Galleria Esplanadin CF13

Eilen olin todella hauskalla keikalla. Yksivuotias CF13 eli Classic Fashion otti minuun viime viikolla yhteyttä ja pyysi kuvaamaan yhteistyössä Facebook-sivuilleen tulevan kilpailun kuvat. Niinpä eilen sitten pakkasin laukkuun läppärin, kameran, objektiivit ja muistikirjan ja tein pitkästä aikaa keikan valokuvaajana. Facebook-kilpailu alkaa huomenillalla, ja palkinto on aika huikea: voit voittaa itselleen kuvien asukokonaisuuden!

Kuvien oton jälkeen kuvailin liikettä, niin kaunis ja houkutteleva se on. Tarjontaa on runsaasti sekä naisille että miehille. Klassisten, modernien preppyjen ruotsalaismerkkien(mm. Holebrook, Lindhberg, Riverwoods ja omat lempparini Morris ja Newhouse) lisäksi on tarjolla mm. Parajumpersin takkeja ja ihania, ihania italialaisia The Bridge-merkkisiä nahkatuotteita, joita ei taatusti tule vastaan joka kulmassa! Laukut ovat todella kauniita, mutta kannattaa katsastaa myös iPadin kuoria, korttikoteloita ja lompakoita. Miehille saa muuten tästä liikkeestä todella hyvät lahjat!

Itse ihastuin hurjasti Morrisin tummansiniseen, kultanappiseen buklee-bleiseriin ja Newhousen ensimmäisessä kuvassakin näkyvään ohueen tummansiniseen villakangastakkiin. Myös suora, takin vieressä kolmessa värissä tarjolla oleva hame jäi mietityttämään. Se olisi kivannäköinen tennarien ja t-paidan kanssa.

Legendaarisia miesten R.M.Williamsin kenkiä on myös saatavilla. Eräskin asiakas kertoi hankkineensa ensimmäiset R.M.W:n kengät 1992 Australiasta!

Tässäpä kuvasaldoa liikkeestä:

Tässä vielä epävirallinen kuva huomista palkintoasuista, miehen asuun kuuluvat R.M. Williamsin kengät!

 Auringonpaiste saa aikaan sen, että tekeekin mieli katsella keväisiä vaatteita ylleen. Aivan mahtavaa!

Nautitaanpas päivästä! : )

Share:

9 Comments

 1. Anonyymi
  24/03/2014 / 2:45 pm

  Ah ja voih! Tuolla täytyy käydä tekemässä tarkempaa tuttavuutta… Ihana aurinkoinen sää tänään, kyllä se auringonpaiste saa ihmismielen iloiseksi.Ihanaa alkanutta viikkoa sinne suuntaan!-jaana-

 2. Ansku
  24/03/2014 / 3:40 pm

  Onpa kivan näköinen paikka 🙂 Ja uudehkona lukijana en tiennytkään että sinulla on valokuvaajan taidot! Siis oikein valokuvaajan 🙂

 3. Marjukka
  24/03/2014 / 6:25 pm

  Kiitos samoin, kyllä auringonpaiste tekee ihmeitä, on ollut niin iloinen päivä!

 4. Marjukka
  24/03/2014 / 6:26 pm

  Ei enempää kuin mitä blogikuvissa näkyy. Mutta CF13 tykkäsi kuvistani ja sen takia mua kysyttiin. Olihan se jännää, kun toiselle kuvasi! 😉

 5. Anonyymi
  24/03/2014 / 7:04 pm

  Hei! Oi toi River Woods kiinnostaa!! Oliko siellä hyvä valikoima tarjolla? Oliko kevään uutta? Merkki on tuttu ja hyväksi havaittu euroopan reissuilta. Kiitos kivasta blogista! -Sippu

 6. Tickler
  25/03/2014 / 8:14 am

  Oi minkä kunnian sait! Missä tuo liike muuten on?

 7. Marjukka
  25/03/2014 / 9:39 am

  Kiitos Sippu, tätä on ihana tehdä! Mä en niin kiinnittänyt huomiota River Woodsiin, mutta yleisesti ottaen minusta tarjonta oli todella hyvä ja monipuolinen.

 8. Marjukka
  25/03/2014 / 9:40 am

  Oli kyllä kiva keikka! Se on alakerrassa vastapäätä Zioa ja M-Boxia.

 9. Sarin vaatekomeron kätköt
  30/03/2014 / 2:46 pm

  Kivan ajattomia ja laadukkaan oloisia mallistoja. Tulitko katsoneeksi kokohaitaria? Joskus tuontivaatteista ei tuoda kaikkia kokoja suomeen vaan mallistot loppuvat kokoihin 42-44, vaikka valmistaja tekisi suurempiakin kokoja. Ralf Lauren on tästä yksi esimerkki. Rapakon takaa löytyy kokoja, Euroopastai ei tahdo löytyä.

Vastaa