Lomatunnelmia

Eilen palasimme kotiin erittäin onnistuneen rentoiluloman jälkeen. Täytyy sanoa, että kaikki kyllä meni nappiin. Säät suosivat, olimme terveitä, lennotkin menivät nopeasti lukiessa. Viikko auringossa tekin niin hyvää ja tuliaisena oli kevyt päivetys. Koko viikon söin oikastaan kuten kotonakin, mitä nyt ranskalaisia perunoita joka päivä ja viimeisenä päivänä ihanan omenapiirakan palasen kermavaahdolla. Ja hedelmiä…voi että, olen niin ahne greipille ja ananakselle, niitä kului kyllä huomattavia määriä.Mutta kyllä tällainen kotikissa kehrää, kun pääsee taas omaan pesään. Kun lomapyykistä päästään alan laitella toppatakkeja ja paksuimpia villaneuleita sivuun. Keväälle pitää tehdä tilaa!Vaikka Melonerasissa ja Las Palmasissa tuli vähän kierreltyä kauppoja, ostokset pysyivät suht maltillisina. Massimo Duttilla sain vain ihailla kevätuutuuksia, sillä koot alkoivat 36 ylöspäin… Melonerasin rantakadulta vakikaupastani Kaufhausista ostin Tom Fordin aurinkolasit ja Lacostelta tennarit. Lisäksi Aloe Vera-vartalovoidetta piti saada, kun kaktussaarella kerran oltiin.Sitten muutama kuva ihan ”kotinurkilta”, eli Costa Melonerasin rantakadulta ja rannaltakin:Mukavaa lauantai-iltaa, minä taidan käydä pyykin kimppuun!

Ps. Muutamat asukuvat ovat Instagramissa, käyhän liittymässä seuraajaksi!

Share:

11 Comments

 1. Anonyymi
  22/03/2014 / 2:29 pm

  Hola! Ei tällaista kuvapläjäystä saa kerralla laittaa ;), tulipas matkakuume. Ihania lomakuvia…en ole koskaan käynyt GC:lla…mutta nyt kyllä mieli tekisi. Mutta hei, vaikka reissaaminen on ihanaa, niin kyllä se kotiinkin on aina kiva palata.Kivaa lauantaita sinne pyykkivuoren keskelle.-jaana-

 2. Marjukka
  22/03/2014 / 2:36 pm

  Kotiin on ihan paras palata! Saari on tosi kiva, myös kannattaa retkeillä saaren keski- ja pohjoisosiin, jotka ovat ihan erilaisia kuin eteläosa – banaaniviljelmiä, vuoristoa, kalliojyrkänteitä jne. Sää GC;lla on vain niin täydellinen. En ole itse kuuman ystävä ollenkaan, joten voin todella hyvin tuollaisessa +22-lämmössä. Nyt otettiin ihan levon ja D-vitamiinitankkauksen kannalta.Kiitos, mukavaa lauantaita sinnekin!

 3. anneaulikki
  22/03/2014 / 4:23 pm

  Tervetuloa kotimaahan 🙂 kyllä vaan matkakuume kohoaa korkeuksiin , eikä ole edes matkaa varattuna ! Äkkiä varaamaan …

 4. Sarin vaatekomeron kätköt
  23/03/2014 / 7:58 am

  Aika kivoja maisemia, mutta ihan liian paljon noita kauppahoukutuksia…:) Tervetuloa takaisin lomalta!

 5. Marjukka
  23/03/2014 / 9:01 am

  Hih, matkakuumeesta pääsee varaamalla matkan! ; ) Minne tekisi mieli?

 6. Anonyymi
  23/03/2014 / 12:19 pm

  Missä eri resorteissa olette GC lomillanne majailleet? Tällä kertaa siis Las Maloneras alueellako? Suositteletko?Mites seuraavat, oletteko näillä majailleet? Amadores, San Agustin, Bahia Feliz ja Puerto Mogan. Itseäni kiinnostaisi tuo viimeinen varsinkin, Puerto Mogan.

 7. Marjukka
  23/03/2014 / 12:29 pm

  Aika tyyriitä houkutuksia…hillitsi kummasti shoppailuhaluja Kiitos, oli ihana tulla kotiin taas ja alkaa bloginkin pito taas innokkaana!

 8. Marjukka
  23/03/2014 / 12:36 pm

  Heips! Puerto de Moganissa ollaan oltu kahdesti, ensin Club de Marissa ja sitten Cordial Mogan Playassa, joka oli aivan huippuihana hotelli. Pari kesää sitten oltiin Las Palmasissa Santa Catalinassa, joka ei ollut resortti, mutta muuten ihan mahtava viiden tähden mesta, ja off seasonina oli tosi, tosi edullinen. Huvivenesatamassa oli ihania ravintoloita jne. Hotellissa oli yöpyneet mm. Agatha Christie, prinssi Charles, Winston Churchill…Costa Melonerasissa ollaan oltu kahdesti Riu Palace Melonerasissa, joka menee kesällä remonttiin, ja joka on pienempi ja kodikkaampi kuin H10 Playa Meloneras Palace, jossa ollaan oltu kahdesti. Mies tykkää jälkimmäisestä sen loistavan väljän allasalueen takia, mä tykkäsin Riústa sen intiimiyden takia, minusta siellä oli myös paremmat ruuat.Suosittelen Melonerasia ehdottomasti, itse tykkään kovasti, ja suosittelen nimenomaan sellaiselle lomailijalle, joka tykkää rauhallisesta, aikuisesta ilmapiiristä. Juhlijat menevät Inglesiin. Tuskinpa mikään hotelli sillä alueella on mikään floppi, ei Baobab, ei El Conde, ei H10 tai Lopesan Costakaan.

 9. Anonyymi
  26/03/2014 / 12:48 pm

  Todella hyviä kuvia – oikein kivoja kauppoja on ollut tarjolla:)! Kävitkö kaupoissa? Pystytkö syömään tuoretta ananasta? Itse söin kerran Stokkalla purkillisen ja sen jälkeen tuli outo/paha olo. Se ei siis sovi minulle tuoreena.T. Maija

 10. Marjukka
  27/03/2014 / 7:18 am

  Kyllä, vatsa voi hyvin reissussa. No voi kurja, ananas on hyvänmakuista.

 11. Marjukka
  27/03/2014 / 7:19 am

  Lisäys vielä: kävin rantabulevardin kaupoissa, varsinkin Mintissä on tosi hyvä kenkä- ja laukkuvalikoima. Burberry-ikkuna kuuluu Mintille.

Vastaa