New in and about music

Aurinkolasihullu täällä ilmoittautuu ja tunnustaa: hankin toisetkin lasit Tom Fordien lisäksi. Nimittäin SOFiNAH Shop on osoittautunut oikeaksi vaaravyöhykkeeksi, ja sieltä löysin ihanat Le Specsit. Le Specs on aussimerkki, joka on tunnettu retroista kehyksistään ja voimakkaasta aurinkosuojasta. Ja huoh… Löytyihän sieltä ihana 8pm:n puuvillaneuleen… Luotan nyt siihen, että ehdin vielä pitää sitä nahkahousujen kanssa tänä keväänä. (Btw, vuosi sitten oli aika paljon enemmän lunta kuin nyt.)Kevät tuntuu nyt unohtuneen jonnekin, mutta pitkästä aikaa teki mieli luukuttaa vähän musaa, nimittäin Spotifystä raikasi Europen Carrie, Spandau Ballet´n True ja vähän uudempaa: Bruno Marsin Treasure, kuin vanhaa kunnon Motownia! Olo on aika retro tällä hetkellä, mutta muistatteko, miten ihanat yhtyeet Europe ja Spandau Ballet olivat…! Vuoden tippuvat jonnekin matkan varrelle, kun Gold pärähtää soimaan.Ihan ensimmäistä, lämmintä kevätpäivää varten säästelen Olavi Virtaa. Silloin avataan ikkunat ja soitetaan kovaa Punatukkaiselle tytölleni…Reilu viikko sitten luin Fb:sta jaon: Kate Bush konsertoi kahden kuukauden ajan elo- ja syyskuussa. Menin melkein kananlihalle. Siinä on nainen, jonka musiikkia rakastan. Kaikki levyt löytyvät ja elämänkertakin. Mutta koska pääsiäinen lähestyy, kyllä Matteus Passiotakin pitää kuunnella jossain vaiheessa. Ajatonta kauneutta.

Hei mistä biiseistä teillä tulee kevätfiilis?

My new Le Specs and 8pm cotton knit from SOFiNAH Shop. I also listened my 80´s favs: Spandau Ballet and Europe…among others! 

Share:

4 Comments

 1. annu
  07/04/2014 / 5:30 pm

  Oi että! Spandau Ballet!!! Kuuntelin niitä ihan älyttömästi, ja vieläkin osaan Goldin ja Truen sanat kun ne napsahtaa soimaan 🙂 Varmaan näistä tulee kevät mieleen, kun itse eli "kevätvaihetta"…siis nuoruutta… ah ja voih!

 2. Marjukka
  07/04/2014 / 5:41 pm

  Haa, osui ja uppos! Spandau Ballet on kasaria parhaimmillaan… Kyllä on monta biisiä, joista se elämän kevät muistuu mieleen. Mut muoti… Ei sellaisenaan enää, kiitos!

 3. Pauska
  07/04/2014 / 6:30 pm

  Europe keikkailee yhä, taannoinen bändin keikka Vaasassa oli aivan huippu, Helsingin 1,5 vuotta sitten taas aika heikko. Miksaaja ei siellä osannut hommaansa ja basaari jyräsi ihan liikaa. Osaan Final Countdownilta suurimman osan biiseistä ulkoa vieläkin ja soitan muutamia tunneilla taustamusiikkina – kunnon ruåttalaista rokkia :). Joeyn äänessä on sitä jotain, tuo toinen bändi on minulle tuntematon, nimen olen kuullut.

 4. Marjukka
  08/04/2014 / 11:15 am

  Noista kasaribändeistä olen käynyt kuuntelemassa vain Totoa, ja olipa kamala keikka, laulaja ihan alavireinen koko ajan… Joo ruåttalaiset osaavat, oma suosikkini Roxette on edelleen aivan mahtava!

Vastaa