Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

14.4.2014

Denim jacket and coated jeans

Niinpäs sitten laitoin reippaasti tänään ylle vanhan farkkutakin, vuodelta 2001. Se taitaa yhden mokkanahkahameen kanssa olla vanhimpia vaatteitani. Se on vain todettava, että kyllä lempparini tämän takin kanssa on valkoinen paitis. Jotenkin se raikastaa tuota mielestäni ihanan täydellistä deniminsinistä. Olen aina tykännyt ihan puhtaasta farkunsinisestä ilman mitään kulutuksia. Kääräisin vähäsen hihoja lyhyemmiksi.

Alaosana ovat Zaran vahapintaiset housut, näitä olen pitänyt ihan väsyksiin asti. Tuntuu siltä, että vaaleammille housuille olisi toivottavasti pian käyttöä.

Edellisessä postauksessa harmittelin Mangon jumpsuitini vetskarin rikkoontumista, juuri ennen tietenkin kun piti lähteä käymään Indiedays-blogitapahtumassa. Mr Murphy oli valppaana... Soitin tänään Mangoon, ja vaatteesta tehdään reklamaatio. Saan rahani takaisin. Tosi hieno homma. Nyt sitten pitää miettiä, tilaanko samanlaisen uuden, vai jostain muualta jonkin toisen. Elättelen toivoa, että kyseessä oli maanantaikappale... Haalarinetsintä oli sen verran pitkällinen puuha, että en viitsisi enää lähteä siihen hommaan varta vasten.

Ensi viikonloppuna pitäisi lämmetä - jee, trenssikelit! Eikö olla niin valmiita jo ilmojen lämpenemiseen? Tekee mieli heittää villakangastakit kauimpaan nurkkaan, samoin hanskat. Pensaiden alusetkin kaipaavat haravaa ja vähän uutta multaa.

Mukavaa maantantaita! - Good Wife-ilta!!

My outfit: white shirt Gap, pants Zara, ankle boots Scholl, denim jacket Mexx, watch Triwa, long necklace came with Mango jumpsuit.

12 kommenttia:

 1. Näytät upealta <3 hieno asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. Kyllä toi Blogger pudottaa sujuvasti parikyt vuotta kasvoiltani...

   Poista
 2. Toi viimeinen kuva on super! Olet ihanasti niin kun teini koulutyttö! Ja tämä kaikella hyvällä sanottuna :) Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ehkä niistä mun ihanista oppilaista tarttuisi vähän hyvää teiniyttä mukaan!

   Poista
 3. Rouva taas niin hehkeänä! Oikein nätit kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! : ) Mun kuvaaja tietää hyvin toiveeni...

   Poista
 4. Ihana Ja kaunis Marjukka. Odotan aina innolla asupostauksiasi - ideoita omaan pukeutumiseen. Farkkurotsi on aina farkkurotsi. Joo ja Good Wife, ihan parasta kuin myös sunnuntai-iltojen kosto. Ei niinkään juonen puolesta tuo jälkimmäinen, mutta visuaalisesti ihanaa ympäristöä ja aina kauniita asuja naisilla. T. Perhonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä on samat suosikit! Tykkään myös Scandalista, "Olivia Pope" on puettu ihanan konservatiivisesti, silti upeasti. Good Wifessä muotikuningatar on Diane Lockhart. ihan mieletön nainen ja stailaus. : )

   Asupostaukset ovat kävijätilastojen suosikkeja, aina silloin tulee enemmän käyntejä ja yksilöityjä kävijöitä kuin muissa jutuissa. : )

   Poista
 5. Sul on mun luonto ;) Muistanet vanhan sketsisarjan? Eikun tämän asun voisin suoraan kopsata itselleni, niin oman oloinen!
  Ja kyllä, olen jo monena aamuna hypistellyt uutta trenssiäni, mutta vielä olen mennyt kevyttoppiksella. Ehkä perjantaina, kun lähdemme piknik-reissulle laitan sen päälle. Ja uudet ballerinat on matkalla Zalandosta, huoh, saispa pian laittaa jalkaan!

  Jee, tänään on oikein ohjelmaähky; good wife, mustat lesket ja Nymfit, ja tietysti kaikki yhtäaikaa! Onneksivoi laittaa boksille, niin voi katsella nyöhemmin.
  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista, mutta joo, samaa mieltä! Great minds...ja niin edelleen!

   Trenssikeleistä haaveilen minäkin, mulla on ne kaksi, joita vaihtelen. Toivottavasti saadaan pian lämmintä. Listasin tuossa talon kevättöitä ja tekisi mieli jo pian alkaa hommiin...

   Mä aloitin Mustia leskiä, mutta Suomi-sarjat eivät oikein iske. Idea oli kyllä hyytävä... Good Wifea ei voita mikään!

   Poista
 6. Mangon vaatteita valmistetaan todella epäeettisissä ja epäinhimillisissä oloissa Bangladeshissa, tiesitkö? Seuraava jumpsuittisi saattaa olla samanlainen, vetoketju lähtee vex, eihän ompelija itse ole saanut sen tekemisestä kuin 2 senttiä, miksi odotammekaan sen olevan luxustuote ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin kukaan odottaa Mangon vaatteen olevan luxustuote! Mä luulen, että suurten ketjujen on pakko pikku hiljaa tulla "maailman eteen" uusin eettisin ja valvotuin säännöin, H&M on jo tehnyt siihen suuren askeleen. Boikotti ei liene vastaus, vaan maailman silmien huomio sinne, missä työoloja voidaan selvästi parantaa.

   Etkö muuten tosiaan uskaltanut laittaa nimeäsi reilusti mielipiteesi alle?

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.