Marc Aurel nude jacket

Olin eilen tosi kivalla kuvauskeikalla punavuorelaisessa SHE-putiikista, josta kuvia tulossa sunnuntaina. Meitsi mannekeerasi ihania mekkoja. Taas sain ilon ja kunnian tutustua yhteen upeaan ja ahkeraan yrittäjään, eli Auliin, kiitos sinne huippukivasta illasta! SHE:n Marc Aurel -valikoima on todella monipuolinen. Tuskin missään on niin paljon kyseisen merkin valikoimaa kuin SHE:ssä. Monella saattaa brändistä vähän pliisu vaikutelma, niin oli itsellänikin, mutta kuulkaa ei! Merkki rokkaa ja on ajan hengellä, ja on laatua, laatua, laatua. Omistan yhdet mustat, kiiltävät ja vetskareilla koristellut housut vuodelta 2010. Merkin vaatteet istuvat myös kuin hanska. Oma kokoni 34 on kuin meitsille tehty hihanpituuksineen päivineen. Kurkkasin jo syksyn kuvastoakin, ja ai, miten kivoja juttuja on tulossa, makeita bleisereitä, löysiä housuja, ihania hameita…Sain mukaani kuvien ihanan, nuden biker-henkisen rotsin, joka on keveä kuin kevätkukka. Kultaiset yksityiskohdat ovat kuin koru, enkä korvisten ja sormuksen lisäksi sitten muita koruja laittanutkaan. Rotsikka pääsi päälleni iltapäivän pressitilaisuuteen, josta lisää huomenna… Instagramia seuraavat jo tietävät, missä kävin…


Se olisi sitten perjantai, ja viikonloppu kuluu kevätsiivoissa. Ihana siivota, näkee omat aikaansaannoksensa heti. Vaatehuone on jo kunnossa, seuraavaksi isken keittiön kimppuun. Astioita lähtee kiertoon ja myyntiin. Auroora-laseja, anyone? Blogikirppiskellekin tulee muutama jutska, kun ehdin kuvailla.
My outfit: jacket Marc Aurel (gift), jeans IKKS, silk shirt Filippa K, belt Aldo, boots Ross, sunnies Ibero, watch Triwa. I happily noticed, my outfit is mostly from boutiques of Punavuori, a very fashion-forward part of Helsinki: jacket from SHE, jeans I bought from Neuf, boots from Nectarine!

Mukavaa, vaikka harmaata päivää!

Share:

3 Comments

 1. Belladonna
  09/05/2014 / 7:06 pm

  Nude-sävyt sopivat niin hyvin sulle. Tosi kaunis yhdistelmä taas.

 2. Marjukka
  09/05/2014 / 7:40 pm

  Juu, tuo on ihanan lämpimän sävyinen.

 3. Lady of The Mess
  09/05/2014 / 9:27 pm

  Kivan mallinen jakku ja ihana väri!

Vastaa