Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.3.2014

Black, white and gray outfit with pink nails

Onpas ollut viikko! Kaikenlaista tapahtumaa on tähänkin viikkoon mahtunut. Aurinko ja yhä lämpenevät säät (ja kiusaavat allergiat) ovat kuitenkin sallineet hieman keveämmät vaatteet. Olisikohan nyt jo aika pakata paksuimmat villapaidat odottamaan ensi talvea.

Päivän asuni oli tänään Vero Modan vahapintaiset housut, Hunkydoryn lempipaitani, joka on blogissakin moneen kertaan nähty, ja Repeatin pellavaneuletakki. Schollin korkkareissa mennä kopsuteltiin, ja aurinkolaseina olivat uudet, reissusta hankitut Tom Fordit.

Blogin kautta saatu Kure Bazaarin pinkki kynsilakka koristi kynsiä. Tämä on sellainen väri, että en varmaan itse valitsisi, mutta se olikin aivan tosi hauska simppelin väripaletin piristäjänä. Tutustuin Kureen ensi kertaa, ihan loistava lakka kaiken kaikkiaan.

 

 
 
 
Olisin muuten kysellyt vähän mielipiteitänne Google +-palvelusta. Sen kautta kaiketi pystyy parantamaan kuvien laatua, mutta onko siitä muuta hyötyä? Vai onko siitä peräti haittaa? Olisin todella kiitollinen mielipiteistänne!

Mukavaa torstaita!
 
My outfit: white shirt Hunkydory, linen knit Repeat, pants Vero Moda, ankle boots Scholl, belt Abro, watch Triwa, sunnies Tom Ford

11 kommenttia:

 1. Voi, tuo kynsilakka on kyllä aivan huippu, ihana väri! Niin rakastan Kuren lakkoja :)

  Pirteä väri sopii kyllä niin mainiosti juuri tällaisen neutraalivärisen asun pariksi ja jotenkin on se piste i:n päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värivalikoima oli aivan loistava, tätä pinkkiä oli hauska kokeilla.

   Poista
 2. Ihana kynsilakka.
  Mä olen aika kypsä tuohon Google+ palveluun. Kaikki sinne lataama tieto on "julkista" ja niitä voi löytää googlamalla ihan helposti. Palvelu jakaa tietojasi eteenpäin ihan mennen ja tullen. Itse olen "eronnut" sieltä 100 kertaa ja aina huomaan taas mulla olevan sinne tili. Google kun jotenkin yhdistelee tilejä ihan miten sattuu. Voihan se olla, että joku voi siitä jotain positiviistakin löytää. Itse en ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuo " julkisuus" on jotenkin häilyvä käsite. Onhan blogikin julkinen, mut mikä muu?

   Poista
 3. Naytat kyl tosi levanneelta ja energiselta, tais loma teha hyvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, teki tosi hyvää, ja pieni päivetys on kiva, vaikken varsinaisesti aurinkoa ottanutkaan. Paitsi se 20 min ilman suojia

   Poista
 4. Voi ihanuus mikä kynsilakka! Upean keväisen värinen!

  Samaa mieltä olen Maijun kanssa tuosta Google+:sta. En välitä siitä suuremmin, myönnän suoraan. Google jakaa tietoa miten haluaa ja mihin haluaa. En oikein arvosta. Tottakai blogini on julkinen, mutta silti. Äh, ei ollut minun juttuni. Tosin on sanottava, että kokeilinkin sillä oikealla nimellä olevan mailin kautta, ihan "pikkiriikkisen tarkempi" sen suhteen kuin blogin mailin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikö sitä sitten kokeilla blogin nimellä... Sekoittaakohan Google + sitten Spotify-tilinikin jne. Kun ei tosiaan tiedä yhtään, mitä siitä sitten konkreettisesti seuraa tilieni kanssa!

   Poista
 5. Kiva kun pohditte näitä täällä julkisesti, itsekseen on välillä ihan pihalla näitten kaikkien teknisten asioiden ja julkisuus- ym kuvioiden kanssa. Nyt tavallaan jo vähän on julkista riistaa kun blogia pitää. Sehän on jo itsessään avoin julkinen päiväkirja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei, kannattaa tutustua Pink Bubble-blogiin, sieltä saa ihan valtavasti teknisiä vinkkejä! Itsekin yritän auttaa minkä osaan, joten kysy vain s-postilla, jos jokin askarruttaa mieltä. Just teilen soitin Anne Malialle, jolta sain apua askarruttaviin asioihin.

   http://www.pinkbubble.fi/

   Poista
  2. Kiitokset! Saatan jossain vaiheessa olla yhteydessä. Tutustun vähän tuohon pinkbubbleen :)

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.