Benetton wool knit with Mango chinos

On tämäkin kevät. Kun lämpömittari näytti eilen aamulla miinusasteita, laitoin ihan suosiolla villapaidan päälle. En edes yritä leikkiä lämmintä kevättä, siitä ei kuitenkaan hyvää seuraisi! Onneksi on nuo Mangon chinot, tykkään niin kamalasti tuonsävyisestä vihreästä. Kaveriksi laitan valkoista tai ilmojen lämmetessä (sitten joskus) nudea. Alla on Denim & Supplyn puuvillapaitis ja sen päällä sitten Benettonin perusvillis, joka on muuten hintaansa nähden tosi hyvälaatuinen. Jalassa Nectarinesta hankitut Straffordin nilkkurit ja vyö vanha Massimo Dutti-ostos.Olen useammastakin blogista lukenut kapselivaatekaapista, eli garderoobista, jossa olisi vain vähän vaatteita, mutta kaikki todella haluttuja, hyvälaatuisia yksilöitä. En edes teeskentele, että pystyisin lähtemään mukaan tähän, sillä olen ollut aina vähän more is more -tyyppiä. Tyylikin on jännä juttu, kyllä se muuttuu koko ajan. Hyvä niin! Välillä tekee mieli vähän repäistä ja pistää nahkahousut, toisaalta luottaa valkoiseen paitikseen ja noihin vihreihin chinoihin. Se on sitä arjen iloa, josta tulee hyvää mieltä ja tsemppiä. Vaikka yli kaiken ihailen tyylinsä löytäneitä, vaikkapa minimalistisen moderneja naisia (tai miehiä), tajuan sen, että itse en tule koskaan luultavasti kuulumaan täysin yhden tyylin porukkaan. Minulle pukeutuminen on niin vahvasti fiiliskysymys ja miltä minusta tuntuu tänään-juttu! Ehkä se oma tyyli risteilee juuri näiden rajojen sisäpuolella. Välillä tykkään minimalistisesta, välillä vähän preppystä, välillä sekoittaa vähän sitä sun tätä. Tyyli on leikkiä, eikä sitä missään nimessä saa ottaa liian vakavasti, muuten siitä menee kaikki hauskuus! (Ja ai joo, pitää muistaa Nina Garcian neuvo: kenkiä ei voi olla tarpeeksi.)

Kepoista tiistaita kaikille!

My outfit: chinos Mango, white shirt Denim & Supply, wool knit Benetton, boots Strafford, belt Massimo Dutti

Share:

14 Comments

 1. Sara
  06/05/2014 / 6:12 pm

  Asusi näyttää kivalta ja hyvin sään mukaiselta! 🙂 Minäkään en taitaisi osata koota hyvin niukkaa ja tiukkaa vaatekaappia. Jos noudattaisin tiukasti jotain yhtä minimalistista linjaa, se voisi onnistua, mutta kun se linja (tai linjattomuus, heh) vaihtelee päivän ja mielialan mukaan. Toki siitä periaatteesta yritän pitää kiinni, että enemmän laatua ja vähemmän määrää.

 2. Ansku
  06/05/2014 / 6:33 pm

  Ihanaa! More is more;) Vähän samalla mallilla täälläkin. Ajatus tuosta kapselista on sinänsä kutkuttava, kun sattuu vähän liian usein runsaudenpulaa omassa kaapissa. Joskus vaatteiden yhdistely tuottaa tuskaa!

 3. Haveaniceday1
  06/05/2014 / 6:50 pm

  Ihanan värinen asu 🙂

 4. Tiina
  06/05/2014 / 6:52 pm

  Tulipa hyvä mieli postauksestasi. Niin samaa mieltä Nina Garcian kanssa. Olisikohan minulla jopa sama Benettonin neule? Minulla on muutama Benettonin perusneule ja ei voi mitään, ne vaan toimivat vuodesta toiseen. Mukavaa viikon jatkoa!

