Hello, new season!

Ukkoskuurojen pyöriessä ympärillä onkin mukava tutkiskella uuden sesongin tulokkaita. Blogiani pitempään seuranneet tietävätkin, että syksy on minulle mieluisin ja inspiroivin aika pukeutumisen suhteen. Iholla on vielä kesän päivetystä, ja kaikki luumun, ruskean, harmaan ja vihreän vivahteet tuntuvat kesän värien jälkeen tervetulleilta ja uusilta.Oma ”väritykseni” syksymmällä tulee olemaan musta-harmaa-nude-valkoinen-viininpunainen-linjalla, tietenkään ruskean sävyjä unohtamatta. Olen monta vuotta karttanut viininpunaista, mutta esimerkiksi kengissä, laukussa tai vyönä se sopisi vaatteideni kanssa mainiona piristyksenä. Lisäksi nuo kaikki edelliset värit sopivat armeijanvihreän kanssa, joka on myös suosikkivärejäni.Pienillä jutuilla saa jo vähän vaihtelua pukeutumiseen, sillä alkusyksyn materiaalit ovat vielä keveitä. Hauska muuten, miten esimerkiksi Malene Birger tarjoaa romanttista kukkaa huiveissaan ja hameissa, niin graafisen kevään jälkeen!Tässä yhteistyökumppanieni Zalandon ja Booztin valikoimien suosikkeja:

Huivi, satiinihame ja mokka-avokkaat By Malene Birger 

paita Boss Orange / laukku MICHAEL Michael Kors

Tekonahkahousut Boss Orange, paita Denim & Supply Ralph Lauren

avokkaat ja tote MICHEL Michael Kors 

Luumunliila toppi Ralph Lauren Blue Laber / avokkaat Pura Lopez / mekko Luisa Cerano

huivi By Malene Birger / nahkahame Cigno Nero / laukku MICHAEL Michael Kors

Rentoa sunnuntaita kaikille!

*linkit mainoslinkkejä

Share:

6 Comments

 1. annu
  20/07/2014 / 4:42 pm

  Kiitos Marjukka kun laitoit vaatteista tiedot! Ettei lue vaan täältä, täältä ja täältä. Se on nimittäin tosi rasittavaa kun "turhaan" kliksuttelee edestakas! 🙂

 2. Marjukka
  20/07/2014 / 4:55 pm

  Eipä kestä! 🙂

 3. Mapsi
  20/07/2014 / 8:03 pm

  Oi, olen nähnyt tuon MB:n kivan hameen livenä, ja se on kyllä tosi kaunis!! Mielenkiintoisen marjaisan väriset myös nuo mokka-avokkaat, voisinnpas jopa ajatella itselleni. Ja mikä malli – naisellinen ja kaunis leikkaus. Ainut vaan tuon mokkanahan kanssa on, että työkäytössä minä potkin tuollaiset popot viikossa tosi rumaan kuntoon.. mikä siinä onkin, että ne pitää kolhia siellä pöydän alla pöydän jalkoihin, tuolin jalkoihin jne.. Nahka/tekonahkahousut on ostoslistalla syksyksi…nahka se vaan näyttää jatkavan kulkuaan. Jos koskaan on pois muodista mennytkään!Kauniita värisävyjä tulossa syksyksi ja kivat kollaasit olet kerännyt. Näitä toisten keräämiä kollaaseja on muuten tosi kiva katsella. Yksittäiset vaatekappaleet eivät nettikaupassa näyätä juuri miltään, mutta kun joku on jaksanut kerätä ne kollaaseihin, niin johan alkaa tapahtua!

 4. Marjukka
  21/07/2014 / 5:05 am

  Tuon ylimmän kollaasin värit on just sulle sopivia! Hei mulla on ollut töissä kahdet mokkakengät, Unisan ja MOPin, ja pysyvät kuule hyvänä! Mä tilasin kokeiluun nuo tekonahkahousut, näyttivät sen verran upeilta. Ihana nähdä tänään, en malta odottaa!

 5. Tiina
  21/07/2014 / 8:16 am

  Marjukka, kiitos! Olit kerännyt niin passeleita kokonaisuuksia. #2 kokonaisuuden voisin ottaa just tuollaisena : ) Aurinkoista kesäpäivää!

 6. Haveaniceday1
  21/07/2014 / 8:57 pm

  Kauniita asuja. On se hassua kun huomaa itsekin haaveilevansa seuraavan vuodenajan vaatteista. Tykkään paljon kesästä, mutta syksy on aina ollut mun lempi vuodenaika.

Vastaa