Galleria Esplanadin ostosilta

Keskiviikko oli tapahtumia täynnä oleva päivä. Iltapäivällä osallistuin Helsingin yrittäjien järjestämälle Unelmien putiikkikierrokselle Punavuoressa. Anna-Marialla on jo blogissaan todella kiva kollaasi tapahtumasta. Laittelen tästä viiden ihastuttavan putiikin kierroksesta myös piakkoin kuvia.Kierroksen jälkeen tapasin ystäviäni, ja käväisimme Galleria Esplanadin ”kuplivassa VIP-illassa”. Liikekeskuksen kaupat ja palvelut olivat tempaisivat italialaishenkisellä piazza-shoppailuillalla tarjouksineen. Paikka oli täynnä iloista väkeä, ja muutamaan tuttuunkin törmäsimme.


Porukka viihtyi, kuten iloisista ilmeistä huomaa.

Fazerin ihanien gourmet-suklaiden pisteessä piti jonottaa, mutta se kannatti. Tumma suklaa oli suosikkimakuni.

Sievät neitoset esittelivät suklaamakuja.

Musiikki oli letkeää lattaria…

Käväisimme pikaisesti Cosilla, Marimekolla, CF13:ssa ja Tarsalalla. Kurkkaahan CF13:n Facebook-sivulle ja osallistu vaatekokonaisuuden arvontaan.Olen viikon sisään tavannut useita ”kivijalkayrittäjiä”, ja täytyy sanoa, että tällainen humanistiplanttu on todella vaikuttunut siitä työn, meiningin ja ideoinnin määrästä, mitä yrittäjät tekevät. Liike ei ole pelkkä liike, vaan brändi, jonka sisällä tapahtuu muutakin kuin vaikkapa vaatteen myyntiä. Yrittäjät ovat ihan oma rotunsa ja yrittäminen tuntuu olevan elämäntapa ja suuri rakkaus. Tunteja ei lasketa, ja asiakasta todellakin odotetaan ja palvellaan.Tämän pep-talkin piti tulla oikeastaan putiikkikierros-postaukseen, mutta tulikin jo nyt. No, ei se mitään. Nyt on perjantai ja aurinko paistaa, eikös ole keväistä!

Share:

3 Comments

 1. Anne Malia
  28/03/2014 / 8:43 pm

  Ihanasti sanottu yrittäjistä 🙂 <3Kerrohan Marjukka, jos vielä tarviit apua kuvien suhteen. Tosiaan tallennan kuvani PNG-muodossa ja olen tehnyt sen Google+-jutun.

 2. Marjukka
  29/03/2014 / 1:34 pm

  Pitäisi varmaan soittaa sulle, olisi kysyttävää vielä!

 3. Anne Malia
  29/03/2014 / 5:22 pm

  soita vaan, oon tänään illallakin kotona 🙂

Vastaa