Pitkästä aikaa Burberry-trenssissä

Hoksasin, etten ole pitänyt tänä keväänä vaaleaa trenssiäni kertaakaan. Viime vuonna ja alkusyksystä suosin lyhyttä mustaa enemmän. Olihan nytkin alla villaa, ihana Filippa K:n merinoneuleeni, joka on joka kevät vain niin ihana laittaa päälle. Jalassa niin ikään Filippaa, lempifarkkuni. Bootsit ovat Straffordit, Nectarinesta. Aurinkolasit ovat Prestigen.Olen koko päivän ollut ihan nukuksissa, väsynyt, palelevainen ja jotenkin saamattoman oloinen. On niin pimeää ja tylsää – matalapainetta! Syytän säätä! Vaikuttaako sää teihin? Minuun vaikuttaa. Harmaina päivinä väsyttää ja tympäisee. Valoisina olen täynnä energiaa.Kun ensi viikolla taas lämpenee, heivaan villapaidat huis sinne jonnekin! Lauantaiksi on luvassa jo ihan siedettävät ilmat, ja sunnuntainahan on sitten kesäkuun eka! Kesäsuunnitelmat pyörähtävät käyntiin. Alkukuusta lähden pariksi päiväksi kurssittamaan itseäni Oriveden opistolle, sen jälkeen saamme viikoksi vieraita, ja sen jälkeen Amerikan-vieraita. Yksi reissu on suunnitteilla, mutta mitään ei ole varattu. Minusta on ihan kiva, että ei ole liiaksi tarkkoja suunnitelmia. Mennään fiiliksen mukaan.


My outfit: coat Burberry / knit and jeans Filippa K, ankle boots Strafford

Lyhyestä virsi kaunis tänään, eli kohta telkkarin ääreen viltin alle, sitten zzzzzzzzzzzzz… Ja Nespresso DeLonghin Lattissima Pro-kahvikoneen arvontaan pääset tästä.

Mukavaa iltaa itse kullekin!

Share:

20 Comments

 1. Tiia K
  28/05/2014 / 6:13 pm

  Todellakin tympii kun kesähelteiden keskelle pamautetaan syksy. Viluttaa, masentaa ja on vetämätön olo. Ja niin se vaan on, että mitä enemmän ikää niin vain auringonvalossa tulisi elää. Pimeys laittaa nuupahtamaan. Ihana trenssi, Burberry on ikisuosikkini. <3http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

 2. Hanna
  28/05/2014 / 7:11 pm

  Ainakin meikäläiseen sää vaikuttaa, paleltaa niin, että huulet on siniset. Kaipaisin omaan kaappiin juuri tuommoista , ihanaa vaaleaa trenssiä, olisi ollut tarvetta jakun päälle tänään.

 3. Marjukka
  28/05/2014 / 7:19 pm

  Ihan samaa mieltä. Kesn pitäisi olla pitempi! Onneksi saamme lämmön takaisin ensi viikolla! Burberry on kyllä klassikko. Tosin en olisi sitä huolinut, ellei se myös istuisi loistavasti. Hei, lisätäänkö sun blogi tuonne listalle?

 4. Marjukka
  28/05/2014 / 7:21 pm

  Voi raukka… Villaa sitten vain päälle. Mullakin on nyt villasukat jalassa… Tää trenssi on ollut loistohankinta, vaikka hinta aluksi kirpaisikin. Suosittelen!

 5. Anonyymi
  28/05/2014 / 7:22 pm

  Hei Marjukka! Arvaas kuka täällä…lapsuuden tuttavasti Sisko T. Turusta!Löysin blokisi tässä vähän aikaa sitten ja täytyy sanoa, että olet tyylikkäästi koonnut koko paketin kasaan. Kiinnitän huomiota varsinkin kuviisi. Siksi tässä lähdinkin kirjoittamaan ja kysymään, että voitko kertoa, millaisella kameralla kuvaat mm. lähikuvia ja myös kokovartalokuvia? Mulla olis tarkoitus hankkia parempi kamera…ja lähipiirissä ei ole ketään joka tietäis kameroista enempää kuin pokkari-tason 😀 Mulla olisi tarve kanssa kuvata lähikuvia mm.Sun bloki tosiaan osoittaa mielestäni horoskooppimerkkien oikeellisuuden: vaaka-ihmisen tapaan kokonaisilme on tasapainoinen ja hallittu; ei koskaan mitään mauttomia ylilyöntejä!

 6. Anonyymi
  28/05/2014 / 7:52 pm

  Saako näin Orivesiläisenäkysyä, että mitä kurssia tulet pitämään? Oletko ennenkin ollut Orivedellä kurseilla?

 7. Vihreatniityt
  28/05/2014 / 8:04 pm

  Mitä? Onko siellä noin kylmä. Vastahan lehdet pullistelivat Suomen helteistä. Minun talvivaatteet on laatikossa, mutta en uskalla raahata sitä ullakolle. Pelkään, että heti viilenee, jos pistän talvivaatteet pois näkyvistä. Tänään oli uskomaatoman kaunis päivä, mutta en ehtinyt siitä paljoa nauttimaan. Mukavaa kesälomaa sinulle!

 8. Anonyymi
  28/05/2014 / 8:14 pm

  Hei! Sinulla on kivoja vaatteita ja tykkään ja ihailen tyyliäsi, mutta etkö voisi vaikka ihan kokeeksi tehdä tylsälle tätimäiselle kampauksellesi jotain, kun se ikään kuin lässäyttää muuten särmän tyylin. Miten olis ihan lyhyt leikkaus. Kyllä se nopeasti kasvaa takaisin , jos ei tykkääkään.

