Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.4.2014

Sköna Clara

Terveisiä Keski-Pohjanmaalta pääsiäisen vietosta! Olemme Pietarsaaressa vanhempieni luona. Rauhallisen pitkäperjantain jälkeen oli tänään mukava piipahtaa Kokkolassa, Sköna Clara -putiikissa, josta olen jo kauan lukenut Malenan blogista. Vaan tänään ihmettelin tosissani, miksi en aikaisemmin ole käynyt tässä ihanassa putiikissa! Vaan nytpä en enää tule tännepäin käymättä Kokkolassa...

Sköna Clara on todellinen helmi. Liike myy monia tunnettuja brändejä: Hunkydory, By Malene Birger, DAY Birger & Mikkelsen, Tara Jarmon Odd Molly, sekä vähemmän tuttuja (ainakin minulle): Gustav, H-I-G-H ja Rabens Saloner. Ja monia muita... Huomattava oli myös Michael Korsin ja Marc By Marc Jacobsin laukkujen ja lompakoiden valikoima.

Ja kaupan kuningattarena hääri ihana Camilla, oli niin mukava tavata!

Alla kuvia liikkeestä, valitettavasti mukana oli vain kiinteä objektiivi, joten kovin laajoja kuvia en saanut napattua. Liike oli muuten myös tosi täynnä, joten sain vähän taiteilla...Malene Birgeriä yllä ja alla... Huomaa alakuvan Selma-rivistö ylähyllyllä...
Rakastan noita By Malene Birgerin mustavalkoisia huiveja...

Söpöt Parikat!Täällä päin ovat trullit liikkeellä, ja pääsiäsikokot syttyvät illan hämärtyessä. Mukavaa lankalauantaita kaikille, missä sen vietättekään! Ja muistakaahan osallistua arvontaan alla...

11 kommenttia:

 1. En olekaan ikinä Pietarsaaressa käynyt, mutta jos asiaa tulee niin onpa söpön oloinen putiikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on Kokkolassa, Jyväskyläntien alussa, Kaustarissa! Kannattaa käydä, jos on tätä tietä matkalla vaikkapa pohjoiseen!

   Poista
  2. Hups! No en oo kyllä Kokkolassakaan tainnut käydä. Apua aukkoja sivistyksessä! Täytyy pitää mielessä ;)

   Poista
 2. Voi ei! Viime kesänä olin Kokkolassa ja etsiskelin liikettä, jossa olisi ollut merkkilaukkuja. Kyselin keskustan liikkeistäkin, mutta joko kukaan ei oikeasti tiennyt tai sitten ei vaan kertonut :( Vaan nytpä tiedän ja löydän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tiedät - mä puolestani ihmettelen, miten ei ole aikaisemmin tullut käytyä, vaikka olen tiennyt liikkeestä vuosikausia!

   Poista
 3. Sköna Clara on ihana liike...kävin ekan kerran joskus 4 vai oliko se jo 5 vuotta sitten...niin paljon kaikkea ihanaa...tänä kesänä taas ostoksille. Ennnen siellä tuli käytyä työmatkojen yhteydessä.

  Kivaa lankalauantaita sinnekin ja pääsiäisen jatkoa.

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja omistaja Camilla sarjassa mielettömän energisiä yrittäjiä, joista olen vaikuttunut! Kaikkea ihanaa oli hyvät valikoimat.

   Poista
 4. Sköna Clara on pakollinen käyntikohde aina kun olen Kokkolassa käymässä. Sieltä tekee aina hyviä löytöjä ja saa takuuvarmasti hyvän mielen Camillan seurassa. H-I-G-H on tullut tutuksi vuosien varrella ja siihen jää koukkuun. Kauniita, naisellisia vaatteita ja mukavia päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihania merkkejä ja miten suloinen liike! Camilla oli itse aurinkoisuus! Käyn taatusti joka kerran, kun olen siellä päin.

   Poista
 5. Siis vitsit mitä ihania pieniä kauppoja Suomessa onkaan! Ja miten kauniisti kaikki esillä! Nyt mä alan kyllä nettiboikottiin ja keskitän ostokset noihin kivijalkaliikkeisiin..(paitsi, että Kokkolaan on aika pitkä matka) . Tuleepahan omalta osalta tuettua suomalaista yrittäjyyttä siinä samalla. Vähän "vaivalloisempaa" mutta tulee sitten ainakin ostettua harkiten ja tarpeeseen! (Sanoo hän, joka juuri tullasi laukkuostoksen Shopbobilta, odottelee pakettia zalandosta...jaiks...)No, ne tulkoon ja sitten alan noudattaa tätä periaatetta.
  Sitäpaitsi, se vaatteiden ja asusteiden hypistely kuitenkin on se juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, olen ajatellut ihan samaa, kun olen nyt tutustunut blogin myötä moniin yrittäjiin! Ainoa mulle on tuo koko, valitettavasti /onneksi Sköna Clarassa ei ollut kovin paljon nyt kokojani, mutta kylläpä vain löysin ostettavaa... ;) teillähän on sielläpäin ihana Jenny Store, aika paljon samanlainen kuin Sköna Clara.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.