Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4.3.2014

Harmaa laskiainen

Laskiaiseen liittää valkoiset hanget, sukset, pipot ja höyryävät kaakaomukit, muhkeat laskiaispullat. Nyt on kelit vähän toiset.

Olin eilen tapaamassa ystävääni Maijaa Korkeavuorenkadun Succes-kahvilassa. Vettä vihmoi, ilta oli hämärtymässä ja sää niin synkkä kuin olla ja voi. Vitriinissä oli ihania laskiaispullia, joita oli aika helppo vastustaa sään ollessa mitä oli. Oli leppoisaa istuskella lämpimässä cappuchino edessä ja jutella kaikessa rauhassa. Arjen pieniä iloja.

Paras laskiaistiistaini kautta aikojen taisi olla vuonna 2007, kun olimme talvilomalla Gran Canarialla. Aurinko helotti siniseltä taivaalta ja tuijottelin merta aurinkolaverilta. En kaivannut yhtään pakkasta ja lunta. En kaipaa kyllä nytkään, mutta aurinkoa, sitä kaipaan.

Ennen kahveja kävin kuvailemassa showroomilla Repeatin syksyä, ja voi pojat, miten ihania neuleita syksyksi on luvassa...

Mukavaa laskiaistiistaita!

6 kommenttia:

 1. Voi, muistan Korkeavuorenkadun Succesin opiskeluajoilta... ne taivaalliset Korvapuustit ja jono välillä ulos asti. Ihanaa, että jotkut paikat ovat ja pysyvät. Toivottavasti kaipaamasi aurinko paistaa pian pilvien takaa! Terveisin lukijasi Keski-Euroopasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne vieläkin aika isoja pullia myyvät! Ja kahvi on todella hyvää. Kiva kuulla sinusta, lukija Keski-Euroopasta!

   Poista
 2. Sama, aurinko kaivataan täälläkin. Tänään varsinkin oli todella harmaa päivä. No, kevättä kohti. :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa laskiaista täältä Gran Canarialta, viimeisiä iltoja viedään ennen palaamista Suomen räntäkeleihin.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.