Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aikuiset bloggaajat-listasta

Viime syksynä, kun kokosin listaa 40+-bloggaajista, enpä arvannut, kuinka suosittu siitä tulisi. Se on nyt kevään aikana kivunnut suosituimmaksi postauksekseni, ja on myös itsenäisenä sivuna katsotuin. Olen asiasta niin iloinen, ja toivon, että mahdollisimman moni on sen kautta löytänyt uusia blogeja. Ja tietenkin toisinpäin: lisää lukijoita blogeille!Kutsu listalle on edelleen voimassa, eli jos olet 40 tai yli, niin laittelehan kommenttiboksiin viestiä, lisään sinut mukaan. Luen listaa itsekin, minusta on niin tosi kiva, että meitä aikuisia bloggaamista harrastavia on jo näin paljon.

*****

Kuvat ovatkin mainio aasinsilta kevään ensimmäiseen grilliateriaan ulkona, toissa sunnuntaina. Olipa ihana syödä ulkona. Hei sääukko, haluamme lämpimät takaisin! Näiden kuvien ei muuten pitänyt päätyä blogiin, koska en sen kummemmin asetellut ruokia kuvauskuntoon. No, hyvältä maistui! Olen simpeleiden ruokien ystävä, ja tykkään tehdä reilua ruokaa. Ja sitä pitää olla tarpeeksi!Aluksi nautimme mansikka-fetasalaattia, sitten tuorejuustolla ja yrteillä täytettyjä herkkusieniä marinoidun possun ulkofileen kanssa. Jälkiruuaksi oli lahjaksi saatuja suklaakonvehteja ja Nespressolla pyörätytetty espresso. Olen huomannut nyt, että kun jätti maitotuotteet pääsääntöisesti pois, vatsa voi paremmin, ja kestää satunnaista maitotuotteiden tai lihansyöntiäkin silloin tällöin. Pitäähän sitä nyt grillata lihaa silloin tällöin…


Mukavaa, vaikkakin sateista päivää kaikille!

Share:

48 Comments

 1. Tiia K
  kesäkuu 2, 2014 / 1:59 pm

  Täällä ilmoittautuu Tiia 45-vuotias.:) Blogini on varsin nuori eli 2kk vanha, mutta ilomielin ilmoittaudun listalle, jos se vain sopii. 🙂 Lista oli mahtava vinkki, kiitos. :)http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 11:58 am

   Tottakai, alanpa laitella tänä iltana listaa kuntoon!

 2. Vihreatniityt
  kesäkuu 2, 2014 / 4:01 pm

  Lisäätkö minutkin listalle. Täytyykin tutusta listaamiisi blogeihin. Kyllä se niin on, että nelikymppinen lukee mieluiten "omanikäisiään" blogeja. Ei enää biletykset jaksa vanhaa kiinnostaa. http://vihreatniityt.blogspot.ie/

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 11:59 am

   Lisään! Älä, ei me olla vielä vanhoja! Ainoastaan biletykset eivät enää juuri kiinnosta…

 3. tuulanneli
  kesäkuu 2, 2014 / 4:12 pm

  Hei Marjukka, kiitos kun ylläpidät aikuisten blogilistaa. Samalla kannustat meitä varttuneempiakin bloggaamaan.Tässä minun vaasalaisen yrittäjän ( 50+) ehdokas listalle;www.tuulanneli.blogspot.fiBlogini on myös todella nuori ja suuntaa haen vielä. Lifestyle on ohjenuora mutta ehkä ne pukeutumisjutut lisääntyvät jatkossa, koska takana on melkein 20 vuottta yrittäjäuraa muodin parissa. Edetään rauhassa askel kerrallaan.

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 12:00 pm

   Blogi taitaa muuttua koko ajan, ainakin ja onneksi omakin blogi muuttuu ajan kanssa. Vautsi, sinulla on todella pitkä muotiura takana!

 4. Belladonna
  kesäkuu 2, 2014 / 4:15 pm

  Kyllä on hienoa, kun jaksat ja viitsit ylläpitää tuota listaa. Minunkin Style and jewels -blogin voisi lisätä mukaan, http://styleandjewels.blogspot.fi/. Herkullisia kuvia! Kivaa viikonalkua.

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 12:02 pm

   Kunnia listasta menee Muotisalongin Tuijalle, jolla oli jo kauan sitten vastaava lista. Tännekin on onneksi tullut melkoinen läjä ihania blogeja. Lisätään sinutkin!

