Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

23.3.2014

Little pea coat with flare jeans

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Päivän asu onkin tänään ihan "kunnollinen", ei siis legginsejä ja jättipaitaa, kuten kotioloissa yleensä. Lähden tästä nimittäin kohta kaupungille käymään.

Ulkona alkaa olla sen verran lämmin, että uskallan jo toteuttaa kauan aikaa mielessä pyörineen asukokonaisuuden. Vanhojen ja leveiden Replay-farkkujen kanssa sopii pikkuinen Mangon puuvillaneule ja Zaran alesta melkein 70% hinnanpudotuksella löytynyt takki. Leveiden farkkujen kanssa sopii mielestäni kivasti tällainen lyhyt, näppärä takkimalli. En voinut vastustaa kiusausta kuvata taas olohuoneessa, erkkerin valo on niin ihana...Reissulla hiuksetkin vähän vaalenivat, ja tuntuvat imevän hurjasti kosteutta. Löysin ihan mainion minuutin hiusnaaminon ihan lähi-Cittarista: Garnier Fructis Color Resist, vahvistava hiusnaamio. Hiuksista tuli tosi kiiltävät ja kosteutetun tuntuiset, suosittelen kaikille kuivien hiusten kanssa tuskaileville!


Tämä on muuten taas sellainen päivä, että toivotan Bloggerin jonnekin syvälle... Kuvista tuli ihan uskomattoman huonolaatuisia. Käsiteltyinä näyttävät hyviltä, mutta kun ne liittää tänne Bloggeriin... voi itku sentään.  
My outfit: jeans Replay, coat Zara, cotton knit Mango, ankle boots Tiger of Sweden, scarf By Malene Birger, belt Aldo and bag Mulberry.

Nyt alkoi sataa... Mukavaa päivänjatkoa!

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Rento olo onkin lomaviikon jälkeen! : )

   Poista
 2. Hieno asukokonaisuus, aivan ihana takki, onko villakangastakki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, just yritin tarkistaa saman asia, mutta olin leikannut laput jo pois. Luulen, että villasekoitetta. Oli kyllä tosi lämmin, vaikka on ohut. Tykkään takista ihan hurjasti!

   Poista
 3. Tosi kaunis asukokonaisuus, ihanan merihenkinen!
  Sulle sopii hienosti noi leveät farkut, oot tosi hoikka,
  tuohon kroppaan käy kyllä kaikki farkkumallit pillistä superleveään.

  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo... Sanotaan, että tiedän kameralle parhaat puoleni... ; ) Kiitos, mäkin tykkään tästä seilorimeiningistä näin aklukeväästä!

   Poista
 4. Nätiltä näytät taas :)

  VastaaPoista
 5. Wow! Taas meni nappiin. Ihana asukokonaisuus. Sinä se aina onnistut kuvassa kuin kuvassa :).

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tietäisitpä. Kivia saattaa tulla yhdessä sessiossa sata. Nää on kuvattu blogger-ongelmien takia kolmeen kertaan. Meinasi jo hymy hyytyä. Mutta kiitos!

   Poista
 6. Ihana takki, tykkään tuollaisista lyhyemmistä malleista. Huomasin ihan saman noiden kuvien latauksen kanssa. Aikani poistin ja latasin aina uudestaan ennen kuin ymmärsin, että vika todellakin on bloggerissa. Ilmeisesti olisi joku keino saada niistä hieman parempilaatuisia, mutta aihetta koskevassa kirjoituksessa sanottiin, että muutos on mahdollista ainoastaan, jos on kirjautunut Google +:aan. Eli se siitä, en ole Google+:ssa enkä aiokaan ennen kuin ymmärrän mitä etua sinne kirjautumisella on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutä mä olen lukenut Google plussasta, ei oikein vakuuta... Juu, siellä tosiaan on se joku täppä, jonka poistamalla blogin kuvien laatu paranee.

   Poista
 7. Kiva kokonaisuus, joka ikinen osa on kyllä mieleeni valtavasti!

  VastaaPoista
 8. Kivan rento ja sporttinenkin kokonaisuus! Kyllä kuvista hyvin selvää saa. Joskus aina harmittaa kun jokainen ohjelma niitä tuntuu itsekseen muuttelevan. Tuttu tunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, kuvilla tuntuu olevan joskus ihan oma elämä! Mä olen kyllä päättänyt, että jotain tälle kuva-asialle on tehtävä ärsyttää. Kiitos, tää asu on mulla päällä melkein koko ajan.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.