Jurlique-kasvohoidossa

Kasvohoito tekee aina iholle hyvää, vaikka sen suurempia ongelmia ei olisikaan. Se, että kosmetologi puhdistaa kasvot, kuorii, hieroo ja kosteuttaa, tuntuu taivaalliselle himmeävaloisassa hoitohuoneessa, tunnelmallisen musiikin soidessa.

Sain Jurliquen ihanalta edustajalta Marialta kutsun testata Jurliquen tuotteilla tehty kasvohoito. Niinpä huristelin Selloon, Adam & Eve -hiuspalvelu ja kauneushoitolaan. Selloon on kätevä tulla myös julkisella liikenteellä, paikallisjuna kulkee ihan viereen.Ensimmäisenä hoitolaan tullessa silmiin osui upea Jurliquen ständi täynnä tuotteita…

Jos jollekulle Jurlique on ihan uusi brändi, kannattaa tutustua siihen täällä! Jurlique tulee eteläisestä Australiasta, ja se haluaa tarjota asiakkailleen puhtainta ja tehokkainta ihonhoitoa, uusinta teknologiaa ja innovaatioita hyödyntäen. Tuotteet perustuvat tehokkaisiin ja luonnollisiin kasviuutteisiin biodynaamisesti ja orgaanisesti viljellyistä kukista ja yrteistä. Tuotekaavat ovat tehokkaita sekoituksia kasveista, jotka antavat ainutlaatuisen tehon ihon hoitoon.Mutta hoitoon! Aluksi kosmetologiTiia Anniina tarkasteli ihoani, ja totesi sen pienistä epäpuhtauksista huolimatta kimmoisaksi ja hyväkuntoiseksi. Poskilla on vähäsen couperosaa, ja mainitsin ihoni reagoivan herkästi esimerkiksi kulmien nyppimiseen punoituksella. Millekään tuotteille en ole koskaan onneksi reagoinut. Tiia Anniina valitsi hoitotuotteiksi herkän ihon sekä anti age-tuotteita.

Puhdistukseen käytettiin Soothing Cleansing Lotionia, joka sopii hyvin herkälle iholle. Se sisältää perinteisiä kiinalaisia yrttejä, rusojuurtaja Sichuanin pippurimarjaa, jotka rauhoittavat ja tasapainottavat herkkää ihoa. Saflorin siemenöljy ja mehiläisvaha pehmentävät ja kosteuttavat, ja aloe vera rauhoittaa herkkää ihoa. Kasvovetenä oli tasapainottava Rosewater Balancing Mist, joka niinikään kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa.Kuorintavoiteena ihoon hierottiin hellästi Daily Exfoliating Creamia, jota suositellaan päivittäiseen käyttöön. Kyseessä on erittäin hellävarainen kuorintavoide, jonka manteli, kaura ja kauralese kuorivat hellävaraisesti ja puhdistavat ihoa. Seesamin siemenöljy, macadamiaöljy, vehnänleseuute ja hunaja yhdessä kosteuttavat, tasapainottavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Vihreä tee, rypäleen siemen ja kurkuma suojaavat ihoa haitallisilta oksidanteilta.

Kasvohieronnan jälkeen laitettiin naamio, joka tuoksui taivaalliselle… Kyseessä oli erittäin kosteuttava Replenishing Mask. FFS-ikäisen iho kaipaa ennen kaikkea kosteutta!Lopuksi ihoon hierottiin Jurliquen uutta seerumia, Herbal Recovery Advanced Serumia. Ihoni tuntui vetävän sitä tehokkaasti, ja vielä nytkin, jo päivän meikit pois pesseenä ja uudelleen Jurliqueta kasvoilleni laitettuna iho tuntuu kimmoisalta ja joustavalta. Minusta on tullut seerumi-fani, ja tätä pitää ehdottomasti hankkia myös itselle.Silmänympärykset saivat lopuksi, kuten ihokin, anti age-sarjasta Purely Age-Defying -silmänympärysvoiteen ja päivävoiteen. Välillä sitä ei ihan ymmärrä, kuinka paljon FFS-iho tarvitsee kosteutta, mutta tällaisten hoitojen jälkeen saa siitä muistutuksen. Rypyt eivät haittaa, mutta se, jos iho on kuivan ja elottoman näköinen, vanhentaa paljon enemmän kun naurunrypyt silmäkulmissa!
Tiedustelut Adam & Eve, puh.040 523 4442

Kauppakeskus Sello, 3. krs

*Yhteistyössä Jurlique Finlandin kanssa, tuotetiedot kotisivuilta, linkit vievät Jurliquen kotisivuille, bloggaaja ei hyödy niistä rahallisesti

Share:

Vastaa