Kiilakorkoa, solkia ja rusetteja

Laukku- vai kenkäihminen? Minä olen kenkäihminen. Aurinko saa aikaan sen, että pikku hiljaa alkaa silmä katsoa kaihoten kesäkenkiä. Omaan vaatekaappiin sandaaleilla tai kaksilla olisi tilausta. Yhteistyökumppanini Booztin valikoimissa on aivan mahtavia uutuuksia, joista olen innoissani. Särmikkäillä kengillä saa asuun kivaa twistiä, toisaalta klassinen pari on aikaa ja muotivirtauksia kestävä hankinta.Itselläni on kahdet sandaalit, tummanruskeat ja mustat. Molempia olen käyttänyt ahkeraan varsinkin matkoilla. Nyt tekisi mieli konjakinruskeita tai nudeja. Kiilakorot omistan myös yhdet, ja ne ovatkin kesäkengistä oikeastaan ne mieluisimmat. Koripohja on kesäisistä kesäisin!Ballerinoja käytän oikeastaan vain nilkkapituisten housujen kanssa. Korot ovat enemmän oma juttuni, myös kesällä. Korolliset sandaalit pääsevät käyttöön heti, kun säät antavat myöten.Löydätkö sinä kollaaseista lempparisi?

 Mimic Copenhagen / tummat Tommy Hilfiger / nupukit Stylesnob / lohenväriset Tommy Hilfiger

 Muodikkaat nudet Nome / ikiklassinen musta Ecco / trendikkäät Sofie Schnoor / nupukit Nome

  seepratohvelit Mimic Copenhagen / leoespadrillot Selected Femme / mustakärkiset Nome / kultanauharaidalla Nome

 

  konjakinruskeat Lauren Ralph Lauren / seepraraidalla Amust / niiteillä Nome / klassinen konjakki Angulus

Leppoisaa sunnuntaita!

My favourite pairs for summer, Boozt.com. All links commercial.

Share:

14 Comments

 1. Sarin vaatekomeron kätköt
  30/03/2014 / 2:56 pm

  Kauniita malleja! Etenkin nuo sandaalit. Beiget, tan-väriset tai nudet ensi kesäksi on kenkäkaappiin etsinnässä!

 2. Marjukka
  30/03/2014 / 3:05 pm

  Minustakin! Toivotaan hyviä sandaalikelejä mahdollisimman aikaisin… : )

 3. Ottella - Dolce macchiato
  30/03/2014 / 4:25 pm

  Leoespadrillot on tosi kivat… Kenkä- JA laukkufriikkinä nämä postaukset on tosi vaarallisia

 4. anneaulikki
  30/03/2014 / 4:28 pm

  Voisinkos olla laukku JA kenkäihminen 😉 alakerran sandaaleista nuo simppelit konjakinruskeat on kivat !

 5. Anonyymi
  30/03/2014 / 5:04 pm

  En tykkää minäkään, nuo mustat ballerinat on ainoat, jotka voisin kuvitella laittavani jalkaani. Korkkikorot ja korkokongät yleensäkään eivät ole makuuni. Ehkä pituudellani 177 cm pärjää ilmankin, ei tarvitse yrittää näyttää pitkältä, koska pituutta on ylikin oman tarpeen. Terv. Minna

 6. Marjukka
  30/03/2014 / 5:29 pm

  Haha, salaisesti tunnustan, että olen ehkä molempia… 😉

 7. Marjukka
  30/03/2014 / 5:32 pm

  Oijoi, olet upean pitkä! Ottaisin mielelläni sinulta muutaman sentin itselleni!

 8. Marjukka
  30/03/2014 / 5:33 pm

  Voit! 🙂 konjakinruskea on aina ihana.: )

 9. Sara
  30/03/2014 / 6:02 pm

  Minä olen enemmän kenkäihminen. Talvet kyllä pärjään helposti parilla kolmella kenkäparilla, mutta kesällä kenkiä löytyy joka lähtöön. Viime kesänä ihastuin Gaborin mataliin kiilakorkoihin, jotka piti saada täksi kesäksi nudena. Pitkien housujen kanssa käytettäväksi sopii mainiosti eräs Geoxin kiilapohjamalli (Roxy). Malli voi olla jonkun mielestä ruma, mutta näillä voi vetää melkein vaikka maratonin. :-phttp://www.zalando.fi/geox-new-roxy-kiilakorkosandaali-musta-ge111b00o-q11.htmlKaikkia kenkiäni yhdistää se, että niissä on vähintää 4 cm korko. En osaa/halua kulkea ballerinoissa. Yllä olevista eniten miellyttävät kiilapohjat. On kyllä aivan ihanaa, kun on kevät, aurinko paistaa ja saa alkaa vähitellen miettiä kevyempää vaatetusta!

 10. Mapsi
  30/03/2014 / 8:35 pm

  Ehdottomasti kenkäihminen! Täksi kesäksi teksi mieli hankkia Nomen tai mustien Eccojen tyyliset korkkarisandaalit töihin. Vähän mun tulee niistä kyllä ysäri (vaiolikl jo peräti kasari?) mieleen ! Muistatko, kun silloinkin oli näitä korkkarisandaaleita? Hih. Mutta näyttävät tosi kivoilta!Janyt on ihan pakko ottaa käyttöön viime tai jo peräti edelliskesänä ostamani koripohjaiset PBO:n nupukkisandaalit…lähestulkoon korkkaamattomana kaapissa, höh.ja kyllä mun kaappiin mahtuisi alimman rivin konjakkiset klassikot myös… 🙂 Tulispa jo kesä !!

 11. Marjukka
  31/03/2014 / 6:41 am

  Mulla on ihan päinvastoin, kesällä pärjää vähillä pareilla, mutta talvella saapasintoni nostaa päätään…Mullahan on ne ruskeat Geox-kiilakorkkarit, ja olen samaa mieltä kanssasi, että kyllä on jalalle hyvä! Toivottavasti pian saadaan jättää lämpimät kengät kaappiin!

 12. Marjukka
  31/03/2014 / 6:45 am

  Hih! Ysäri!! Siksiköhän korkkarisandaalit näyttävät taas niin kivoilta, minusta 90-luvulla oli ihan kivaa muotia. Mulla oli muuten ylppärikenkinä 80-luvulla aikanaan valkoiset kiilakorkosandaalit, se oli silloin se juttu. Oi aikoja…Mä rakastan niitä Stuart Weitzman-sandaaleita, joita Jennifer Aniston käytti, googlaapas! Ovat ko samantapaiset?Niinpä, kesä odotellessa. Onneksi tuo loma helpotti vähän auringonkaipuuta.

 13. Anonyymi
  31/03/2014 / 9:44 am

  Nuo ensimmäiset beiget kiilakorkokengät ottaisin:) Ja joo, olen kenkäihminen. Sitähän melkein pärjää parilla laukulla, tumma ja vaalea. Mutta kenkiä pitää olla joka lähtöön ja vähän enemmänkin:)!T. Maija

 14. Marjukka
  31/03/2014 / 10:22 am

  No eikö! Johan se sääkin asettaa omat vaatimukset, kenkiä todellakin tarvitsee vähän joka lähtöön!

Vastaa