Wearing basics

Kävin tiistaina kampaajalla. Operaatio vaalean värin kasvatus omista hiuksista pois alkaa olla loppusuoralla. Kauhea rasitus vaalennus on hennoille hiuksilleni ollutkin. Huvitti lähinnä, että päädyimme värjäämään minulle oman värini, no, toki vähäsen jalostettuna. Edes raitoja en tällä kertaa halunnut. Pituudesta oli pakko ottaa, kun latva oli sen verran haperoa. Olen silti tosi tyytyväinen tulokseen. Hius kiiltää ihan eri tavalla. Päällä oli sitten eilen kaurapuuron värinen Repeatin neuleeni, yksi lemppareitani. Sen kanssa oli simppelisti samanvärinen silkkipaita. Lämmintä, varmaa ja mukavaa. Saappaat tuntuivat aika tuhdeilta jalassa. Ehkä loppukuusta saa jo vaihtaa vähän kevyempiin kenkiin…


 My outfit: shirt (giveaway) and knit Repeat, pants Zara, boots Primeboots, necklaces Bud ot Rose.

Leppoisaa torstaita!

Share:

4 Comments

 1. Ansku
  06/03/2014 / 2:39 pm

  Kiva sävy on hiuksissa. Saappaista lämpimämpiä täällä olen jo itse siirrellyt varastoon 😉 Tämä on se outo ajankohta kun ei oikein tiedä ja muista edes että mitä on aiempina vuosina jalassaan tällaisilla keleillä pitänyt….

 2. Marjukka
  06/03/2014 / 5:18 pm

  Kiitti! Tekisi itsekin mieli jo heivata taskaimmat popot varastoon. Outoa, kun ei oo lunta, se hämää… On kuitenkin vielä aika kylmä.

 3. Sara S.
  06/03/2014 / 6:59 pm

  Kaunis ja niin sinun näköinen asu. Sinulle sopii hiuksiin tuollainen lämmin väri ja lyhyet hiukset tuovat kauniit piirteesi hyvin esiin.

 4. Marjukka
  07/03/2014 / 7:21 am

  Voi kiitos, olipa kauniisti sanottu. Eikös se niin ole, että tärkeintä on matka, tuntuu, että hiusten kanssa ei ole koskaan perillä.

Vastaa