Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Grey and white

Tässä yksi asukuva viime viikolta, jolloin oli yhtenä päivänä peräti +16 lämmintä! Harmaa t-paita mbyM, bleiseri J. Crew`n, housut Zara, jalassa Converset.

Hyppyyn valmistaudu!

…ja samana päivänä vielä sisällä, kun ulkona alkoi taas vaihteeksi ripeksiä vettä!

My outfit from last week: pants Zara, t-shirt mbyM, jacket J.Crew, sunnies Prestige, watch Triwa

Mukavaa kesäpäivää!

Share:

10 Comments

 1. Sara
  kesäkuu 24, 2014 / 8:05 pm

  Tämä yhdistelmä näyttää jotenkin raikkaalta ja erilaiselta päälläsi, kun yleensä taidat suosia enemmän maanläheisempiä värejä. 🙂 Mutta olet tainnutkin puhua jo aiemmin siitä, että musta on alkanut miellyttää pitkästä aikaa. Valkoinen bleiseri on kyllä upea yhdistettävä melkein mihin tahansa väriin.

  • Marjukka
   kesäkuu 28, 2014 / 5:48 pm

   Totta, nyt tosiaan tekee mieli hieman muuttaa väripalettia, tosin unohtamatta niitä omimpia värejäkään! Valkoinen bleiseri on tosi kiva ihan kaiken kanssa!

 2. Mapsi
  kesäkuu 25, 2014 / 4:54 am

  Miten sä jotenkin aina onnistut näyttämään niin, en tiedä, siltä kuin olisit kuin tehty asuusi! Tämäkin on siis niin kiva, rento, huoleton, hyvällä tavalla "tavallinen", kuintenkin niin chic ja trendikäs ja ennenkaikkea sun näköinen! Sellanen, että kun näen sun asun, niin kuuluu huokaus, et noi on JUST sellaset, missä mäkin nyt haluaisin olla. Puuttuu vaan toi valkoinen bleiska…Ei voi sanoa muuta kuin mitä mainoksessakin…Oo, I like your style!

  • Marjukka
   kesäkuu 28, 2014 / 5:49 pm

   Heh, sinä ihana ystävä… Kiitos kovasti piristävästä kommentista!

 3. Dahlia
  kesäkuu 25, 2014 / 4:57 am

  Voi ihana mikä kokonaisuus. Joku tässä miellyttää nyt erityisesti silmää. Ehkä se on rennon tyylikäs joka tuossa inspiroi, mutta saman tyyppiset osat olisi itselläkin kaapissa. Ei kun kaivamaan siis.

  • Marjukka
   kesäkuu 28, 2014 / 5:50 pm

   No niinpä, samaa olen minäkin huomannut, että inspis löytyy usein muiden blogeista, ja sit sitä huomaa, että hei, mullahan löytyy samat elementit itseltäänkin. Kivaa!!

 4. johanna h
  kesäkuu 25, 2014 / 8:40 pm

  Näytät todella hyvältä tuossa asussa 🙂

  • Marjukka
   kesäkuu 28, 2014 / 5:50 pm

   Kiitos kovasti!

 5. Anonyymi
  kesäkuu 26, 2014 / 4:06 pm

  Moikka! Luin vanhoja postauksiasi, ja haluaisin kysyä, että mitä kaikkia vaateliikkeitä Menorcalta löytyy? 🙂 Itse olen sinne ensi kuussa menossa niin olisi kiva tietää.

  • Marjukka
   kesäkuu 28, 2014 / 5:52 pm

   Menorca ei varsinaisesti ole mikään shoppailuparatiisi. Luitkin varmaan shoppailupostauksen, eli Jaime Mascaró löytyy saaren keskeltä, Maósta ja Ciutadellasta löytyy Stradivarius, Berscka… Siinäpä se oikeastaan. Mutta sitten löytyy kovasti valkoisia puuvillavaatteita, ihania punosrannekoruja, korikasseja, hattuja ja menorcalaissandaaleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *