Valkoinen hymy kevääksi

yhteistyöHaaveiletko valkoisista hampaista? Niin minäkin tein, ja oma tarinani on tällainen:Oma hammasrivistöni on lähinnä, hmm, persoonallinen, mutta olen tottunut siihen, enkä ole sen vuoksi lähtenyt hymyäni panttaamaan. Hampaani ovat luonnostaan olleet hyvin vaaleat. Mutta – ikä, kahvi, punaviini ja cokis olivat vuosien myötä tummentaneet hampaita. Neljänkympin lähestyessä hankin kotivalkaisupaketin ja oman kaluston mukaan tehdyt muotit. Kaksi vuotta sitten käytin hyväkseni klinikalla tehdyn valkaisutarjouksen. Se vaalensi hampaat huomattavasti, mutta valkaisua seurannut puolen vuorokauden ajan kestänyt vihlonta oli aika järkyttävää. Selvisin siitä särkylääkkeillä, mutta selvää oli, että samaan toimenpiteeseen en enää voisi lähteä. Valkaisun jälkeen jätin kaikki värjäävät ruoka-aineet pois maitokahvia lukuunottamatta, jotta tulos säilyisi mahdollisimman pitkään, ja sillä tiellä olen edelleen.Kun minulle tarjoutui mahdollisuus Indiedaysin ja Swiss Clinicin Teeth Whitening -kampanjaan, lähdin innolla mukaan, koska nyt olisi hyvä aika tehdä ylläpitovalkaisu kotioloissa kevättä vasten.Paketin mukana tulevat muotit, valkaisuaine ja muoteille suojakotelo. Muotit dipataan (siis nopsasti käytetään) kiehuvaan veteen. Sitten ne laitetaan heti lämpiminä omien hampaiden päälle, jotta ne muotoutuisivat hampaiden mukaiseksi. Valkaisuainetta on vain yksi tuubi, mutta se on tosi riittoisaa, ei siis kannata tursuttaa sitä liikaa.
Käytin valkaisua vain viitenä päivänä puoli tuntia, ja kuulkaas, en tarvinnut ylläpitoon yhtään useampaa päivää! Olin tulokseen tosi tyytyväinen, ja sain tehdä valkaisun ihan oman aikataulun mukaisesti kotona. Lisäksi geeliä jäi reilusti tuleviinkin ylläpitokertoihin. Muista, että ennen valkaisua hampaidesi tulisi olla ehjät ja hammaskivet pois putsatut. Valkaisu avaa hampaan pintaa, joten värjääviä ruokia on hyvä välttää valkaisun ajan ja vielä muutama päivä sen jälkeen.Ennen ja jälkeen-kuvien otto ei ihan mennyt tuubiin. Lähtökohta oli jo suht valkoiset hampaat, mutta kyllä valkaisun jälkeen kalusto hohti. Kuvista ei tulosta huomaa, mutta itse kyllä huomaan. En ole muuten lisännyt kuviin valoa tai varjoa ollenkaan.
Tuotteella on 100 % tyytyväisyystakuu! Jos haluat tehdä valkaisun helposti ja oman aikataulun mukaan, nyt on tosi hyvä tarjous luvassa! Paketin normaali hinta on 188€, nyt tarjouksessa 74€. Koodilla WHITEFORFORTY saat kaupan päälle hoitavat ja kirvelemättömät Swiss Eyes-silmätipat, ja loppuhinnaksi tulee 59€. Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun. Tilaa täältä!Millaisia kokemuksia teillä on hampaiden valkaisusta?

Ja hei hauskaa perjantaita!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  07/03/2014 / 11:03 pm

  Hei!Tulos näyttää tosi tosi hyvältä! Haluaisin toki kokeilla tätä valkaisuainetta, mutta saakohan tällä aineella myös muovipaikat vaalenemaan? Minulla on vaan sellainen mielikuva, ettei vaalentaminen onnistu. Onko sinullamahdollisesti kokemusta tai tietoa tästä?-Eeva

 2. Marjukka
  08/03/2014 / 9:13 am

  Aine ei vaalenna paikkoja alkuperäistä väriä vaaleammaksi, mutta muuten voi hyvin käyttää myös hampaisiin, joissa on muovipaikat. Kiitti kommentista!

 3. Anonyymi
  10/03/2014 / 2:26 pm

  Hei, kuulostaa hyvältä! Itse olen käyttänyt nyt pari vuotta hammaslääkärillä teetettyjä muotteja ja samasta paikasta ostettua valkaisugeeliä. Ihan valkoista ei niilläkään minun hampaistani saa (luonnostaan vähän kellertävä hammasluu), mutta olen kyllä ollut oikein tyytyväinen. Eka kerralla käytin 10 x 30 min, toisella kerralla (eli noin vuoden päästä) riitti 7 x 30 min. Ylläpitoa olen tehnyt käyttämällä päivittäin Yotuelin All-in-One -hammastahnaa. Se ei varmaan yksinään valkaise kovin paljon, mutta ylläpidossa mielestäni auttaa. Olisin kysynyt, vihloiko tuo kokeilemasi aine hampaita? Minulla nimittäin tuo hammaslääkäristä ostettu geelikin tahtoo vähän vihloa, ja jos sitä eksyy ikenen päälle niin polttelee. Voikohan tuota käyttää myös jo olemassa olevissa muoteissa? – Kati

 4. Marjukka
  11/03/2014 / 7:03 am

  Ei vihlonut yhtään. Uskon, että voisi käyttää omissa, mikä ettei. Minusta tämä oli tehokkaampi aine kuin hammaslääkäriltä ostettu. Varoin myös ikeniä, eihän tuota geeliä tarvitse tosiaan paljon muottiin laittaa.

 5. Anonyymi
  03/04/2014 / 4:27 pm

  Minä testasi samantyyppistä valkaisua ( be confident) ja petyin tulokseen. En huomannut oikein mitään muutosta. Kävin sitten laser-valkaisussa hammaslääkärillä ja tulos oli ihan eri luokkaa, hampaat vaalenivat selkeästi. Vihlonta ei ole lisääntynyt kohdallani, onneksi.

 6. Marjukka
  03/04/2014 / 5:57 pm

  Kyllähän se laser on aika tehokas, mutta lukisin tämän tehokkaammaksi kuin kotivalkaisugeelin, joka taisi olla nimeltään Day White. Ylläpitovalkaisuun tää on kyllä hyvä tuote.Hyvä juttu, ettei sulla vihlontaa tullut, se on nimittäin todella kivuliasta!

Vastaa