Suloinen SOFiNAH Shop

Pääsin ilokseni osallistumaan viime keskiviikkona Helsingin yrittäjien järjestämään Unelmien putiikkikierrokseen. Kuuden putiikin joukossa oli vain yksi minulle ennestään tuttu, sillä harmikseni täytyy tunnustaa, että liian harvoin tulee haravoitua uusia liikkeitä läpi. Ihana SOFiNAH Shop, Uudenmaankatu 17, oli minulle sykähdyttävä uutuus. Omistajat Annika ja Thia ovat olleet ystäviä yli kolmekymmentä vuotta, siis lapsesta asti. Kauniisti stailattu liike on kuin koru: vanhoja puulaatikoita ja peilejä somistuksina kauniiden ja laadukkaiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. Thia ja Annika ovat valinneet putiikkiinsa aitoja ja eurooppalaisia vaate- ja asustemerkkejä. Zoe Karssen on tuttu kaikille blogistaniassa liikkuville. Karen Walkerin aurinkolasit herättivät oman huomioni.Vaatteiden lisäksi on tarjolla mineraalimeikkejä ja italialaisia hajuvesiä. SOFiNAH Shop tarjoaa myös varauksesta naisteniltoja, esimerkiksi stailausta ja meikkausta morsiamille. Myös nettikauppa palvelee.Minua inspiroi ja ilahdutti Thian ja Annikan intohimo liikkeeseensä. Ja yrittämisen intohimon palon huomasin kyllä muistakin putiikeista, joissa vierailimme.Alla tunnelmapaloja:

Hauskaa huhtikuun alkua! Ja muistathan Instagramin – siellä päivittyy jutut blogin ohella…

Share:

8 Comments

 1. Mapsi
  01/04/2014 / 5:06 pm

  Oi, ehdoton vierailupaikka kun tulen Hkiin! Ja tuo Zoe Karssen kollari on ollut hankintalistalla jo pitkään….

 2. maiju
  01/04/2014 / 5:09 pm

  Voi kun olisin tiennyt, että sinäkin olit siellä…. olisin voinut harkita tuloa. Tosin mulla oli niin kiireinen viikko, että jouduin tämän jättämään väliin. Toivotaan, että tulee joskus uusi mahdollisuus.

 3. Marjukka
  01/04/2014 / 5:16 pm

  Ehdottomasti. Hei meidän pitää tehdä Punavuori- kierros seuraavan kerran, kun tulet!

 4. Marjukka
  01/04/2014 / 5:18 pm

  Voi vitsi, olisipa ollut hauska nähdä! Tulee uusia tilaisuuksia!

 5. Anonyymi
  02/04/2014 / 8:38 pm

  Kivalta näyttää! Minkä merkkinen on tuo laukku tuossa viimeisessä kuvassa? Eva

 6. Anna-Maria / Secret Wardrobe
  03/04/2014 / 3:22 pm

  Oi, ihana Eva jos laukku miellyttää! Tämä on viime kesänä ostettu Massimo Duttilta :)Marjukalle taas piti tulla kommentoimaan, että ihanat kuvat ja just niistä samoja yksityiskohtia, mitä itsekin ihastelin, mutten saanut tallennettua kameran uupumisen takia! Ja sama juttu, muakin niin inspiroi tuo sama intohimo, ja sitä on tullut pohdittua muutamaan otteeseen putiikkikierroksen jälkeen ja peilattua omaan arkeen sekä haaveisiin. Intohimo tekemiseen saa kyllä ihmiset loistamaan! 🙂

 7. Marjukka
  03/04/2014 / 4:14 pm

  No siinähän se tulikin, laukun alkuperä, kiitti Anna-Maria!Kyllä kuultiin niin ihania ja inspiroivia tarinoita putiikkien takaa, onneksi on ihmisiä, jotka jaksavat yrittää!

Vastaa