Mariela Sarkiman Beauty brunch

Sain perjantaina ystäväni Eevan kylään. Oli aika haipakka vuorokausi: olimme illalla Prestossa syömässä Mikon, Niinan, Mussun, Bag Missin, Alman ja Maijan kanssa. Oli tosi hauska ilta, Prestosta ilta jatkui vielä Kämpiin.

Tänään aamupäivällä suuntasimme Eevan kanssa kaupungille, Klaus K:ssa oli Marielan kauneusbrunssi. uuden kirjan, Hair Biblen merkeissä. Herkkujen nauttimisen lomassa katselimme Marielan kiharrusrautademoa, ainakin minä sain paljon vinkkejä raudan käyttöön! Illalla vielä suuntaan takaisin Marielan kirjan, eli Hair Biblen julkkarijuhliin. Hän on kyllä uskomaton tapaus, niin energinen, ammattimainen ja aikamoinen työmyyrä!

  

Me Naisten päätoimittaja Johanna Lahti haastateltavana. Huolehtivatko suomalaiset naiset itsestään,häneltä kysyttiin. Kyllä huolehtivat, ja lisäksi olemme rohkeita kokeilemaan vaikkapa erilaisia hiustyylejä.

Marielan nopeissa ja taitavissa käsissä syntyi kaunis lainekampaus. Oikeat välineet ovat todella tärkeät: tupeerauskampa, jossa on piikki toisessa päässä, nelipiikkinen kampa viimeistelyyn, tupeerauksen tyveen kevyttä lakkaa… jne. Kaikki salaisuudet upeaan lainekampaukseen suuren maailman tyyliin selviävät Hair Biblestä.Ja koska brunssilla oltiin, piti syödä hyvin.

Karita Tykkä kertoi omasta kirjaprojektistaan ja kauneudenhoidostaan. Olet, mitä syöt, hän muistutti.Brunssivieraat saivat myös itselleen pikakampauksen tai -lakkauksen. Eeva valitsi hempeän vaaleanpunaisen lakan.

Nyt on vatsa täynnä, ja kieltämättä nukuttaa hieman. Aurinko paistaa keväisesti!

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Share:

2 Comments

  1. Mikko
    07/04/2014 / 4:23 am

    Kiitos viimeisestä, olipa kiva nähdä pitkästä aikaa! Vääksyyn sitten seuraavaksi 😉

  2. Marjukka
    07/04/2014 / 3:02 pm

    Kiitos itsellesi, oli niin hauska ilta! Juu, Vääksyyn!!!

Vastaa