 5. Keskeneräinen
  kesäkuu 2, 2014 / 4:37 pm

  Hei vaan! Olen kyllä reippaasti yli 40, mutta blogini ei varsinaisesti keskity muotiin ja kauneuteen… Saa silti laittaa listalle, eihän sitä koskaan tiedä kiinnostaisiko jotakuta aikuista jokin muukin.

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 12:04 pm

   No varmasti kiinnostaa! Lisään sinut mukaan. : )

 6. Preferita
  kesäkuu 2, 2014 / 7:32 pm

  Hei Marjukka! Lämmin kiitos sekä sanoistasi että paikastani listallasi! Blogini on ollut olemassa runsaat kolme vuotta, ja sinä aikana sinun sivustostasi on tullut ylivoimaisesti eniten klikkauksia (googlen jälkeen): yhteensä lähes 36.000 klikkausta! Lukijoistani suurin osa on löytänyt tiensä juuri sinun kauttasi. Siitä isot kiitokset :)Valitettavasti aika ei aina riitä kaikkeen siihen ihanaan, johon toivoisi sen riittävän. Joskus on pakko valita. Siksi blogissani on tauko, ja päivittelen kuulumisia ja asukuvia vain pikapikaa instan puolelle. Milloin palaan Blogistanian ihanaan maailmaan, sitä en valitettavasti osaa vielä sanoa. Niinpä minusta tuntuu reilulta, jos voit pyyhkiä minut listalta toistaiseksi. Onnentäyteistä kesää toivotellenPreferita

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 12:09 pm

   Voi kun kiva, että olet saanut sivunkatseluita kauttani. Ihan mukava määrä, todellakin!Ööö…En millään haluaisi poistaa sinua kokonaan sieltä… Mitäs jos laitan, että tauolla…? Ihana, että sua saa sentään Instassa seurata!

  • Anonyymi
   kesäkuu 3, 2014 / 4:39 pm

   Voi Preferita! Marjukan ehdotus on hyvä, ja odottelemme paluutasi! terv.ingrid

 7. Haveaniceday1
  kesäkuu 2, 2014 / 8:56 pm

  Kiitokset myös täältä, klikkauksia tulee tuolta sinun sivuston kautta tasaiseen tahtiin. Mukavaa lomaa!

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 12:10 pm

   Hieno juttu! : D Kiitos!

 8. Sara S.
  kesäkuu 3, 2014 / 9:00 am

  Kiitos että pidät tuota listaa. Se on aivan mahtava idea.Herkullisen näköisiä ruokakuvia ! Kivaa kesälomaa sinulle Marjukka !

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 12:11 pm

   Juu kiitos, kuten sanottu, en ole idean äiti, mutta hieno lista me ollaan yhdessä koottu, siitä kiitos kaikille osapuolille!Nyt se alkoi…grillikausi… Tänään kalaa!

 9. Salli / bvg
  kesäkuu 3, 2014 / 4:56 pm

  Hei! Kiitos kivasta blogistasi! bvg tahtoo mukaan aikuisten listalle 😉 Blogia kirjoittaa 40+ perheelliset blogisiskokset, Minsku ja Salli. Arkea, lomaa, matkustelua, kokkailua, kuoharia. Ja rakkautta.

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 7:43 pm

   Voi, miten kiva, siskokset blogin takana. Laitan teidät niin huomenna listalle!

 10. Sissi
  kesäkuu 3, 2014 / 6:37 pm

  Heippa Marjukka,täytän parin kuukauden päästä 40v joten tulisin mielelläni mukaan blogilistalle:) Blogi keskittyy viikonlopusta alkaen San Fransiscoon ja elämään siellä:) Aurinkoisia päiviä sinulle,Sissi

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 7:44 pm

   Laitetaanpa sinutkin mukaan! Onnea uuteen kotikaupunkiin.

 11. Pia
  kesäkuu 3, 2014 / 7:07 pm

  VAU, tämähän on ihan WIN-WIN-WIN! Näin löydän itse lisää katseltavaa, ja ehkä joku puolestaan löytää oman tuotokseni: http://coutureandviews.com/Kyseessä on upouusi elämää kohentava blogi, jossa on ompeluksia ja muuta DIY:tä, valokuvia, jotakin taidehkoa proggistakin, kenties myös muutama ajatus.Kiitos ja seurailemisiin!

  • Marjukka
   kesäkuu 3, 2014 / 7:45 pm

   Ihana luonnehdinta:elämää kohentava blogi 🙂 Lisään sinut huomenna listalle!

