Grey casual

Perjantai-iltana kävimme Chicosissa syömässä. Instagramia seuraavat taisivat sen jo huomatakin. Vedin oikein kunnon hampurilaisen ranskalaisilla perunoilla- Caribbian hamburger oli herkun nimi. Tosin sämpylän toinen puoli jäi syömättä. Joskus tekee mieli oikein mättöruokaa… Cokista teki mieli, mutta hiilihapot olen joutunut jättämään pois vatsan takia. Vähän jännitin tätäkin, mitä vatsa sanoisi sämpylästä, mutta ei se mitään sanonut. Olikohan kaikessa hiljaisuudessa kaivannut vehnää? Nyt taas mennään vanhalla ruokavaliolla, ja herkuttelut sikseen.Harmaa ilma vaati harmaat vaatteet… Mikä kumma siinä on, ettei viihdy kirkkaissa väreissä? Kuitenkin kotonani on värejä, keltaiset seinät, punaisia tyynyjä ja lampunvarjostimia. Onko tummansininen väri? Onhan? Paita on Mangon tilauksesta, jossa tuli mukana myös sininen neule ja jumpsuit. Olinpa hiukan innostunut siitä, sillä se sopi ihan täydellisesti, eikä hintakaan ollut huimaava.Väreistä puheenollen, tiistaina pääsen kampaajalle latvoja siistimään ja ottamaan värin. Operaatio vaaleiden latvojen kasvatus etenee hyvin ja hiukset voivat paremmin sitä mukaa kun väri kasvaa ulos. Oma värinihän on dishwater blonde, joten ajattelin vain vähän kirkastaa omaa sävyä, ei mitään radikaalia.My outfit from Friday: college shirt Mango, white shirt Gap, jeans Filippa K*, boots Primeboots*, scarf Mulberry, tote bag Marc By Marc Jacobs, watch Triwa*, coat Ajatar .

Nythän on laskiaissunnuntai, että leppoista sellaista!

*adlinks

Share:

6 Comments

 1. Mikko
  02/03/2014 / 12:13 pm

  Hauska collage, kivan erilainen printti! Leppoisaa sunnuntaita 🙂

 2. MS
  02/03/2014 / 1:02 pm

  Tuo college on kivan erilainen, ja taas ihastuin sinun saappaisiin 🙂 Kuvista välittyi muutenkin tosi onnellinen tunne. Hymysi sen ehkä teki! :)http://beauty-highlights.blogspot.fi/

 3. Alma
  02/03/2014 / 4:26 pm

  Onpa kiva asu! Mullakin oli tällä viikolla yhtenä päivänä jalassa musta housut ja yläosassa valkoinen kauluspaita ja harmaa huppari. Hihii!

 4. Marjukka
  05/03/2014 / 5:01 pm

  Mulla onkin ollut college viimeksi….öööö…en muista… Hih!

 5. Marjukka
  05/03/2014 / 5:02 pm

  Kiitti! Hymy on halpa face lift!

 6. Marjukka
  05/03/2014 / 5:02 pm

  Raikkaat kevätvärit!!

Vastaa