Tavallinen sunnuntai

Ihan tavallinen helmikuinen sunnuntai, paitsi että nyt siivosimme. Eilen satoi, joten suunniteltu suursiivous siirtyi tähän päivään. Matot pihalle, sänkyvaatteet ja sohvatyynyt tuulettumaan, imuri käteen, moppi kouraan. Polvillaan pyyhkimässä jalkalistat, sängynpeite ja yksi matto pesulapinoon. Hiki virtasi pitkin selkää. Siivoaminen on mahtavaa hyötyliikuntaa, samalla mainiota pään nollausta. Vainosin hieman Ikean cd-torneja, jotka kököttävät työhuoneen nurkassa – ei tule kuunneltua enää cd-levyjä, kun on nettiradiot ja Spotifyt. iPodkin on ihan turhake nykyään.Siivoaminen on niitä elämän pieniä iloja, joista nautin. Tykkään siitä, kun tavarat on järjestyksessä. Siivouksessa näkee kättensä tuloksen. Paras hetki on se, kun raikkaat matot tuodaan ulkoilmasta sisälle. Illalla pedataan sänkyyn mankeloidut valkoiset lakanat. Muistan muuten, miltä isoäidin lakanat tuoksuivat: ihanalta, puhtaalta… ja ne olivat sileät kuin paperi.Viime vuoden sairastelujen takia siivoamista oppi katsomaan vähän läpi sormien. Siksipä on ollut niin ihanaa nyt heilua oikein olan takaa! Päätin, että kun nyt vaatehuone on ojennuksessa, seuraavana siirryn astioiden kimppuun, ja kaikki turhat kipot ja kapot saavat mennä kirppislaatikkoon.Ilmakin on kuin huhtikuussa, linnut parat lauloivat täyttä kurkkua. Olo on tyytyväinen ja onnellinen.


Mukavaa sunnuntaita!

PS. Haluaisiko joku ostaa Iittalan Auroora-laseja? Tarjolla olisi puna-, valko-, ja sherrylaseja. Jos kiinnostaa, laita s-postia.

My outfit: Filippa K jeans, Hunkydory shirt, Andiata jacket, Guess boots (giveaway)

Share:

7 Comments

 1. annu
  09/02/2014 / 2:19 pm

  Kunnonsiivous (viikkosiivous) on ihan parasta kun on aikaa ja musiikkia! Siinä todella näkee työn tulokset. Ja siitä tulee ihan huippu fiilis. 🙂 Ja jotenkin näin kevättä kohti mentäessä se on vielä kivempaa!

 2. Marjukka
  09/02/2014 / 4:09 pm

  Just näin! Aurinko paistoi tänään niin matalalta, että kaikki pölypallot näkyivät lattialla todella hyvin! ; )

 3. maiju
  09/02/2014 / 5:31 pm

  Kaunis asu, näytät niin hyvältä ja elinvoimaiselta.

 4. Laapa
  09/02/2014 / 6:35 pm

  Voi kunpa itsekin oppisin nauttimaan siivouksesta 😀 vaikka myönnän, että välillä on ihana jynssätä ja nähdä kätensä jälki. Vaan kyllä se arjen pakollinen paha silti 95% ajasta on!

 5. Marjukka
  09/02/2014 / 6:55 pm

  Kiitos kovasti, olo on oikein hyvä. 🙂

 6. Marjukka
  09/02/2014 / 6:56 pm

  Ei se väsyneenä ja kiireessä olekaan mukavaa…

 7. Anonyymi
  26/01/2017 / 8:27 pm

  Ootkos tätä nettiradiosivua jo kokeillut. Valinnanvaraa ainakin on :)http://www.nettiradiomaailmalla.com

Vastaa