  • Marjukka
   kesäkuu 5, 2014 / 5:15 pm

   Kiitos!

 12. Susanna
  kesäkuu 4, 2014 / 7:53 pm

  Kiitos Marjukka! Nyt jo löysin näistä kommenteista uusia kiinnostavia blogeja. Kirjoittelen itse Bad Mama's kitchenissä sulkapalloilevan perheen kokkailuista ja meidän nuoriston harrastuksista kisamatkoineen. Tervetuloa tutustumaan ruuhkavuosiimme! Kiireestä huolimatta meillä syödään hyvin ja keittiössä hyörii useampikin kokki. http://badmamaskitchen.blogspot.fi.

  • Marjukka
   kesäkuu 5, 2014 / 5:16 pm

   Hieno juttu, laitetaan sut mukaan!

 13. kristiina kortelahti
  kesäkuu 5, 2014 / 6:54 pm

  Taidan olla yli-ikäinen tälle listalle, kun olen jo 60+, mutta ilmoittaudun kuitenkin. Kirjoittelen mökkeilystä, sisustuksesta, puutarhasta ym. Blogini MEIDÄN MÖKKI JA KAUPUNKIKOTI löytyy osoitteesta http://frakenvik.blogspot.com. Olen mukana Indiedays Inspiration blogiyhteisössä.

  • Marjukka
   kesäkuu 6, 2014 / 7:30 am

   Höpö höpö, sinne vain listalle laitetaan sinutkin!

 14. Petra
  kesäkuu 6, 2014 / 5:23 am

  Hei, löysin tanne elamaa vihrealla saarella kautta, ihanaa aikuisten naisten blogeja, otimme aikoinaan muuten pariinkiin portaaliin yhteytta toisen bloggaajan kanssa, etta olisivat jaotelleet erikseen blogeja meille varttuneimmille, blogilistat sun muut kun ovat pullollaan nuorten muotijuttuja ja oman tuntuisten blogien etsinta tuntui aina olevan hankalaa, harmi ettei kukaan ottanut onkeensa mutta nyt sina listasit naita, hieno juttu! Mulla on viela muutama vuosi 40 mutta eiköhan mun blogi jo aika mummokamaa ole :http://ulkosuomalainenaiti.blogspot.com.tr/

  • Marjukka
   kesäkuu 6, 2014 / 7:33 am

   Hei Petra, Indiedaysissä on kyllä nippu varttuneempienkin blogeja, Rillan koti ja Minttu Go 4 It Vol.2 esimerkiksi, ja Inspirationin puolella useita! Sori, olet alaikäinen listalle vielä ne muutamat vuodet ; )

 15. Anu T - Arjen timantteja
  kesäkuu 6, 2014 / 9:10 pm

  Täälläkin yksi 40+ -bloggaaja ilmoittautuu kovasti mielellään listallesi http://arjentimantteja.blogspot.fi/. Olipas kiva löytää blogisi ja kuulla samalla tällaisen listan olemassaolosta. Nyt vain kahlaamaan itsekin listaa läpi 😉 Mukavaa viikonloppua!

  • Marjukka
   kesäkuu 14, 2014 / 2:37 pm

   Siellä olet, kiva, kun ilmoittauduit mukaan!

 16. Sarin vaatekomeron kätköt
  kesäkuu 7, 2014 / 8:08 am

  Minäkin voisin tuolle listalle liittyä, iän puolesta ainakin jo aikuiseksi tituleerattava…:D Tuo lista on muuten hyvä idea, on niin paljon uusia blogeja että niihin on tosi kiva tutustua. Varsinkin niihin aikuisten blogeihin joihin ei muualla tule törmättyä. http://xlcheapandchic.blogspot.fi/

  • Marjukka
   kesäkuu 14, 2014 / 2:38 pm

   Kiitti ilmoittautumisesta, siellä olet!

  • Marjukka
   kesäkuu 14, 2014 / 2:38 pm

   Sama listä päivittyy, eli olet kyllä mukana!

 17. Jaana Kauneutta sillä silmällä
  kesäkuu 10, 2014 / 1:54 pm

  Hei Marjukka ja kiitos huikean hienosta blogistasi, jota on ilo seurailla sekä tästä 40+ bloggaajalistasta. Ilmoittaudun siis minäkin listalle mukaan:kauneuttasillasilmalla.comja aihepiiri blogissani kauneus & muoti.Hyvää kesää toivotellen!Jaana

  • Marjukka
   kesäkuu 14, 2014 / 2:38 pm

   Kiitos itsellesi, kun luet tätä, ja tervetuloa listalle!