 9. Marjukka
  28/05/2014 / 8:36 pm

  Mulla on ihan Nikonin perus D3100 ja Sigman kiinteä objektiivi 45 f/14. Sun kannattaisi katsella minijärkkäreitä, esim Olympuksen malleja. Ne ovat tosi tehokkaita. Tällainenkin kombo, mikä mulla on, on tosi painava kantaa.Juu, heheh, vaaka on tällainen harmonian kannattaja!

 10. Marjukka
  28/05/2014 / 8:52 pm

  Tulen itseäni kouluttamaan, en pitämään kurssia. On tuttu paikka, mm kansalais- ja työväenopiston opetusharjoittelun tein aikanani opistolla. Oli hyvät ruuat! 🙂

 11. Marjukka
  28/05/2014 / 8:54 pm

  On, tänään oli huimat +7… Ja se muuttui yhdessä yössä. Onneksi viikon päästä ollaan taas kesäisissä lämpötiloissa. Mukavaa kesää sinullekin, VN, ja olipa kiva, kun kommentoit pitkästä aikaa.

 12. Marjukka
  28/05/2014 / 8:56 pm

  Huoh… Et varmaan ole lukenut blogiani pitkään. Mene lokakuuhun -11 ja siellä on lyhyt tukka. Nyt on näin ja pitenee vielä. Pääasia, et itse viihdyn, eikö? Ja sun nimi oli…?

 13. Mapsi
  29/05/2014 / 5:13 am

  Kuten todettu, jaamme yhteisen rakkauden filipan vaatteisiin! Mä pakkailin jo muutamat villaneuleet pois, mutta nyt vaikuttaa, että saisi kaivaa takaisin esille, hrr. Kyllähän se keli mielialaan vaikuttaa, ehdottomasti! Mulla ei ehkä niinkään lämpötila, mutta jurikin valoisuus tekee paljon! Synkkä sadepäivä vie fiilikset aaaalas ja valoisa päivä taas tuo energiaa lisää! Vaikka olis kylmäkin! Toivotaan tästä päivästä valoisaa, nyt ainakin näyttää hyvältä!

 14. Marjukka
  29/05/2014 / 11:05 am

  Näin on! Toisaalta sadepäivänä voi hyvällä omallatunnolla vähän laiskotella, tai sitten siivota kaappeja, kuten mä tänään.Mitäs me Filippa-fanit! 😀

 15. Anonyymi
  29/05/2014 / 7:57 pm

  Hei Marjukka, olen täysin eri mieltä anonyymin hiusarvostelijan kanssa. Mielestäni nykyinen pituus sopii sinulle todella hyvin, kuten myös hiustesi värisävy. Tätimäinen hiusmalli on aivan toisenlainen, olet hyvä juuri tällaisena! Iloista mieltä sinulle t. Nina

 16. Marjukka
  30/05/2014 / 7:22 am

  Niin minustakin sopii. Sarkiman Mariela tykkäsi kiharoistani, ja luotan kyllä hänenkin makuunsa. Kiitos sinulle kivasta viestistäsi!

 17. Anonyymi
  31/05/2014 / 7:42 am

  Olen miettinyt pitkään, josko inventoisi Burberryn trenssiin. Pidän klassisista vaatteista, joten B:n trenssi olisi erittäin mieluinen,mutta sen hinnan takia olen vielä mietintäasteella. Onko mielestäsi laatu hinnan arvoinen? Pidän tyylistäsi ja myös hiuksistasi, joten olen täysin eri mieltä tuon anonyymin kanssa. Sopihan lyhytkin sinulle hyvin, mutta nykyinen on myös oikein pukeva. Hiuksesi ovat paksut ja hyväkuntoiset ja kun ne vielä hieman kasvavat, saat ne monella eri tavalla kiinnikin. Myös väri on sinulle hyvä. Hiuksesi eivät tosiaankaan ole tätimallia, mutta toisaalta ei kai meillä 40+ -naisilla tarvitsekaan enää olla mikään kaksikymppisten trenditukka. Kivaa kesää ja terveiset Pohjanmaalta!t. Tiina

 18. Anonyymi
  31/05/2014 / 9:12 am

  Ööh, siis investoisin Burberryn trenssiin 😀 Inventoida voisin sen sijaan vaatekaappini ja panna turhat sieltä kierrätykseen.. t. Tiina

 19. Marjukka
  31/05/2014 / 10:25 am

  Kyllä Burbbari on minusta hintansa väärti. Minulla molemmat ovat 100% puuvillaa. Varsinkin musta trenssini on ryhdikäs eikä rypistykään. En olisi varmaan ostanut Burberryä, ellei sen mitoitus olisi itselleni todella hyvä. En ole muuten muita trenssejä kaivannut, enkä näiden jälkeen ostanutkaan. Jos vielä joskus investoin Burberryn trenssiin, se olisi sitten armeijanvihreä ja lyhyt.Joo, tukkani on aika hienoa hiusta, joten kasvattaminen on kestänyt, ja vaalean värin kasvaminen ulos ottaa aikansa. Nyt on kiva pitää vähän pitempää. Terveiset sinne Pohjanmaalle!

 20. Anonyymi
  01/06/2014 / 10:23 am

  Kiitos tiedosta!Sisko

Vastaa