertoi… joku muistikuva on siitä, että joko joku kukka on nimetty hänen mukaan, tai häntä kutsuttiin jonkin liljan mukaan?!? Hih, ihme jutut jää mieleen…

 2. Tiina
  05/02/2014 / 7:25 pm

  Marjukka, ihanana tunnelmallisia kuvia! Kuvittelenko vain, vain onko näissä jokin uusi "tatsi" : ) Kiva, kuinka paidankin hihat näkyvät. Nyt Runebergin tortun kimppuun : )

 3. GoneWithTheNails/Mirka
  05/02/2014 / 8:39 pm

  hitsiläinen! Minun piti tulla jo aikasemmin kommentoimaan sinulle tuosta sarjasta, koska tiesin,että tykkäät siitä! 😀 Onneks kuitenkin olit sen itse huomannut. Minä unohdin kommentoinnin ja katsomisen. Onneksi sen näkee Areenasta 🙂

 4. Mapsi
  05/02/2014 / 8:50 pm

  Ihania kuvia! Näytät niin seesteuseltä ja hyvinvoivalta! Ja hei, minäkin söin tänään Runebergintortun…hihii..Vitsit noi Primebootsit on kyllä hienot. Harmi vain, kun ovat ihan way out of line mulle…no, ehä ensi talvena…

 5. Let's go
  06/02/2014 / 1:23 am

  ihana toi Mulberryn huivi!

 6. Marjukka
  06/02/2014 / 8:36 am

  Häntä kutsuttiin Jersey Lilyksi saaren kukan mukaan. Lillie oli Jerseyn saarelta. Ikikaunis Francesca Annis näytteli häntä. Hauskaa, että säkin muistat sarjan!

 7. Marjukka
  06/02/2014 / 8:38 am

  Uusi vivahde taitaa olla objektiivini, luulen. Nam, torttu on niiiiin hyvää!

 8. Marjukka
  06/02/2014 / 8:40 am

  Voi, kiitos, että ajattelit minua! Just tuollaisista sarjoista tykkään. Juu mies se hoksaa nämä ja laittaa äänitykseen, kun kans tietää makuni. Näin kävi Naisten paratiisinkin kanssa.

 9. Marjukka
  06/02/2014 / 8:43 am

  Kiitos, olen voinut hyvin! Kyllähän se Vähän kirpaisi, kun nuo bootsit ostin, mutta nettikaupoilla on monesti hyviä tarjouksia ja alekoodeja, joita kannattaa etsiä. Alekoodin taisin noihinkin käyttää. Noi olis ihan sun näköiset, Mapsi!

 10. Marjukka
  06/02/2014 / 8:43 am

  Niin minustaki!

 11. Mikko
  08/02/2014 / 5:12 pm

  Katsoin myös tuota Mr. Selfridgeä ja se oli ihan ok. Pääosan esittäjä ehkä vähän ärsyttävä, mutta aion kyllä ehdottomasti katsoa jatkossakin! Kivoja tällaiset sarjat.

 12. Marjukka
  08/02/2014 / 6:51 pm

  Heh, Selfridge oli varsin aktiivinen ja positiivinen tapaus! Ei näitä sarjoja turhan paljon ole, joten aion katsoa minäkin. : )

Vastaa