 18. Soile
  kesäkuu 12, 2014 / 7:14 pm

  Loistava idea koota tällainen lista! Iän puolesta mahtuisin mukaan (42), mutta sopiikohan sinne urheilublogi… Toki satunnaisesti muutakin kirjoitan välillä. Olen neljä vuotta sitten alkanut matkan sohvaperunasta triathlonistiksi, ja blogin aiheet pyörivät urheilun saralla. http://hietikolla.blogspot.fi/

  • Marjukka
   kesäkuu 14, 2014 / 2:39 pm

   Voi vitsi, olisiko mulla vielä toivoa saada hyvä kunto… Siellä olen mukana nyt!

 19. Annika
  kesäkuu 13, 2014 / 7:28 am

  Hei, tosi kiva blogi sinulla ja ihana idea kerata 40+ bloggaajien lista…..ilmoittaudun innolla mukaasi listalle, vaikka blogini onkin vasta puolivuotias, ruokapainoitteinen ja "erikoissellainen". Blogini nimi on "Nikka's Bar", osoitteessa http://nikkasbar.blogspot.com. Idea olisi olla ruokapainoitteinen lifestyleblogi, mutta ensimaisen puolen vuoden aikana olen keskittynyt enemman tahan ruokapuoleen.

  • Marjukka
   kesäkuu 14, 2014 / 2:40 pm

   -ton -ton-ton-reseptit ovat kyllä tervetulleita, kiitti ilmoittautumisesta!

 20. Tallessa maailma
  kesäkuu 14, 2014 / 8:48 pm

  Hei Marjukka, kiitos kun ylläpidät tätä listaa. Ilmoittaudun mukaan 40+ blogia pitävänä. Lifestyle-asiaa, hengellisfilosofista pohdiskelua silloin tällöin ja piristeenä matkustelua. Uusperhe-elämää. Mitä elämä eteen tuokin, laajalla reseptillä. Osoitteessa http://tallessamaailma.blogspot.fi

  • Marjukka
   kesäkuu 15, 2014 / 9:47 am

   Kiitos itsellesi, ollaan saatu aikaan komea lista!

 21. Enna B
  kesäkuu 17, 2014 / 12:28 pm

  Kiitos listasta !Naisen työssä -blogissa on tekstejä työstä ja elämästä, kirjoittajina eri ikäisiä miesvaltaisilla aloilla toimivia akateemisia naisia, keski-ikämme on yli 40. Olemme kaikki vahvasti mukana työelämässä. Katsomme sitä kukin oman perhetilanteemme, kokemustaustamme ja tulevaisuuden visioidemme läpi. Blogissa haluamme ennen kaikkea jakaa eteenpäin katsovassa hengessä ajatuksiamme ja kokemuksiamme työn arjesta ja myös erilaisten haasteiden kohtaamisesta.http://naisentyo.blogspot.fi

 22. Maria
  kesäkuu 25, 2014 / 2:31 am

  Olipa kiva löytää tällainen lista! Kiitos kuuluu ystävälleni, joka antoi vinkin. Yhtä lailla kiitos listan ylläpitäjälle! Mukaan ilmoittautuu siis nelikymppinen perheenäiti, joka asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa.Blogissani Elämää ja Ameriikkaa kirjoitan perheemme elämästä Ameriikan ihmemaassa. Juttuja löytyy esim, lapsiperhearjesta, kaksosuudesta ja keskosuudesta, lisäksi kaiken maailman jorinoita vähän milloin mistäkin. Vähän humoristisella otteella, välillä herkemmällä tyylillä. Lisukkeeksi olen uskaltautunut julkaisemaan blogissani myös pöytälaatikosta kaivelemaani runoutta.http://elamaajaameriikkaa.blogspot.com

 23. Leila Karin Kiiskinen
  heinäkuu 4, 2014 / 12:52 pm

  Hei! Olen Tampereelta kotoisin, Italiassa asuva bloggari. Kirjoitan huumoripakinoita italialaisesta elamasta. Voinhan olla Suomalaisella blogilistallakin jos kirjoittaudun tanne?Kivan tuntuinen lista.Suosituin kirjoitukseni on ollut "Ulkosuomalainen", like-share oli 2 400.http://leilakk.blogspot.it

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *