Basics

Sataa, sataa, sataa… Sade sekoitti päivän varastonsiivoussuunnitelmat. Aion olla ihan laiskana, lueskella ja katsoa elokuvia. Viaplaylla oli monia houkuttelevia leffoja. Onko joku tilannut netitse elokuvia vuokralle? Itse en vielä ole, mutta tänään sen teen. Kauankohan dvd-vuokraamoita vielä on olemassa? Vuoden, kaksi? Tavallaan on mukava fiilistellä elokuvavuokraamossa, lueskella takakansia, haistella irtokarkin tuoksua. Mutta onhan se helppoa klikata leffa netistä, eikä tule niitä irtokarkkikiusauksiakaan.Neverfullista tuli paljon kyselyitä, ja se meni muutaman tunnin sisällä. Ostaja tuli sen itse hakemaan, ja meillä oli mukava juttutuokio. Kiva, että se pääsi hyvään kotiin, heh…Eilen vietimme iltaa Business Womanin perheen luona upouudessa kodissa. Olipa taas hauskaa! Shown varasti uudelta talolta kuitenkin ihana pomeranian-poika, Leo! Se oli ihan kuin lelukoira. Pikku pääkin oli niin painava, että hauvelin syödessä takajalat nousivat ilmaan…Päivän asuna mukavaa peruskauraa: Filippa K:n t-paita ja bleiseri, By Malene Birgerin huivi ja Nudien farkut, jalassa Unisan mokkakorkkarit. Aurinkolasit ovat Le Specsit SOFiNAH Shopista Uudenmaankadulta.

My outfit: jeans Nudie / t-shirt and blazer Filippa K / pumps Unisa / sunnies Le Specs

Rentoa päivää, huomenna vähän kirja-juttua!

Ps. Arvonnan voittaja alla!

Share:

6 Comments

 1. Paula
  16/07/2014 / 6:38 pm

  Kiva, että sait laukun myytyä! Katsoin kirppikselläsi myytävänä olevaa nahkatakkia. Kunpa se mahtuisi minulle, mutta on auttamatta liian pieni. Eikö se sopisi upeasti uuden laukkusi kanssa? Ja vielä kysymys tuosta raitahuivista: onko väri tummansininen-luonnonvalkoinen? Tilasin ehkä saman ja olisin toivonut vähän puhtaamman valkoista, mutta päätin pitää sen kumminkin.

 2. Dahlia
  17/07/2014 / 8:44 am

  Voi kun kiva kokonaisuus! Ja ihana, että laukku löysi hyvän uuden kodin 🙂

 3. India
  17/07/2014 / 12:51 pm

  Siis nyt en ihan ymmärrä, rentoilet kotona pukeutumalla peruskauraan, bleiseriin, korkkareihin jne.?

 4. Marjukka
  17/07/2014 / 2:49 pm

  Laukku meni todella nopeasti. Mun huivi on mustavalkoinen! Se on ihana… Hyvän ostoksrn teit! Rotsin hihat ovat mulle vähän pitkät, mutta nyt sekin saa uuden kodin.

 5. Marjukka
  17/07/2014 / 2:50 pm

  Kiitti! Joo, laukustani tuli nuorelle opiskelijanaiselle koulukassi. Oikein kiva niin.

 6. Marjukka
  17/07/2014 / 2:58 pm

  Heh, en nyt sentään, anteeksi epäselvyyeni. Nämä kuvat on otettu, kun lähdin luovuttamaan laukkua ja ostamaan erästä synttärilahjaa. Kotona riittää ihan farkut ja t-paita, mutta sen varmaan arvasitkin. 🙂

Vastaa