Meikkejä Yves Rocherilta

Sain muutama viikko sitten erittäin mieluisan lähetyksen Yves Rocherilta. Testiin tuli ihania meikkejä: luomiväriä, rajauskyniä, nestemäinen kajal, puuteri jne. Täytyy sanoa, että olin ihan äimänä, kun tutkin valikoimaa, en olisi itsekään voinut paremmin sävyjä valita!

Puuteri on omaan ihosävyyni tarpeeksi vaalea. Luomivärit ovat ihania ja mattaisia. Niissä on myös hyvin pigmenttiä, eli ne pysyvät mainiosti aikuisella luomella. Levitän vaaleaa koko luomelle. Kolme sävyä yhdessä on minusta vähän liikaa, mutta ruskealle tosi kiva vaihtoehto on tuo vähän kanervansävyinen väri, joka on ihan loistava kontrasti vihreille silmilleni. Vähän armeijanvihreään vivahtava ruskea on erinomainen arjen luomiväri.

Toffeenvärinen YR-puna on suosikkini tällä hetkellä, luonnollinen ja kosteuttava.

Kirkkaista punista juuri pihlajanmarjaan tai tomaattiin taittavat punaiset sopivat minulle, pinkit ja vaaleanpunaiset valitettavasti eivät. Kynsilakoissa olen tällä hetkellä mieltynyt samaan sävyyn.

Luomivärit sopivat hyvin nyt juuri suosikkeihini, armeijanvihreisiin housuihin.

Koodilla FABFORTY saat -20%  alennustaYves Rocherilta (adlink), sekä ilmaisen lähetyksen 15.5. asti!

Ihanaa maanantaita!

Share:

10 Comments

 1. maiju
  05/05/2014 / 6:23 pm

  Muistan kun aikoinaan näitä meikkejä käytin kovastikin. Taisi olla ensimmäinen suomalainen postimyyntifirma, johon aikoinaan tutustuin… joskus kivi ja miekka aikaan 😉

 2. Mapsi
  05/05/2014 / 6:58 pm

  Nyt on vissiin aika tuulettaa omasta päästä ne vanhat käsitykset ja ajatukset noista YR meikeistä! Muistan ajan, kun niitä tilattiin laatikkotolkulla kotiin, aina tuli kaupanpäällisiä vaikka kuinka paljon ja sitten "arpoja"pienissä paperirullissa… on tainnut YR muuttua niistä ajoista! Kauniita värejä ja kiva kuulla, että myös pigmentti on hyvä! Hmm…taidanpas tehdä koetilauksen 🙂

 3. Reetta Niemi
  06/05/2014 / 5:03 am

  Muistan myös ne pienet paperirullat, mistä katsottiin mitä on voittanat!Kyllä meitä kovasti hymyilytti kollegan kanssa, kun hänelle oli tullut kirje Yves Rocherilta: "Onneksi olkoon, olet ollut asiakkaamme vuodesta 1985 lähtien".. Kylläpä aika kuluu!Mutta siis asiaan, nuo luomivärit ovat kyllä mainiot käytössä ja pigmentti hyvä.

 4. Dahlia
  06/05/2014 / 8:12 am

  Kauniita sävyjä. Minun on kyllä aika myös tuulettaa ne vanhat ajatelmat tuolta kultaiselta 90-luvulta, joilta nuo meikit muista. Veikkaisin merkin kehittyneen kovasti siitä, lienee aika jossain vaiheessa testatakin, ovatko muistoni väärät vai eivät 🙂 Minäkin ne rullat muistan kyllä.

 5. Marjukka
  06/05/2014 / 4:05 pm

  Niinpä, mä muistan, et noin kolkyt vuotta sitten postimyyntiluettelo oli ihan hiirenkorvilla, kun niin sitä luettiin ja valkkailtiin ihonhoitotuotteita… Kauhee laskeminen mihin viikkoraha riitti…

 6. Marjukka
  06/05/2014 / 4:06 pm

  EIH!!! Mä olin ihan unohtanut ne rullat!!! Mä suosittelen erityisesti noita huulipunia, ne ovat ihana hoitavia ja pysyvät hyvin. Milloin tuut tänne päin, päästäisiin taas kiertelemään yhdessä!

 7. Marjukka
  06/05/2014 / 4:08 pm

  Mä niin repesin, kun muistin ne rullat! Nuo meikit ovat minusta oikein hyviä, huulipunista tykkään ihan erityisesti.

 8. Marjukka
  06/05/2014 / 4:08 pm

  Kyllähän tuotteet ovat kehittyneet, ei nykyään passaa jäädä paikoilleen!

 9. Mapsi
  07/05/2014 / 4:44 pm

  No tulenhan minä, laitan sulle tekstaria 🙂

 10. Marjukka
  07/05/2014 / 5:02 pm

  Jaixxx!

Vastaa