Hiusten muotoilun suosikit juuri nyt

Viikko sitten tiputin vain kaksi vuotta vanhan ilmakihartimeni kylppärin lattialle, ja siitä hajosi joku muovinen osa. Sen pituinen se. Uusi piti saada, ja lähi-Cittarista se sitten löytyi. Uutuusilmakiharrin on merkkiä Remington. Etsin tarpeeksi ”tehotonta”, eli tässä on 800W ja kolme säätöä, joista yksi ”cool”. Harjapäitäkin on kaksi, joista suurempi todella passeli hivenen pidentyneille hiuksilleni. Hiukset ovat lähes kuivat, ja sitten pyöräytän ne muotoon sillä vähiten kuumalla ilmalla. Koska hiukseni ovat hennot, ei kuivaaminen kestä kovin kauan. Jos on aikaa, laitan ensin isot rullat, jonka jälkeen puran ne käyttämällä ne vain ilmaharjan läpi.Pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua laitan Simin Full Body Mousse-muotovaahtoa, joka on ollut suosikkini jo kauan. Sopivampaa omille hiuksilleni en ole löytänyt. Tukea on, mutta vaahto ei tee hiuksia tönköiksi.Viimeistelyyn, eli hiusten juuriin käytän Redkenin Quick Teasea, joka on aivan supertuote. Kiitos vain Annelle, joka tätä blogissaan suositteli. Edes suolainen hinta ei voi minua tästä vieroittaa. Hiuksia tuntuu tulevan tuplasti lisää tätä suihkauttamalla. Laitoin Sarkiman Marielallekin viestiä, onko vastaavaa, mutta edullisempaa tuotetta markkinoilla. Vastaus tuli heti: ”Tiedätkö, ei ole!”Muutapa sitten en viimeistelyyn käytäkään, ellen kiharoita halua. Silloin isketään suoristusrauta kehiin lämpösuojineen.Ja hei vielä – TEMPUR-alennus verkkokaupassa jatkuu vielä toukokuun loppuun tästä päivästä lähtien! Kirjoita koodi FFS2014 alekoodikenttään, ja saat alennukset kuten huhtikuussakin. Omat niskajäykkyyteni ovat täysin kadonneet TEMPUR-tyynyn myötä, vaikka nukkuisin vatsallanikin. Suosittelen!

Mukavaa maanantaita, nyt ensin Game Of Thrones, sitten Good Wife, sitten zzzzzzzzzzzzzzzz…

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  12/05/2014 / 6:47 pm

  Tiedätkö että mm Redkeniä saa tilattua http://www.feelunique.comista alle puoleen hintaan Suomen hinnoista. Suosittelen! Tilaan sieltä aina merkkituotteet ja usein saan vielä esim -15 % alennuskoodeja.

 2. Anne Malia
  12/05/2014 / 7:48 pm

  Ihan mahtis kuulla, että oot myös tykästynyt tuohon Redkenin tuuheuttajaan. Se oikeastaan muutti kaiken mun hiuksissa 🙂 ihan uskomaton tuote. Ihanaa viikkoa!

 3. johanna h
  13/05/2014 / 3:57 am

  Kiitos tuosta Redkenin vinkistä. Etsin koko ajan uusia hiustuotteita 🙂 Ai niin, ja Good wifen jakso oli kamala,… "niisk" 🙁

 4. Marjukka
  13/05/2014 / 7:40 am

  Tätä joku aiemmin suosittelikin, kenties sinä? – mutta unohdin. Tämä oli hyvä vinkki, kiitos tuhannesti.

 5. Marjukka
  13/05/2014 / 7:41 am

  Ihan koukussa. Totaalisesti. Mistä nämä kaikki hiukset päähäni kasvoivatkaan? Kiitos vinkistä. Itse olen huono etsimään kosmetiikkatuotteita oma-alotteisesti.

 6. Marjukka
  13/05/2014 / 7:41 am

  Suosittelen ehdottomasti!KAMALA jakso. Olin ihan shokissa – siis mitä, mitä, mitä…!

 7. Anonyymi
  13/05/2014 / 9:18 am

  Redken hakusessa myös täällä, meidän kaupungissa tasan yhdessä paikassa myydään, sinne en ole vielä ehtinyt! Ei muuten ollut Tampereen Stokkankaan valikoimissa QuickTeasea, kummallista. :(Ja tuo Will….että meni kuolemaan!!!! :O Ei ole jatko enää samanlaista..

 8. Anonyymi
  13/05/2014 / 10:34 am

  Ihailen kirharoitasi. Voisitko neuvoa miten ne tehdään? Kiitos t. Malla

 9. Anonyymi
  13/05/2014 / 3:04 pm

  Voi ei menit paljastamaan ton good wife juonenkäänteen! Ei saa tehdä tuollasta, pliis!T. Tiina,vuorotyöläinen, joka on odottanut sopivaa iltaa katsoa kys. jakso

 10. Marjukka
  13/05/2014 / 7:05 pm

  Ehkä voisit kokeilla nettikauppaa…? Meinaan, että jäät kuitenkin koukkuun tähän tuotteeseen, se on niin hyvä!Ääk, nyt tuli juonipaljastus! Niinpä. Kuin netistä, että näyttelijä Josh Charles haluaa uusia haasteita. Ei saa, me haluttais Will pitää mukana!! Voiko sarja enää menestyä ilman häntä??

 11. Marjukka
  13/05/2014 / 7:09 pm

  Voisin tehdä tästä oman postauksenkin! Mutta simppelisti näin: kiepautan puolet hiuksista ylös. Aloitan takaa pystysuoraan, otan siis osion hiusta ja kiepautan sen raudan ympärille ja vedän kevyesti läpi. Sitten pöyhin vähän kolmipiikkikammalla ja suihkautan Quick Teasea. Seuraavaksi avaan hiukset, ja taas käyn takaa eteen hiukset läpi. Annan kiharoiden jäähtyä, sutaisen vähän auki kolmipiikkisellä ja taas juureen Quic Teasea. Lopuksi vähän lakkaa, jos tarvis, ja siinä se. Tärkeää on, ettei hiuksia kiharra "alhaalta ylös" vaan pystysuoraan vähän taaksepäin. Harjoittelemalla oppii! Mariela suositteli Cutrinin lämpösuojaa, joten sitä suihkaus ennen kihartamista!

 12. Marjukka
  13/05/2014 / 7:10 pm

  Voi ei! Mutta nyt se on sulle helpompi katsoa…

 13. Anonyymi
  14/05/2014 / 8:29 am

  Oi anteeksi kauheasti, en tajunnut että vielä voi olla niitäkin jotka eivät olleet tätä käännettä tienneet! 🙁 t. anonyymi paljastelija 12.18.00

 14. Anonyymi
  14/05/2014 / 4:48 pm

  Saat anteeksi anonyymi paljastelija 🙂 Tiina

Vastaa