Merellistä raikkautta – LILLE Clothing SS14

Tutustuin LILLE Clothing-merkkiin parisen vuotta sitten nettikauppoja selaillessani. Pistin merkille klassiset, ajattomat linjat ja raikkaat värit. Oli todella mukava saada kutsu showroomille tutustumaan kevään ja kesän mallistoon, sekä merkin takana olevaan naiskaksikkoon.


Kirsi Lille ja Petra Pesonen ovat lapuudenystävät Kokkolasta, siis minulle hyvin tutuilta seuduilta Keski-Pohjanmaalta. Suunnittelija Kirsi ja business-puolen osaaja Petra perustivat brändin 2012. Molemmat ovat kartuttaneet taitojaan myös ulkomailla, Kirsi Italiassa ja Petra Englannissa, Ruotsissa ja Irlannissa. Mukaan saatiin myös Petran aviomies, Janne Tuominiemi, joka vastaa myynnin digitalisoimisesta.
LILLE Clothing haluaa tarjota ajattomia, muunneltavia ja laadukkaita vaatteita. Useimmat mallit ovat saatavilla sesongista toiseen pienin muutoksin. Näin tuotteissa säilyy yhdisteltävyys. Kevät- ja kesämallisto on raikas ja merellinen, materiaaleinaan puuvilla, viskoosi ja bambu. Värit ovat ajattoman kauniita, valkoinen, beige, laivastonsininen ja musta, tehostevärinä kirkas keltainen. Raidat ovat tietenkin vahvasti mukana!

Valikoin kuviin mallistosta muutaman suosikkini. Trikoovaatteet jäivät tällä kertaa kuvamatta, mutta nettikaupasta voit löytää koko malliston. Nämä mekot ovat minusta ihastuttavia – ajattomia ja aina rennon tyylikkäitä! Raitamekossa on hivenen laskettu vyötärö, mikä tekee siitä rennon ja huolettoman. Itse ihastuin täydelliseen laivastonsiniseen paitamekkoon. Jalkaan vain kiilakorkoiset espadrillot ja kori käsivarrelle – tekisi mieli lähteä piknikille! Toisaalta tämä olisi työmekkona ihanteellinen, kevyt ja elegantti.


Vyötäröllä on kaunis yksityiskohta, ”vyö” samasta kankaasta.

Laskokset ovatkin LILLE Clothingin eräs tunnusmerkki.

Tunikamekko sopii vaikkapa kapeiden housujen kaveriksi. Tuotannossa se on pitempänä kuin tämä mallikappale. Raitainen puolihame on kuin kesäpäivä itse. Valkoisessa paitiksessa on kaunis miehusta.Suloinen pikkujakku on monikäyttöinen, voisin laittaa tämän myös farkkujen kaveriksi. Lämpimän beige viskoosimekko on suloinen ja viileä kesävaate. Se sopii hyvin myös vaikkapa kesäjuhliin.

Näin myös syksy- ja talvikokoelman, ja siitä kuvia sitten loppukesästä!

LILLE Clothing-vaatteita löytyy sen omasta nettikaupasta, sekä Limbosta, Annankatu 13.

Viileää – hyrnn – tiistaita!

Share:

2 Comments

  1. Dahlia
    28/05/2014 / 10:46 am

    Onpas kivan raikkaan näköisä vaatteita. Tykkään kovasti.

  2. Marjukka
    28/05/2014 / 7:15 pm

    Eikö olekin, ja aivan ihanan tuntuisia materiaaleja käteenkin.

Vastaa