 5. annu
  06/05/2014 / 6:55 pm

  Voi Marjukka, miten nättinä olet! Tosi kauniisti olet koonnut asun!Juu, more is more on täälläkin. Pitää olla valinnanvaraa ja vaihtelumahdollisuuksia. 🙂

 6. Marjukka
  07/05/2014 / 7:09 am

  Heheh, onneksi en ole yksin tämän asian kanssa. Se on hyvä periaate, että vähemmän määrää ja enemmän laatua.

 7. Marjukka
  07/05/2014 / 7:10 am

  Hihhih, minkäs sitä mahtaa! Editointi vaatekaapissa tekee oikein hyvää välillä.

 8. Marjukka
  07/05/2014 / 7:11 am

  Kiitos, noita housuja on kehuttu kovasti.

 9. Marjukka
  07/05/2014 / 7:12 am

  Perusneuleet ovat ihmeen laadukkaita, ja ihanan lämpimiä. Mukavaa viikon jatkoa sinullekin, Tiina!

 10. Marjukka
  07/05/2014 / 7:13 am

  Kiitos! Niinpä, eihän sitä koskaan tiedä, haluaako pukeutua ruskeaan neuleeseen vai mustaan nahkatakkiin aamulla, vitsivitsivitsi…

 11. Mapsi
  07/05/2014 / 4:35 pm

  Voi että tämä on ärsyttävä vuodenaika pukeutumisen kannalta… joka toinen päivä sataa rakeita ja joka tionen päivä sais olla bikineissä takaterassilla, waat is tis? Tulis nyt jo se kesä kunnolla, eikä mitään tälläistä juupaseipäs-leikkiä!Heh, joo, kapseli. Mulla olisi ollut nyt mahdollisuus kasata kapselimallisto itselleni, kun jouduin (lue= sain) laittaa vaatekaapin uuteen uskoon kokonaan…. hah, arvaas mitä tein. No edelleen tuo more is more- toimii… No, ehkä väreissä nyt olen ollut hieman pidättyväisempi, mutta kyllä muuten on taas lähteny vähän lapasesta… ei sille mitään voi ja hui hai, ei tarvitsekaan. Minä ainakin kyllästyn niin nopsaan ja olen niin vaihtelunhaluinen, että valinnanvaraa pitää olla. Ja allekirjoitan ihan tuon sun tyyliasiankin. Olen joskus miettinyt sitä, että mikä on oma tyylini. Ei mulla ole sellaista. Tiedän mistä tykkään ja mistä en tykkää, mutta ei se vielä ole tyyli… en tykkää kirjavista vaatteista vaan selkeistä, graafisistakin kuvioista, tykkään raidoista jne. mutta mulle puree myös välillä rock, jopa punk-tyyli, välillä preppy, välillä tiukka business – no, kunnon romanttinen pitsihörhkötys ei ehkä koskaan, vaikka se toisten päällä näyttäääkin kivalta! Fiilispukeutuja kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta!Ja btw. kivat nuo housut!

 12. Marjukka
  07/05/2014 / 5:01 pm

  Ainakin ensi viikoksi on tänne luvassa +14, jee, sehän tarkoittaa jo trenssikelejä!Sinä teit kyllä sellaisen muodonmuutoksen, että saakin vähän lähteä lapasesta! No onhan se tyyli, kun tietää, mistä ei tykkää, sanoo toinen samanlainen! Ollaan siis fiilispukeutujia ilman hörhelöitä! (Paitsi että tykkään sellaisista 1700-luvun tyylisistä paidoista, joissa on pussihihat ja pitsit hihansuissa…)

 13. Anonyymi
  08/05/2014 / 1:45 pm

  Minulla on nuo samat nilkkurit mutta mustana. Aivan upea lesti, niillä jaksan kävellä vaikka yleensä en korkoja pysty kauan kerrallaan pitämään! Asusi on muutenkin tosi kiva. T. Kati

 14. Marjukka
  08/05/2014 / 6:43 pm

  Kiitti! Straffordeissa on todella hyvä lesti, niin kuin vain italialaiset osaavat… ; )

Vastaa