Jumpsuitin monet mahdollisuudet

Mangon jumpsuitiin rakastuneena voin sanoa rehellisesti, että mitään vaatetta en keksi yhtä monikäyttöistä. Eilen puin Mangon haalarini päälle neuleen viisivuotissynttäreille, ja mukana oli korkkarit iltaa varten, sekä vaihtokorvikset. No, toisin kävi sitten suunnitelmissa, vetskari hajosi peruuttamattomasti, ja jouduimme ajamaan kotiin ja vaihdoin vaatteita. Aion vaihdattaa vetskarin, sillä muuten tykkään haalarista ihan hirveästi, se pysyy kuosissaan hyvin (polvet eivät pussita, jota vihaan yli kaiken) ja kaikki sopii sen kaveriksi.Luulin pitkään, että en löydä mitoitukseltaan sopivaa jumpsuitia, koska olen lyhyt, 160 +1 cm (ja se yksi sentti on tärkeä!). Eroja kun eri mallistoissa on tosi paljon. Mutta kyllä vain löytyi, kun jaksoi etsiä. Malleja on myös tosi monia, ja siinä se jumpsuitin helppous piileekin: korostaako olkapäitä, kaula-aukkoa, vyötäröä, käsivarsia… Toisaalta jumpsuitiin voi kätkeä ne kohdat, jotka eivät ole mieleen. Eikä rennosti laskeutuvan vaatteen tarvitse olla niin ihan just eikä melkein. Itse ainakin inhoan liian tiukkaa juhla-asua, sillä juhlissa on useinmiten hyvää ruokaa… ; )Ja se asustaminen – ihan parasta. Itse tykkään ihan kokomustasta tai tummansinisestä haalarista, mutta on ihan omista fiiliksistä kiinni, haluaako sen kanssa pukea ballerinat, sandaalit vai korkkarit. Huivit, korut ja laukut tuovat juuri sellaisen fiiliksen kuin haluaa!Kokosin kollaaseihin lemppareitani yhteistyökumppaneiltani Booztilta ja Zalandolta (adlinks).

laukku by Malene Birger / huivi DAY / haalari b.Young

kirjailtu haalari 2 Love Tony Cohen / sandaalit Ganni

nude pikkulaukku Tiger of Sweden /sandaletit Guess

korvakorut by Malene Birger / sormus Konplott

satiinihaalari Kiomi, siniset korvikset Konplott

oranssi laukku Lauren Ralph Lauren

aurinkolasit Le Specs / avokaulainen haalari Replay 

mustavalkoinen laukku by Malene Birger / nappihaalari Mint & Berry

oranssit korvikset, käsikoru ja pitkät korvikset Komplott  

raitalaukku by Malene Birger / haalari Wondaland

ylhäällä vasen haalari Soaked in Luxury / huivi DAY

laukku by Malene Birger / spagettiolkainhaalari French Connection

satiinihaalari Kiomi / kengät Ganni / haalari Saint Tropez

 Booztilla on tänään Supersunday, eli -20% monista vaatemallistosta. Ja uusille rekisteröityjille -10% alennusta lukuunottamatta Lauren Ralph Lauren ja Malene Birger – mallistoja.

Mukavaa palmusunnuntaita, viikon päästä lämpenee!

Share:

7 Comments

 1. Satu
  13/04/2014 / 3:32 pm

  Tosi kivoja yhdistelmiä! Minä lämpeän niin hitaasti uusille vaatetrendeille ja jumpsuit on "kolahtanut" tavallistakin hitaammin… mutta nyt kun katsoin nämä yhdistelmät, niin kenties sitä itsekin voisi innostua… 🙂

 2. Paula
  13/04/2014 / 6:58 pm

  Minä ihastuin näistä tuohon Replayn malliin!Mistäköhän saisi sopivan haalarin 178 cm pitkälle? Farkkujenkin löytäminen alkaa olla vaikeaa Suomessa, kun monista merkeistä on saatavilla vain 30 tai 32 pituus.

 3. Marjukka
  14/04/2014 / 7:18 am

  Samaten, ja just taas ovat muodissa tolppakorot, vastahan ne olivat 90-luvulla… Samoin farkkuhaalari. No s i t ä ei ehkä tule hankittua…kai?

 4. Marjukka
  14/04/2014 / 7:21 am

  Mites oletko kokeillut etsiä tanskalaisilta merkeiltä? Minusta ne ovat aika pitkää linjaa. Amerikkalaismerkeillä on usein petite ja tall, mutta se menee tietysti Suomesta käsin hankalaksi. Pitkälle on varmasti haastava etsiä, kuten lyhyellekin…

 5. Sara
  14/04/2014 / 9:58 am

  Jumpsuit vaikuttaa kyllä monikäyttöiseltä asulta. Täytyy tilata valikoima niitä vaikka Zalandossa ja sovittaa niitä kaikessa rauhassa kotona. Kiitos vinkeistä!

 6. Marjukka
  14/04/2014 / 11:05 am

  Ei kestä! Mäkin sain just tietää, että oma hajonnut jupsuitini reklamoidaan, ja saan rahat takaisin. Zalandon valikoima on ihan loistava. Mikään noista valitsemistani ei ole muuten trikoota, sellainenkin olisi kesäksi kiva.

Vastaa